MUKS Poznań - Finepharm AZS KK

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

matishe
Żak

MUKS Poznań - Finepharm AZS KK

Postautor: matishe » 03 lutego 2008, 10:55

Napisze na wstępie że było wyje**nie :P :P :P

Od nas z Jelonki jechało 7 osob.., jechaliśmy autokarem z dziewczynami :) [zawodniczkami] w trasie.. oglądanie filmów, humorki dopisywały, postoje, jedzonko MmmmMm.. smakowało.. hie.. zdjęcia pod Tablicami POZNAŃ..:D przyklejanie vlepek w różnych miejscowościach.. :D podróż w stronę do Poznania bardzo udana..(mało się spało.. ale dziewczyny jak susły[...] hehe..) i w końcu POZNAŃ !!!!!!!!! PRZEOGROMNE MIASTO.. :) Roboty budowlane ruszyły widzę.. na Euro 2012 hie :) nie mogłem się doczekać kiedy zobaczymy Chwiałke.. :) dotarlismy jakos 1,5 godz. przed meczem.. chyba jakoś tak.. :) flaga jelonki rozwieszona.. przygotowania na Hali.. do meczu.. :) obluga.. fachowa..:) Pozdrawiam Pana który sam powiedział "..jestem za Was odpowiedzialny " - to właśnie on nam załatwiał wolne miejsca dla Kibiców.. kluczyk od WC.. itp. ;) bardzo pozytywnie..! Hala fajna, malutka..:D ale sympatyczna.. :) 16:30 pojawili się kibice, sympatycy AZSu Poznań!! pierwsze co.. na piwko.. i pogaduszki.. ;-)było suuper.. Pozdro.! w Młynie było nas jakoś 15-20 os.
????..:D Mecz przegrany szkoda.. :) ale nic nie szkodzi.. widocznie trzeba silniej pracować..!! więcej napisze później bo teraz jade do Cieplic.. hihi.. POZDRAWIAM !!!!!!!! [było parę kwestii niemiłych.. ale to na marginesie..]

PANOWIE!! POZDRO.. ! GRATKI MUKS ;)
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Re: MUKS Poznań - Finepharm AZS KK

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 03 lutego 2008, 12:20

matishe pisze:Napisze na wstępie że było wyje**nie :P :P :P

Od nas z Jelonki jechało 7 osob.., jechaliśmy autokarem z dziewczynami :) [zawodniczkami] w trasie.. oglądanie filmów, humorki dopisywały, postoje, jedzonko MmmmMm.. smakowało.. hie.. zdjęcia pod Tablicami POZNAŃ..:D przyklejanie vlepek w różnych miejscowościach.. :D podróż w stronę do Poznania bardzo udana..(mało się spało.. ale dziewczyny jak susły[...] hehe..) i w końcu POZNAŃ !!!!!!!!! PRZEOGROMNE MIASTO.. :) Roboty budowlane ruszyły widzę.. na Euro 2012 hie :) nie mogłem się doczekać kiedy zobaczymy Chwiałke.. :) dotarlismy jakos 1,5 godz. przed meczem.. chyba jakoś tak.. :) flaga jelonki rozwieszona.. przygotowania na Hali.. do meczu.. :) obluga.. fachowa..:) Pozdrawiam Pana który sam powiedział "..jestem za Was odpowiedzialny " - to właśnie on nam załatwiał wolne miejsca dla Kibiców.. kluczyk od WC.. itp. ;) bardzo pozytywnie..! Hala fajna, malutka..:D ale sympatyczna.. :) 16:30 pojawili się kibice, sympatycy AZSu Poznań!! pierwsze co.. na piwko.. i pogaduszki.. ;-)było suuper.. Pozdro.! w Młynie było nas jakoś 15-20 os.
????..:D Mecz przegrany szkoda.. :) ale nic nie szkodzi.. widocznie trzeba silniej pracować..!! więcej napisze później bo teraz jade do Cieplic.. hihi.. POZDRAWIAM !!!!!!!! [było parę kwestii niemiłych.. ale to na marginesie..]

