Ps. Dzięki Bartek za wynik!!! Powodzenia jutro:)))
JUNIORKI STARSZE sezon 2007/2008
Moderator: Moderatorzy
Liquidor pisze:ŻOŁNIERZ pisze:Wkrzykników brak. dzięki za info. Ostatnie pytanko? kto w Olimpii grał na rozegraniu? I juz daje spokój.
Łoooo to będzię ciężkie do rozkminienia. Hmm taka niska, ciemne włosy i buty, chyba 8, i czasem 10, taka dość szczupła szatynka, z tego co pamiętam, ale głowy sobie nie dam uciąć.
Co do Budeń, no szczerze to nie zrobiła na mnie jakiegoś wrażenia, niby grała poprawnie ale na pewno bez błysku. W sumie po tym jak darł się cały mecz na wszystkie laski to dziwne że w ogóle ktoś dostał pochwały
Szczupła szatynka to może być tylko Bodzio
Pozdrowionka i dzięki za informację! Szkoda, że to w środku tygodnia, bo na bank byśmy wpadli i w końcu się poznali z Forumowiczami z Krakowa
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
VBW GTK Gdynia-MKS BASKET 67 Bydgoszcz 83:35 (27:11, 20:13, 20:6, 16:5)
Punkty dla VBW: Cieślicka Marta 18, Niewrzawa Natalia 16 (1x3), Bednarczyk Katarzyna, Modelska Agnieszka po 11, Jujka Marta 8, Misiuk Małgorzata 7, Krzysztofik Aleksandra 6, Lubczyńska Kaja 5, Olędzka Marta 1, Tarnachowicz Paula, Olszewska Sylwia po 0.
Punkty dla MKS: Wierzbicka Alicja 9, Maj Monika 6, Kosiol Adrianna 5, Ostruszka Katarzyna 3, Czeczewska Aleksandra 3 (1x3), Olender Anna, Gondek Marta, Turzyńska Ada, Kulesza Joanna po 2, Lewandowska Joanna 1, Kolasińska Joanna 0
Punkty dla VBW: Cieślicka Marta 18, Niewrzawa Natalia 16 (1x3), Bednarczyk Katarzyna, Modelska Agnieszka po 11, Jujka Marta 8, Misiuk Małgorzata 7, Krzysztofik Aleksandra 6, Lubczyńska Kaja 5, Olędzka Marta 1, Tarnachowicz Paula, Olszewska Sylwia po 0.
Punkty dla MKS: Wierzbicka Alicja 9, Maj Monika 6, Kosiol Adrianna 5, Ostruszka Katarzyna 3, Czeczewska Aleksandra 3 (1x3), Olender Anna, Gondek Marta, Turzyńska Ada, Kulesza Joanna po 2, Lewandowska Joanna 1, Kolasińska Joanna 0
Shrek pisze:VBW GTK Gdynia-MKS BASKET 67 Bydgoszcz 83:35 (27:11, 20:13, 20:6, 16:5)
Patrząc na punkty Gdyni, to chyba nie grały całego meczu rezerwowymi. Czyli do boju Korona i Olimpia.
emplay pisze:znacie juz jakies wyniki z dzisiaj? kilka meczy sie juz zakonczylo! i czekamy wynik meczy lotos -olimpia. trzymamy kciuki
Nasze grają o 15
Pozdrowionka!!!
DO BOJU OLIMPIA!!!!!!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Seba pisze:emplay pisze:znacie juz jakies wyniki z dzisiaj? kilka meczy sie juz zakonczylo! i czekamy wynik meczy lotos -olimpia. trzymamy kciuki
Nasze grają o 15Jeszcze więc nawet nie zaczęły się rozgrzewać;) Pewnie więcej się nie dowiemy póki co, bo trenejro najprawdopodobniej tak samo jak wczoraj zabrał dziewczynom komórki;) I DOBRZE!!! O ile tylko to ma pomóc, żeby wygrały
hihi
Pozdrowionka!!!
DO BOJU OLIMPIA!!!!!!
tak szczerze to ja nie widze najmniejszego sensu w zabieraniu telefonow komorkowych?!? nie mozna poinformowac o wynikach nikogo ze znajomych po drugie gdyby cos sie stalo np na glupich zakupach.. jak telefon moze kolidowac z meczem?? przez telefon nie mozna sie skupic? lepiej zamknac laski w pokojach pozwalac tylko wychodzic do toalety (jesli one sa na zewnatrz a nie w pokojach) i o ustalonej godzinie (jesli ktos w ogole ma zegarek bo ja np mam zegarek w telefonie [z komunii mi ukradli
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
Paździoszku... na końcu mojej wypowiedzi, którą wyboldowałaś (fajne słowo... hihi) znajdował się znaczek "
" ... wskazuje to wyraźnie, że należy ją potraktować z przymrużeniem oka:) Nie wiem, jak to wyglądało na miejscu... nie wiem nawet, czy miało miejsce na 100000% (takie dostałem info)... nie mnie oceniać... nie mnie krytykować, nie mnie chwalić... hihi... najważniejsze, że ... WYGRAŁY!!!!:)))))))) Pewnie jeśli ktoś im powie, że dzięki temu wygrają mistrzostwo Polski, to tak jak piszesz, do toalety też nie będą chodzić
hhi... tylko do butelki będą
)))
Pozdrowionka:))))))))
Pozdrowionka:))))))))
A ja myślę,ze to dobrze................ Już widziałem panny którym jakiś łeb (chłopak jej) tuż przed meczem napisał,że np. ma coś do niej i był bigos. Moze ta zabrana komórka uchroni czasem od tego typu sytuacji. Tak naprawdę jakby za każdym razem tak było to nie byłoby problemu. Telefony do trenera i ok. Sama Pażdzioszku stwierdziłaś ,ze to ...................... dzieci. Więc czasami warto. Popieram.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”