Ujeles huligan czyli o praktykowaniu i ortografii

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 14 lutego 2008, 22:39

hool's pisze:nawet jak ktos wpadnie to co? chyba nic dziwnego ze kibice jada na mecz :wink:

A ty jesteś chuliganem Górnika Polkowice i chuliganisz też na meczach drużyny CCC, czy tylko na piłce ?
WISŁA KRAKÓW!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 14 lutego 2008, 22:48

On ma tylko tak nick :wink: NA Górniku nie ma dopingu :(
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 15 lutego 2008, 08:02

nie jestem zadnym huliganem :lol: jestem poprostu kibicem Górnika jak i Orzełka :wink:

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 15 lutego 2008, 11:20

hool's pisze:nie jestem zadnym huliganem :lol: jestem poprostu kibicem Górnika jak i Orzełka :wink:

Można by powiedzieć że czynnym kibicem Orzełka i nie praktykującym kibicem Górnika :P
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 15 lutego 2008, 13:14

KACPERS pisze:
hool's pisze:nie jestem zadnym huliganem :lol: jestem poprostu kibicem Górnika jak i Orzełka :wink:

Można by powiedzieć że czynnym kibicem Orzełka i nie praktykującym kibicem Górnika :P

dobrze to ujeles :wink:

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 15 lutego 2008, 13:46

Spoko, ja rozumiem że masz mało lat, że masz "kumaty" nick na forum, ale miej litosć dla czytających to forum i sprawdzaj sobie pisownie w wordzie...

Skoro nie jesteś "huliganem" to źle to "ujeles".... chuligań ze słownikiem, wtedy wszystko co ujmiesz bedzie sie kupy trzymać.
WISŁA KRAKÓW!

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 15 lutego 2008, 14:30

T.S.WISŁA pisze:Spoko, ja rozumiem że masz mało lat, że masz "kumaty" nick na forum, ale miej litosć dla czytających to forum i sprawdzaj sobie pisownie w wordzie...

Skoro nie jesteś "huliganem" to źle to "ujeles".... chuligań ze słownikiem, wtedy wszystko co ujmiesz bedzie sie kupy trzymać.

Jak już go tak poprawiasz to sam przynajmniej pisz poprawnie :wink:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 15 lutego 2008, 15:11

KACPERS pisze:
T.S.WISŁA pisze:Spoko, ja rozumiem że masz mało lat, że masz "kumaty" nick na forum, ale miej litosć dla czytających to forum i sprawdzaj sobie pisownie w wordzie...

Jak już go tak poprawiasz to sam przynajmniej pisz poprawnie :wink:

Jeśli nie dostrzegasz różnicy miedzy napisaniem huligan przez samo "h", "ujeles" zamiast ująłeś (ujales)... a nie naciśnięciem alt przy pisaniu literki s.. to sie wez puknij w głowe

Skoro jestes taki skrupulatny to ja tam widze jeszcez conajmniej kilka tego typu literówek...

huligan i polonista w jednym stali domu.
WISŁA KRAKÓW!

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 15 lutego 2008, 16:48

Ja nie będę się z tobą licytował który błąd jest "straszniejszy", ale jeśli wytykasz jemu błędy to bądź dla niego przykładem i naciskaj alt kiedy trzeba.

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 15 lutego 2008, 16:50

ale ty masz chłopie problemy bo coś tam napisałem z błędem to masz powody żeby jakieś głupoty pisac weź się zastanów. jak Ci się nudzi w domu to idz sobie pobiegaj na dworze lepiej Ci się zrobi :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 15 lutego 2008, 18:12

wiesz, niektorzy po prostu wybieraja taki nick czesto nie wiedzac co to w ogole znaczy... :)
ale nasz kolega raczej wie :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 16 lutego 2008, 12:48

A czy ktoś potrafi mi wytlumaczyć słowa ULTRAS? usłyszałem, że to słowo zakazane i flagi z takowym napisem były zabierane do przechowania:) oczywiście gdzie? w Polkowicach :!:

:?:
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

T.S.WISŁA
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: T.S.WISŁA » 17 lutego 2008, 12:57

Łukasz-fan pisze:A czy ktoś potrafi mi wytlumaczyć słowa ULTRAS? usłyszałem, że to słowo zakazane i flagi z takowym napisem były zabierane do przechowania:) oczywiście gdzie? w Polkowicach :!:

:?:
]

Ultras (fr.) - pierwotnie wyraz ten oznaczał skrajnych francuskich rojalistów, najbardziej reakcyjne i szowinistyczne grupy polityczne (ultras - dosłownie = skrajny rojalista)

Ultra = w założeniach: poza, po drugiej stronie, poza zasięgiem, poza granicami, przewyższający, super, przekraczający to co nromalne, słuszne, umiarkowane, zwykłe i właściwe :)

Nie jest napewno słowem zakazanym (prawnie), choć posiada negatywne konotacje. Nie ma tego wyrazu w śmiesznej broszurze "Nigdy Więcej" więc nie widze podstaw (prawnych) by sie czepiać go.. Dowiedzcie sie na jakiej podstawie i przez kogo wyraz ten został zepchnięty poza nawias społeczenstwa... :)

P.S. a wy tam lingwiści dwaj z Polkowic weźcie sobie na wstrzymanie i na uspokojenie polecam lekture słownika.

Mentalita Ultras

TYLKO WISŁA!
WISŁA KRAKÓW!

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 17 lutego 2008, 19:29

to moze ty daj sobie na wstrzymanie bo nikt inny sie tego nie czepial ze jakies tam dwa bledy zrobilem tylko TY!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 lutego 2008, 19:33

hool's pisze:to moze ty daj sobie na wstrzymanie bo nikt inny sie tego nie czepial ze jakies tam dwa bledy zrobilem tylko TY!

wiesz, fakt, że zrobiłeś dwa błędy.. ale one były bardziej widoczne ii rażące niż brak wciśnięcia alt przy pisaniu "ś". A poza tym niektórzy na forum są od tego, żeby poprawiać innych.. Forum musi mieć jakiś wygląd :) nie ma miejsca na błędy:P

pozdrawiam
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”