gadu gadu - czyli piszcie o czym chcecie!!
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Jak oceniacie dni Pabianic
Lady Pank super
boli mnie tylko gardło od śpiewania i głowa od browarków
no i nogi od lądaowania
nie ma to jak dobre polskie zespoły
zabrakło Borysewicza, ale Panasewicz super no moze nie licząc Zamków na początku 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
malkontent
- Żak
-
Festung Brieg
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ja mówiłem tylko o Włókniarzu....a nie ogólnie ze razem...no ale ok...Festung Brieg pisze:<b>Włókniarz Pabianice-Stal Brzeg-Olimpia Poznań Przyjaźń na WIEKI ! ! !</b>
Co to ma być??? Jak możesz to zmień łaskawie opis (podpis), bo Brzeg raczej nigdy się z Olimpią (i Poznaniem) bratał nie będzie, a to co wypisujesz to jedynie jakaś iluzja (wymysł Twojej wyobraźni). Pzdr!
Hej Śląsk!
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
malkontent
- Żak
Festung Brieg pisze:<b>Włókniarz Pabianice-Stal Brzeg-Olimpia Poznań Przyjaźń na WIEKI ! ! !</b>
Co to ma być??? Jak możesz to zmień łaskawie opis (podpis), bo Brzeg raczej nigdy się z Olimpią (i Poznaniem) bratał nie będzie, a to co wypisujesz to jedynie jakaś iluzja (wymysł Twojej wyobraźni). Pzdr!
Hej Śląsk!
Wlasnie, jak to jest z tymi paktami? Moglby ktos przyblizyc historie ich zawarcia? Szczegoly itp.
Od zawsze, odkad pamietam bylo, obok Włókniarza, Olimpia oraz Stal (to sa pakty Włókniarza, a nie jego "braci").
Ale zgoda z Olimpia, to indywidualny pakt Włókniarza chyba, nie majacy zwiazku z innymi.
Co jest? Poumierali wszyscy czy wyjechali i nie maja internetu?
Dlaczego nic nie ma o sparingach , tylko wszystko w aktualnosciach
Juz spisaliscie kosza w Pabianicach na straty
Nikt nie poumieral. Rzeczywiscie, trzeba troche ozywic to forum.
- Krispel_1946
- Żak
-
malkontent
- Żak
pietrek pisze:Festung Brieg pisze:<b>Włókniarz Pabianice-Stal Brzeg-Olimpia Poznań Przyjaźń na WIEKI ! ! !</b>
Hej Śląsk!
Wlasnie, jak to jest z tymi paktami? Moglby ktos przyblizyc historie ich zawarcia? Szczegoly itp.
Od zawsze, odkad pamietam bylo, obok Włókniarza, Olimpia oraz Stal (to sa pakty Włókniarza, a nie jego "braci").
Ale zgoda z Olimpia, to indywidualny pakt Włókniarza chyba, nie majacy zwiazku z innymi.Co jest? Poumierali wszyscy czy wyjechali i nie maja internetu?
Dlaczego nic nie ma o sparingach , tylko wszystko w aktualnosciach
Juz spisaliscie kosza w Pabianicach na straty
Nikt nie poumieral. Rzeczywiscie, trzeba troche ozywic to forum.
to jak z tymi paktami? cicho, az za cicho
- Krispel_1946
- Żak
to niczego nie przyspieszy, takie pisanie.
jak ktos bedzie chcial to po prostu odpowie, albo jak tu trafi (i bedzie wiedzial co i jak).
poczekam. mi się nie spieszy
najwyżej się nie dowiem, trudno.
jak ktos bedzie chcial to po prostu odpowie, albo jak tu trafi (i bedzie wiedzial co i jak).
poczekam. mi się nie spieszy
najwyżej się nie dowiem, trudno.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2008, 22:22 przez pietrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krispel_1946
- Żak
ja jestem wyluzowany. mogę poczekać, jak już pisałem wcześniej. nie pali się. jak ktoś będzie chciał to po prostu odpisze(i jak będzie wiedział co i jak)
nie burz się tak
nie burz się tak
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2008, 22:16 przez pietrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krispel_1946
- Żak
No nie wiem kto tu sie osmiesza. Tydzien temu wstawilem tamtego posta a ty odpisujesz i piszesz zebym nie sral. Nie liczylem na twoj bezsensowny post, tylko na to ze ktos opisze te pakty. Po co ty to pisales
Wez no spojrz na siebie a pozniej oceniaj innych. Zajmij sie soba a nie mi wady wytykasz, ok
Nie pierwszy raz i nie jako jedyny ci to mowie.
P.S. Powtarzasz sie
P.S. Powtarzasz sie
...:::Włókniarz Pabianice:::...