żeby nowa zawodniczka się nie spaliła ;p i dobrze wypadła !
Tęcza Duda Leszno- CCC Polkowice 78:57
Moderator: patrese
tadeo86 pisze:Hehe nie no panowie bez wybujałej fantazji. Życzę Tęczy jak najlepiej, ale nie w meczu z Gorzowem, co jest chyba jasną sprawą. Po porażce w Toruniu AZS musi wygrać wszystko, tak więc nie będzie taryfy ulgowej dla nikogo.
Żeby nie było OT, to mam nadzieję, że Tęcza w tym meczu pokaże kto jest lepszy zarówno na parkiecie, jak i na trybunach. Pozdrawiam
Zapewne pokazemy
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jasny pisze:tadeo86 pisze:Hehe nie no panowie bez wybujałej fantazji. Życzę Tęczy jak najlepiej, ale nie w meczu z Gorzowem, co jest chyba jasną sprawą. Po porażce w Toruniu AZS musi wygrać wszystko, tak więc nie będzie taryfy ulgowej dla nikogo.
Żeby nie było OT, to mam nadzieję, że Tęcza w tym meczu pokaże kto jest lepszy zarówno na parkiecie, jak i na trybunach. Pozdrawiam
Zapewne pokazemy:)
No i po co sie napinasz??
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:Jasny pisze:tadeo86 pisze:Hehe nie no panowie bez wybujałej fantazji. Życzę Tęczy jak najlepiej, ale nie w meczu z Gorzowem, co jest chyba jasną sprawą. Po porażce w Toruniu AZS musi wygrać wszystko, tak więc nie będzie taryfy ulgowej dla nikogo.
Zapewne pokazemy:)
No i po co sie napinasz??A tak wogle to nie umiesz czytac? Tadeo napisal ze Tęcza pokaze, nie mowie ze tak bedzie ale tak napisal.
Napinam sie ? hmmmm..... :/ No a ja napisalem ze zapewne my pokazemy tu i tu ...