Od nas z Jelonki jechało 7 osob.., jechaliśmy autokarem z dziewczynami
????..
PANOWIE!! POZDRO.. ! GRATKI MUKS
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
matishe pisze:Napisze na wstępie że było wyje**nie![]()
![]()
![]()
Od nas z Jelonki jechało 7 osob.., jechaliśmy autokarem z dziewczynami[zawodniczkami] w trasie.. oglądanie filmów, humorki dopisywały, postoje, jedzonko MmmmMm.. smakowało.. hie.. zdjęcia pod Tablicami POZNAŃ..
przyklejanie vlepek w różnych miejscowościach..
podróż w stronę do Poznania bardzo udana..(mało się spało.. ale dziewczyny jak susły[...] hehe..) i w końcu POZNAŃ !!!!!!!!! PRZEOGROMNE MIASTO..
Roboty budowlane ruszyły widzę.. na Euro 2012 hie
nie mogłem się doczekać kiedy zobaczymy Chwiałke..
dotarlismy jakos 1,5 godz. przed meczem.. chyba jakoś tak..
flaga jelonki rozwieszona.. przygotowania na Hali.. do meczu..
obluga.. fachowa..
Pozdrawiam Pana który sam powiedział "..jestem za Was odpowiedzialny " - to właśnie on nam załatwiał wolne miejsca dla Kibiców.. kluczyk od WC.. itp.
bardzo pozytywnie..! Hala fajna, malutka..
ale sympatyczna..
16:30 pojawili się kibice, sympatycy AZSu Poznań!! pierwsze co.. na piwko.. i pogaduszki..
było suuper.. Pozdro.! w Młynie było nas jakoś 15-20 os.
????..Mecz przegrany szkoda..
ale nic nie szkodzi.. widocznie trzeba silniej pracować..!! więcej napisze później bo teraz jade do Cieplic.. hihi.. POZDRAWIAM !!!!!!!! [było parę kwestii niemiłych.. ale to na marginesie..]
matishe pisze:Napisze na wstępie że było wyje**nie![]()
![]()
![]()
Od nas z Jelonki jechało 8 osob.., jechaliśmy autokarem z dziewczynami[zawodniczkami] w trasie.. oglądanie filmów, humorki dopisywały, postoje, jedzonko MmmmMm.. smakowało.. hie.. zdjęcia pod Tablicami POZNAŃ..
przyklejanie vlepek w różnych miejscowościach..
podróż w stronę do Poznania bardzo udana..(mało się spało.. ale dziewczyny jak susły[...] hehe..) i w końcu POZNAŃ !!!!!!!!! PRZEOGROMNE MIASTO..
Roboty budowlane ruszyły widzę.. na Euro 2012 hie
nie mogłem się doczekać kiedy zobaczymy Chwiałke..
dotarlismy jakos 1,5 godz. przed meczem.. chyba jakoś tak..
flaga jelonki rozwieszona.. przygotowania na Hali.. do meczu..
obluga.. fachowa..
Pozdrawiam Pana który sam powiedział "..jestem za Was odpowiedzialny " - to właśnie on nam załatwiał wolne miejsca dla Kibiców.. kluczyk od WC.. itp.
bardzo pozytywnie..! Hala fajna, malutka..
ale sympatyczna..
15:30 pojawili się kibice, sympatycy AZSu Poznań!! pierwsze co.. na piwko.. i pogaduszki..
było suuper.. Pozdro.! w Młynie było nas jakoś 15-20 os.
????..Mecz przegrany szkoda..
ale nic nie szkodzi.. widocznie trzeba silniej pracować..!! więcej napisze później bo teraz jade do Cieplic.. hihi.. POZDRAWIAM !!!!!!!! [było parę kwestii niemiłych.. ale to na marginesie..]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości