Tęcza - Orzeł
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Tęcza - Orzeł
...Tak więc ZAPRASZAMY
a tak szczerze mowiąc, to mam nadzieje, ze nie zawiedziecie
pozdro 
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
wlodi9 pisze:Dobry meczyk, atmosfera o niebo lepsza niz z meczu w Polkowicachchociaz kilka wymianek bylo. Przyjezdnych ok. 30, nas 2 razy wiecej. Doping dobry z obu stron przez chcaly mecz.
Zeby was tam bylo 60 to by dobrze bylo...jakos naliczylem w tv troszke mniej duzo mniej,ale dobra
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
TyLkO AzS KKJG pisze:wlodi9 pisze:Dobry meczyk, atmosfera o niebo lepsza niz z meczu w Polkowicachchociaz kilka wymianek bylo. Przyjezdnych ok. 30, nas 2 razy wiecej. Doping dobry z obu stron przez chcaly mecz.
Zeby was tam bylo 60 to by dobrze bylo...jakos naliczylem w tv troszke mniej duzo mniej,ale dobra
Nie wiem jak bylo w TV ale wiem jak bylo na żywo!!! Minimum bylo nas 55!!! A po za tym napisalem ze przyjezdnych ok.30!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
wlodi9 pisze:TyLkO AzS KKJG pisze:wlodi9 pisze:Dobry meczyk, atmosfera o niebo lepsza niz z meczu w Polkowicachchociaz kilka wymianek bylo. Przyjezdnych ok. 30, nas 2 razy wiecej. Doping dobry z obu stron przez chcaly mecz.
Nie wiem jak bylo w TV ale wiem jak bylo na żywo!!! Minimum bylo nas 55!!! A po za tym napisalem ze przyjezdnych ok.30!!!. Sektor mamy na 40 miejsc, a scisk byl niemaly i jescze na schodach stali
.
Kazdy ma swoje zdanie
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
bartas pisze:TyLkO AzS KKJG pisze:Zeby was tam bylo 60 to by dobrze bylo...jakos naliczylem w tv troszke mniej duzo mniej,ale dobra
Gwoli jasności...po przerwie naliczyłem nas bodajże 73 osoby, wiec albo kolego masz jakis ruski odbiornik albo matematyka u Ciebie kuleje.
O kur.. to niezle, ja tu juz sie zastanawialem czy na prawde te 60 osob bylo
Zobaczymy co powiedza kibice Orła, a tak wogle bylo cos slychac ??;d Warto ogladac jeszcze raz??\
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Mogę nie być obiektywny w swojej ocenie bo byliśmy po jednej stronie i nie widziałem dokładnie ale na pewno ponad 50 osób w młynie Tęczy. U nas koło 25 osób.
Doping przez cały mecz. Wyjazd myślę na plus
Doping przez cały mecz. Wyjazd myślę na plus
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
Zadziwił mnie przed meczem "Pan bramkarz" który tak strasznie pilnował wjazdu na halę że skrupulatnie odliczył 20 osób i niestety przede mną i przed kolegą SEPCE zamknął szlaban i musieliśmy zakupić bilety 
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !