15 kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg- KK AZS Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
15 kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg- KK AZS Jelenia Góra
Niech sie wypowiedza kibice z Brzegu
Z naszej strony bylo w Brzegu 6 osob i raz cos tam krzyknelismy.
Wiecej jedynie moga powiedziec kibice z Brzegu bo mi sie tego nie chce komentowac
Z naszej strony bylo w Brzegu 6 osob i raz cos tam krzyknelismy.
Wiecej jedynie moga powiedziec kibice z Brzegu bo mi sie tego nie chce komentowac
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Tak u nas tez doszło do incydentów za które klub kibica musiał się pięknie spowiadać klubowi. I chwała bogu że do tego przyznała się grupka jakiś tam kiboli KSK czy czegoś tam. ALe już wtedy było mówione że nie będzie zadnej walki ząb za ząb my im i oni nam . Dlatego nie oskarżam kibiców z brzegu że oni stoją za Tym że przypadkiem na halę wpadła jakaś ekipa śląska której niespodobała się obecnośc aż szesciu osób z Jeleniej Góry
Ehh to powinno się skończyć raz na zawsze ! To jest koszykówka a nie piłka ! jak chcą sie bic niech znajda sobie rownego przeciwnika w chuligankach z pilki umowia sie z nim gdzies za miastem i niech się tłuką ile chcą ! Niech nie dochodzi do tego zeby na meczach koszykowki musiała ochraniac kibiców policja !
Żeby kibic jadący oglądac widowisko kibicowac kulturalnie musiał bac się grup pilkarskich kiboli !
Smutna ta rzeczywistość....
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !
Czy nam się to podoba czy nie, jak się jest kibicem to trzeba się liczyć z tego typu "atrakcjami" bez znaczenia czy jest się kibicem piłki, kosza, siatki czy pływania synchronicznego.
Jeździsz na mecze, dopingujesz swoją drużynę, musisz się liczyć, że znajdzie się kilku typów chcących dobrać Ci się do dupy. Smutne ale prawdziwe.
Jeździsz na mecze, dopingujesz swoją drużynę, musisz się liczyć, że znajdzie się kilku typów chcących dobrać Ci się do dupy. Smutne ale prawdziwe.
Lisu pisze:A jak w Jeleniej Górze ktoś atakował Odrę pod halą to było OK? Wtedy też Wy jako AZS odcięliście się od tego mówiąc że to byli kibice Karkonoszy. Takie jest życie.
Heh a tak by the way ... czy przypadkiem jeden z tych co niby atakowal wtedy brzeg nie pojechal na wyjazd do polkowic czy gdzie indziej ??? Bo kojarze po fotkach, ze ta osoba byla na wyjezdzie AZSu
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
kwassek pisze:Lisu pisze:A jak w Jeleniej Górze ktoś atakował Odrę pod halą to było OK? Wtedy też Wy jako AZS odcięliście się od tego mówiąc że to byli kibice Karkonoszy. Takie jest życie.
Heh a tak by the way ... czy przypadkiem jeden z tych co niby atakowal wtedy brzeg nie pojechal na wyjazd do polkowic czy gdzie indziej ??? Bo kojarze po fotkach, ze ta osoba byla na wyjezdzie AZSu
Pojechala,ale to kibic ktory chodzi na mecze KSK i Kolegium i jest troszke starszy odemnie:D
Zreszta teraz mamy nauczke,ze w takich ilosciach na Brzeg sie nie jedzie my teraz juz bedziemy wiedzili na przyszlosc:]
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ehhh.... Marco musiałeś pomylić sobie ludków bo osoba która kopnęła w auto nie była nawet na zadnym meczu u nas o wyjazdach już nie mówię.
"Smutne ale prawdziwe" <--- dobrze powiedziane ale czy nie da rady nic zrobić żeby tego nie było ? .... W każdym razie po wyjezdzie do Brzegu nie byliśmy zadowoleni.
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Tomek_AZS_KK pisze:Ehhh.... Marco musiałeś pomylić sobie ludków bo osoba która kopnęła w auto nie była nawet na zadnym meczu u nas o wyjazdach już nie mówię."Smutne ale prawdziwe" <--- dobrze powiedziane ale czy nie da rady nic zrobić żeby tego nie było ? .... W każdym razie po wyjezdzie do Brzegu nie byliśmy zadowoleni.
ty o co Ci chodzi? ja sie w tym temacie nie wypowiadałem

WislaLive.pl
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie: