hool's pisze:nawet jak ktos wpadnie to co? chyba nic dziwnego ze kibice jada na mecz
A ty jesteś chuliganem Górnika Polkowice i chuliganisz też na meczach drużyny CCC, czy tylko na piłce ?
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
T.S.WISŁA pisze:Spoko, ja rozumiem że masz mało lat, że masz "kumaty" nick na forum, ale miej litosć dla czytających to forum i sprawdzaj sobie pisownie w wordzie...
Skoro nie jesteś "huliganem" to źle to "ujeles".... chuligań ze słownikiem, wtedy wszystko co ujmiesz bedzie sie kupy trzymać.
KACPERS pisze:T.S.WISŁA pisze:Spoko, ja rozumiem że masz mało lat, że masz "kumaty" nick na forum, ale miej litosć dla czytających to forum i sprawdzaj sobie pisownie w wordzie...
Skoro nie jesteś "huliganem" to źle to "ujeles".... chuligań ze słownikiem, wtedy wszystko co ujmiesz bedzie sie kupy trzymać.
Jak już go tak poprawiasz to sam przynajmniej pisz poprawnie
T.S.WISŁA pisze:Spoko, ja rozumiem że masz mało lat, że masz "kumaty" nick na forum, ale miej litosć dla czytających to forum i sprawdzaj sobie pisownie w wordzie...

]Łukasz-fan pisze:A czy ktoś potrafi mi wytlumaczyć słowa ULTRAS? usłyszałem, że to słowo zakazane i flagi z takowym napisem były zabierane do przechowania:) oczywiście gdzie? w Polkowicach![]()
hool's pisze:to moze ty daj sobie na wstrzymanie bo nikt inny sie tego nie czepial ze jakies tam dwa bledy zrobilem tylko TY!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości