16 kolejka FGE: AZS KK Jelenia Góra-Arcus SMS PZKosz 84-62

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 20 stycznia 2008, 10:31

bigbird pisze:Gratki dla Jeleniej za pierwsza wygrana!!! Trzymam kciuki laski! :D
A dla Oliwki gratki za swietny mecz! Pokazala, ze zasluguje na gre w Meczu Gwiazd :) Widac, ze Ona przynajmniej podchodzi do tego sportu profesjonalnie - w przeciwienstwie do Kary Braxton i ADF, ktore w dniu po tym, jak zostaly nominowane na Mecz Gwiazd WNBA, zakonczyly swoje mecze z zerowym dorobkiem punktów :wink:

Hehe, zasluguje tylko dlatego, że rzuciła 19pkt w przegranym meczu z Jelenią Górą, dobre 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 20 stycznia 2008, 11:10

OK, przyznaje ze ten mój ostatni post byl troche glupi :oops: Po prostu zdenerwowalo mnie to ciagle jechanie po biednej Oliwii i chcialem przeciwko temu zaprotestowac.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 stycznia 2008, 11:59

bigbird pisze:OK, przyznaje ze ten mój ostatni post byl troche glupi :oops: Po prostu zdenerwowalo mnie to ciagle jechanie po biednej Oliwii i chcialem przeciwko temu zaprotestowac.

również przeciw temu protestuję :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Dario_P
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dario_P » 20 stycznia 2008, 12:45

Zdjęcia z meczu JG - Łomianki można obejrzeć także tutaj - http://sportowefakty.pl/galeria/index.p ... p=2&g=1514

remas442
Nowy na forum

Postautor: remas442 » 20 stycznia 2008, 12:54

NIE PODNIECAJCIE SIE ZOBACZYMY CO BEDZIE W NASTEPNYCH MECZACH!!! gratuluje wygranej ale mysle ze to nie na dluzsza mete posluzy ta wygrana!!!!! pozdrawiam(poczekamy zobaczymy)
KoSzYkÓwKa To NiE TyLkO MiŁOśĆ To PaSjA ŻyCiA. I LOVE THIS GAME!!!!!!!!

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 20 stycznia 2008, 14:01

W trakcie meczu lecial oficjalny kawalek Kolegium :lol: 8)
http://rdlb.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL ... E0Lmh0bWw=
Pod tym adresem mozna go wysluchac :D 8)
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 stycznia 2008, 14:06

MARAS pisze:
W Jeleniej Jackson na ładnej skuteczności za 3pkt i Małaszewska która zdobyła tylko 5pkt a nie 20 jak to bywało we wcześniejszych meczach :P

Natalia była chora ostatnio i do meczu przystąpiła mocno osłabiona. Ale zdobyła 10 pkt a nie 5 pkt. W następnych meczach jej dorobek punktowy będzie na pewno większy.

Brawa dla Jelonki! Pokazałyście gdzie jest miejsce Łomianek w szeregu...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 20 stycznia 2008, 19:10

patrese pisze:Brawa dla Jelonki! Pokazałyście gdzie jest miejsce Łomianek w szeregu...

Ciekawe czy gdyby mecz odbył się tydzień wcześniej (czytaj: przed transferami) też by pokazały 8) Nie mam nic przeciwko Jeleniej Górze, żeby nie było - ale takie posty... ehh chyba każdy wie że SMS jest w lidze nie po to żeby zdobywać medale tylko żeby się ogrywać i zdobywać doświadczenie...

Rozumiem zadowolenie kibiców AZS-u z całej Polski po pierwszej wygranej ale też bez takich tekstów... Brzmią one tak jakby Kolegium było n miejsc w tabeli wyżej i rozdawało karty 8)

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 stycznia 2008, 20:24

qBK pisze: ehh chyba każdy wie że SMS jest w lidze nie po to żeby zdobywać medale tylko żeby się ogrywać i zdobywać doświadczenie...

Bzdura. W ekstraklasie nie ma miejsca na tego rodzaju szkolne eksperymenty. I tego będę się trzymał przy każdym następnym poście.

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 stycznia 2008, 21:17

patrese pisze:
qBK pisze: ehh chyba każdy wie że SMS jest w lidze nie po to żeby zdobywać medale tylko żeby się ogrywać i zdobywać doświadczenie...

Bzdura. W ekstraklasie nie ma miejsca na tego rodzaju szkolne eksperymenty. I tego będę się trzymał przy każdym następnym poście.

Widocznie jest takowe miejsce, skoro kolejny już rok Szkoła Mistrzostwa Sportowego gra w ekstraklasie. Tego nie zmienisz. Gdyby nie było miejsca, to by nie grała, proste po mojemu.

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 20 stycznia 2008, 21:24

Kuba pisze:
patrese pisze:

Widocznie jest takowe miejsce, skoro kolejny już rok Szkoła Mistrzostwa Sportowego gra w ekstraklasie. Tego nie zmienisz. Gdyby nie było miejsca, to by nie grała, proste po mojemu.

Zgadzam się, tym bardziej, ze trener SMSu wielokrotnie podkreślał, że ich celem jest ogrywanie, zdobycie doświadczenia

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 stycznia 2008, 21:26

Kuba pisze:
patrese pisze:

A po mojemu to jest chore i kompromitujące polską ekstraklasę. I tego też będę się trzymał.

Obrazek

gosc

Postautor: gosc » 20 stycznia 2008, 21:31

ten zespol ktory tak kompromituje lige przypominam ci ze w zeszlym sezonie wygral i to dosc znacznie z lesznem...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 stycznia 2008, 21:31

patrese pisze:
Kuba pisze:
patrese pisze:

A po mojemu to jest chore i kompromitujące polską ekstraklasę. I tego też będę się trzymał.

Do takiego zdania masz prawo, ja pozwolę się z nim nie zgodzić, ale miejsce dla SMSu jest i kropka ;-)

Ale nie martw się, gdzieś przed sezonem wyczytałem, że tym razem dzikiej karty dla Łomianek nie będzie i jeśli spadną - I liga bez odwołania. O ile nic się w tej kwestii nie zmieniło :P

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 21 stycznia 2008, 00:49

Kuba pisze:Ale nie martw się, gdzieś przed sezonem wyczytałem, że tym razem dzikiej karty dla Łomianek nie będzie i jeśli spadną - I liga bez odwołania. O ile nic się w tej kwestii nie zmieniło :P

No właśnie chyba się zmieniło - przegrały ważny mecz i nic nie zapowiada, by jakikolwiek jeszcze wygrały. Więc dzika karteczka spod zielonego stolika pewnie już jest szykowana i kabaret na następny sezon zagwarantowany.
Ale chciałbym wierzyć w to co mówisz...

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”