8 osob Meteuszu bylo jak cos 8)
8 osob wracalo autokarem ojjj Mateusz Okulararki by ci sie przydaly :lol: :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 03 lutego 2008, 12:52

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Prosze Tu prare fotek dalem:D w dordze do Poznia:D i nasze piwka Kaufland:D :D:D Pozniej dodamy nastepne fotki z cyfrowki:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

jhk17
Nowy na forum

Postautor: jhk17 » 03 lutego 2008, 13:15

chyba zyjesz w innej strefie czasowej bo meczyk byl o 16

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 03 lutego 2008, 13:17

jhk17 pisze:chyba zyjesz w innej strefie czasowej bo meczyk byl o 16

Nom byl mecz o 16.00
Mozna pretensje miec do Matishe :evil: :shock:
Matish pisz normalnie lol zal.pl :evil: :twisted:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

matishe
Żak

Re: MUKS Poznań - Finepharm AZS KK

Postautor: matishe » 03 lutego 2008, 13:45

matishe pisze:Napisze na wstępie że było wyje**nie :P :P :P

Od nas z Jelonki jechało 8 osob.., jechaliśmy autokarem z dziewczynami :) [zawodniczkami] w trasie.. oglądanie filmów, humorki dopisywały, postoje, jedzonko MmmmMm.. smakowało.. hie.. zdjęcia pod Tablicami POZNAŃ..:D przyklejanie vlepek w różnych miejscowościach.. :D podróż w stronę do Poznania bardzo udana..(mało się spało.. ale dziewczyny jak susły[...] hehe..) i w końcu POZNAŃ !!!!!!!!! PRZEOGROMNE MIASTO.. :) Roboty budowlane ruszyły widzę.. na Euro 2012 hie :) nie mogłem się doczekać kiedy zobaczymy Chwiałke.. :) dotarlismy jakos 1,5 godz. przed meczem.. chyba jakoś tak.. :) flaga jelonki rozwieszona.. przygotowania na Hali.. do meczu.. :) obluga.. fachowa..:) Pozdrawiam Pana który sam powiedział "..jestem za Was odpowiedzialny " - to właśnie on nam załatwiał wolne miejsca dla Kibiców.. kluczyk od WC.. itp. ;) bardzo pozytywnie..! Hala fajna, malutka..:D ale sympatyczna.. :) 15:30 pojawili się kibice, sympatycy AZSu Poznań!! pierwsze co.. na piwko.. i pogaduszki.. ;-)było suuper.. Pozdro.! w Młynie było nas jakoś 15-20 os.

upsss.. tak powinno być.. sorrki.. za błedy..:D a teraz znowu dowalilem;/ mialem zmienic posta.. a go zacytowalem i zmienilem :| nie wiem jak ja to zrobilem - haha.. okulary mam.. :) 5.0+ :lol: :lol: sorry jeszcze raz.. hehe.. :D - ale powiem jedno.. było wyczepiscie niech reszta opowiada bo ja nie mam sily pisac.. teraz ide spac.. bo wrocilem znwou z %. . . pzdr. :) :D
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 lutego 2008, 14:54

No było godnie jak na pierwszą wizyte Jeleniej w Poznaniu! To był przedsmak tego co będzie za trzy tygodnie :lol: Myśle że fajny doping wyszedł, bo na Chwiałce fajnie sie dopinguje nie to co w Arenie.
Po meczu pogadanka z dziadkiem na temat tego kto jest lepszy, wspólne foty, nawet sie jakaś zawodnczka załapała do niego.
Pozdrowienia dla wszystkich którzy nas odwiedzili wczoraj!
Zapraszamy ponownie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 03 lutego 2008, 15:56

Chyba dzisiaj na TVP 3 Wrocław o 18.30 retransmisja z wczorajszego meczu!

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 17 lutego 2008, 22:50

Obrazek
Obrazek
tu jeszcze par fotek:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 lutego 2008, 22:51

zazdroszcze Wam :) jechac z zawodniczkami to musi byc fajna sprawa :) mozna je poznac i w ogole :P
pozdro
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”