Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów
Kilka postów juz zostało napisanych w dziale aktualności, ale że tam nie powinno ich byc to ja napisze tutaj.
Co do naszego dopingu to cięzko przekrzyczeć ten cały sprzet kibicowski jaki posiadają kibice Lotosu. Kilka razy w przerwach ich ogłuszajacego dopingu nam sie to udało, co od razu wzbudziło gwizdy. Ogólnie było nieźle, ale ziomuś co chwila obracający sie w nasza strone i machajacy łapami był przegiety.
Tak dla formalności z GW w hali Lotosu pojawiło się 10 osób
Co do naszego dopingu to cięzko przekrzyczeć ten cały sprzet kibicowski jaki posiadają kibice Lotosu. Kilka razy w przerwach ich ogłuszajacego dopingu nam sie to udało, co od razu wzbudziło gwizdy. Ogólnie było nieźle, ale ziomuś co chwila obracający sie w nasza strone i machajacy łapami był przegiety.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wyjazd jak najbardziej udany. Pod względem atmosfery i osobistego zadowolenia jeden z lepszych w tym sezonie. Na prezentacji poczułem się jak na Pucharze Świata w skokach narciarskich w Zakopanem, ale co miasto to inny sposób dopingowania. My bez rewelacji, jako że byliśmy notorycznie zagłuszani gwizdami i "sprzętem", ale tak jak Elen wspomniał w przerwach troszkę pokrzyczeliśmy co spotykało się z jeszcze większa dezaprobatą gospodarzy.
Co do koleszki mającego jak dla mnie ADHD lub jego pochodne. Takich zachowań nie warto komentować, no bo po co? Ale jak jest taki odważny to zapraszamy do Gorzowa
To był oczywiście żart, bo takiego obrotu sprawy się nie spodziewam gdyż ten chłopaczek na moje oko miał z 15 lat.
Aha i tak na zakończenie takie małe pytanko i zarazem sugestia dla kibiców Lotosu. Jak już rozdaliście flagi, które swoją droga bardzo nam przypadły do gustu, to fajnie by było je wykorzystać, wysłać jednego od Was żeby dał sygnał całemu sektorowi do ich podniesienia. To tak na przyszłość, bo mogło to fajnie wyglądać.
Pozdrawiam
Co do koleszki mającego jak dla mnie ADHD lub jego pochodne. Takich zachowań nie warto komentować, no bo po co? Ale jak jest taki odważny to zapraszamy do Gorzowa
Aha i tak na zakończenie takie małe pytanko i zarazem sugestia dla kibiców Lotosu. Jak już rozdaliście flagi, które swoją droga bardzo nam przypadły do gustu, to fajnie by było je wykorzystać, wysłać jednego od Was żeby dał sygnał całemu sektorowi do ich podniesienia. To tak na przyszłość, bo mogło to fajnie wyglądać.
Pozdrawiam
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Re: Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów
elen pisze:
a nie 13?
A.shock pisze:elen pisze:
a nie 13?
O proszę ktoś tu skrupulatnie Nas przeliczył
A więc gwoli ścisłości...Z wiadomej mi "ekipy" było 10 osób osobówkami+koleżka studiujący w Gdyni, 2 redaktorów i fotoreporter, dodatkowo napotkaliśmy 2 osoby z Gorzowa, ale były to osoby nie związane z KK i nic nie wiedzieliśmy o ich przyjeździe.
tadeo86 pisze:Aha i tak na zakończenie takie małe pytanko i zarazem sugestia dla kibiców Lotosu. Jak już rozdaliście flagi, które swoją droga bardzo nam przypadły do gustu, to fajnie by było je wykorzystać, wysłać jednego od Was żeby dał sygnał całemu sektorowi do ich podniesienia. To tak na przyszłość, bo mogło to fajnie wyglądać.
Pozdrawiam
wiedzieli kiedy maja machac
i chyba do konca nie jestescie sprawiedliwi bo troche Wam jednak pozwolilismy pokrzyczec
poza tym to chyba normalne jest ze sie zaglusza przyjezdnych
a tak w ogole co Wam sie na prezentacji nie podobalo? dla mnie normalna.
elen pisze:Co do naszego dopingu to cięzko przekrzyczeć ten cały sprzet kibicowski jaki posiadają kibice Lotosu.
O jaki dokładnie sprzęt Ci chodzi? Bo o ile pamiętam, to mieliśmy jeden bęben, tak jak Wy....
czekolada pisze:elen pisze:Co do naszego dopingu to cięzko przekrzyczeć ten cały sprzet kibicowski jaki posiadają kibice Lotosu.
O jaki dokładnie sprzęt Ci chodzi? Bo o ile pamiętam, to mieliśmy jeden bęben, tak jak Wy....
+dzwoneczki, klapeczki..........itp.
tadeo86 pisze:czekolada pisze:elen pisze:Co do naszego dopingu to cięzko przekrzyczeć ten cały sprzet kibicowski jaki posiadają kibice Lotosu.
+dzwoneczki, klapeczki..........itp.
Ooo to bardzo ciekawe. Na naszej hali obecnie jest jedna osoba posiadająca deseczki i jedna z dzwonkiem. Jeżeli tego przestraszyła się 10 osobowa grupa kibiców to szkoda