Witam na nowym podforum klubowym
Moderator: patrese
- Kretson27
- Nowy na forum
bo teraz slysze ze wszyscy zycza nam powodzenia a na meczu to napierdalaja jacy to my jestesmy zli tyle przeklinamy i wogole a prawda jest taka ze gdyby nie kk to by byla stypa a Patrese to nawet nie wiem kim Ty Jestes wiec nie mamy o czym rozmawiac i pisz ze Jestesmy nie normalni z Pujanem bo moze ty nie Jestes
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie rozumiem dlaczego żale wylewasz na tym forum. Wszyscy, którzy tutaj piszą, są z drużyną na dobre i na złe. A jeśli tylko nie siedzą razem z kk, to już są źli?
Zastanów się więc trochę co piszesz, bo obrażasz w tym momencie pozostałych.
Wiele zarzutów padało przeciwko nam na tym forum i zawsze razem się jakoś broniliśmy. Więc nie rozumiem teraz tych podziałów.
Zastanów się więc trochę co piszesz, bo obrażasz w tym momencie pozostałych.
Wiele zarzutów padało przeciwko nam na tym forum i zawsze razem się jakoś broniliśmy. Więc nie rozumiem teraz tych podziałów.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kretson27 pisze:A co Zabronisz mi ???
Zabraniam na tym forum naśmiewania się z innych i tragikomicznych napinek. Bo to co napisałeś ostatnio o tym "zamiataniu" Gdyni jest żenujące.
Prawda jest taka, że gdyby nie to forum i przede wszystkim forumowicze z innych miast, to nadal byście śpiewali piosenki o Dudzie i ośmieszali się wszędzie. Zresztą nazwa forum "Dudafans" mówi sama za siebie. Nie ja wzniecam tu awantury, bo jak mówiłem wcześniej życzę kk Tęcza jak najlepiej i cieszę się, że idzie wam coraz lepiej.
Więc może zakończmy tę dyskusję, jeśli co niektórzy nie potrafią się normalnie zachować i nie mają szacunku dla innych.
Pozdrawiam.

- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ostrzeżenia są za nieodpowiednie zachowanie na tym forum. Masz jakieś zastrzeżenia? Spójrz na moje posty i Twoje. Nazywam Cię gdzieś debilem albo czy mówię, że jesteś żenujący? Przeklinam na lewo i prawo? Myślisz, że jest to przyjemne dla innych? Ostrzeżenia są po to, żeby ograniczać takie zachowania i nie przyzwalać na to innym. Ostrzegałem wcześniej i nic nie pomogło, więc pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Przypominam tylko, że trzecie ostrzeżenie to miesięczny ban. Nie zmuszaj mnie do niego, bo wolałbym tego naprawdę uniknąć.