Brzeg
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
kibicujacy wiernie
- Nowy na forum
Brzeg
A Ja mam pytanie !! co sie dzieje z kibicami w brzegu ?? zero dopingu zero niczego... tylko wkradła wam sie tam grupa ze slaska... a tak dwa trzy lata temu moim zdnaiem byliscie najlepsi.. co jest ??!! nie da sie jakos wrócic do tego ??
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Tak jak kibice Brzegu powiedzieli tylko pilka sie teraz u nich rozwija,a na kosza przychodza zeby tylko zaczepki szukac...
A widziales kibicow Wisły,ŁKS dwa,trzy sezony temu,bo mowisz ze to byla najlepsza ekipa??:P
A widziales kibicow Wisły,ŁKS dwa,trzy sezony temu,bo mowisz ze to byla najlepsza ekipa??:P
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
TyLkO AzS KKJG pisze:Tak jak kibice Brzegu powiedzieli tylko pilka sie teraz u nich rozwija,a na kosza przychodza zeby tylko zaczepki szukac...
Tak .. ja widzialem -> moze nie tak licznie jak obecnie, ale fakt faktem widzialem (3-4 sezony temu na Wisle krolowal kosz meski... ale na koszykarki tez sie chodzilo, wiec nie pisz jakis niestworzonych historii)
- Krispel_1946
- Żak