Tęcza Duda Leszno- CCC Polkowice 78:57

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 15 lutego 2008, 09:04

Marek1990 pisze:Nie narzekamy...:D Choć zawsze, mogloby być troszke lepiej :wink:

i to lepsze niz my :D

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 17 lutego 2008, 14:51

ccc pisze:
Marek1990 pisze:Nie narzekamy...:D Choć zawsze, mogloby być troszke lepiej :wink:

i to lepsze niz my :D

My tez mamy dobre uklady z zarzadem :lol:
Nawet pijamy z trenerami browary w knajcie 8) :lol:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 17 lutego 2008, 15:53

TyLkO AzS KKJG pisze:My tez mamy dobre uklady z zarzadem :lol:

a kto stawia? :D
Obrazek

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 17 lutego 2008, 16:04

bartas pisze:
TyLkO AzS KKJG pisze:My tez mamy dobre uklady z zarzadem :lol:

a kto stawia? :D

Rafał Sroka :lol: :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 17 lutego 2008, 19:49

a tak wracając do meczu ... hmm jedo zauważyłem Tecza z 4 kwarty to byla ta druzyna ktora rok temu sie broniła przed spadkiem tak wlasnei graly te nasze rezerwy... hmm jesli nasz klub mysli poważnie o tym zeby na dluzej zadomowić sie w najwyzszej lidze to zacznijmy przestac zyc sentymentami Krzywicka , Krol ,Soroczynska są niestety do wymiany..trzeba poszukac jakies wartościowe zmienniczki które wiedza o co biega w koszykowce bo jesli pani Krol łapie pilke i odrazu wypuszcza w zbiorce to ja nei wiem o co kaman , szczerze denerwuje juz mnie ten nepotyzm mieliśmy go juz za Grzeszyk i źle sie działo jedyny pozytywny nepotyzm to Edzia ale i ona na poczatku rundy nie miala tej formy ktora prezentuje teraz ale przełamała sie:)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 17 lutego 2008, 19:58

Jak narazie, to raczej nas nie stac, na 12 rownych zawodniczek. w kazdym klubie sa "Te lepsze i Te słabsze"... No ale moze w przyszlym sezonie coś sie zmieni :) pzdr.:)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 17 lutego 2008, 22:00

no wiadomo :) ale co sezon utrzymac to co najlepsze mamy i wzmocnic druzyne jeszcze 2 zawodniczkami na wysokim poziomie wtedy 2 glebokie rezerwowe mozna wyslac do domu ;) wszystko powoli do przodu z reszta kto by pomyslal ze druzyna ktora rok temu ledwo sie utrzymala dzis sieje postrach w innych druzynach o napewno wyrobionej marce i wielu sukcesach
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 lutego 2008, 22:09

hmm ii tak Wam dobrze idzie, jestescie rewelacja sezonu :)
ObrazekObrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 17 lutego 2008, 22:22

Założeniem, na ten sezon bylo wejście do "8", co już zostalo spełnione :D :D Teraz moze byc juz tylko lepiej :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 lutego 2008, 22:27

Marek1990 pisze:Jak narazie, to raczej nas nie stac, na 12 rownych zawodniczek. w kazdym klubie sa "Te lepsze i Te słabsze"... No ale moze w przyszlym sezonie coś sie zmieni :) pzdr.:)

jest swietnie moim zdaniem:)
a co chcecie mierzyc w MP ?:P
ObrazekObrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 lutego 2008, 22:31

oczywiscie pisze bez ironii, chcialbym poznac Twoje osobiste zdanie :)
ObrazekObrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 17 lutego 2008, 22:47

rzymi pisze:a co chcecie mierzyc w MP ?:P

Gra sie po to, żeby zwyciężać :) :D

Wywiad z Edytą Krysiewicz :)

Edyta Krysiewicz, koszykarka PKM Duda PWSZ Leszno została wyróżniona przez kibiców w XXIX Plebiscycie Panoramy Leszczyńskiej. Popularna ,,Edzia" zajęła 7 miejsce wśród sportowców.
Z Edytą Krysiewicz, rozgrywającą PKM Duda PWSZ Leszno rozmawia Andrzej Bartkowiak.

Żeńska koszykówka obok żużla stała się w krótkim czasie sportem nr. 2 w Lesznie. Dzisiaj doświadczyła pani tego wraz z Moniką Siwczak i trenerem na własnej skórze.

Jestem bardzo zadowolona. Rzeczywiście wygląda to na to, że obok żużla możemy liczyć na przychylność kibiców w Lesznie, którzy są z nami i jak widać oddali głosy także na naszą dyscyplinę sportową. Dziękuję w tym miejscu naszym fanom, ale i dziewczynom z zespołu, bo to też ich sukces.

Może być pani wzorem dla młodszych koleżanek. Ten sezon po raz kolejny pokazuje, że koszykówka płynie w krwi Edyty Krysiewicz.

Staram się dbać o kondycję. Udaje się jeszcze z całkiem niezłym skutkiem pomagać drużynie, ale prawdę powiedziawszy zastanawiam się nad tym czy nie skończyć już z grą po obecnym sezonie.

Zapewniam panią, że kibice, do których i ja się przyłączę nie pozwolą na koniec kariery. Przynajmniej nie po tym sezonie.

Miło to słyszeć. Zastanowię się, aczkolwiek wieku nie da się już oszukać. Choć czuję się wciąż dobrze na parkiecie, to myślę o tym, by jednak zakończyć pewien etap w swoim życiu.

Koszykówka żeńska bez pani to już nie będzie to. Celne rzuty za trzy punkty, przegląd sytuacji, wejścia pod kosz. Za to kochają panią w Lesznie.

Kiedyś trzeba się jednak wycofać. Mam pomysł na to co będę robiła dalej. Gram amatorsko w tenisa ziemnego. Chciałabym zrobić papiery instruktora tego sportu. Marzy mi się własny kort. Problem będę miała pewnie z synkiem. Prędzej czy później będzie pewnie dylemat czy ma grać w koszykówkę, czy tenisa.

Zakończmy rozmowę w mniej minorowym nastroju i zapomnijmy o końcu kariery, bo póki co w to nie wierzę. Jest szansa na medal w bieżącym sezonie?

Wiem, że kibice zaczynają coraz głośniej o tym mówić. Mnie też się marzy i wcale nie tylko ten brązowy. Chciałabym coś lepszego. Wiem jednak, że z naszym budżetem o to będzie niezmiernie ciężko. Medal jednak przy odrobinie szczęścia jest do zdobycia.

Skoro Edzia "chce się bić" o medale, to mnie nie pozostaje nic innego, jak tylko pomóc zarówno Jej jak i całej drużynie głośnym dopingiem :)

rzymi pisze:oczywiscie pisze bez ironii, chcialbym poznac Twoje osobiste zdanie :)

spoko :) Brązowy medal naprawde jest w zasięgu reki, a jeśli dziewczyny grałyby tak jak wczoraj z Polkowicami, to mozemy sprawic jeszcze nie jedna niespodzianke w tym sezonie :) :D Pisząc powyższe zdanie mialem już na myśli pófinałowy mecz z Lotosem, bądż Wisła :)
Pożyjemy zobaczymy :) Jak narazie, to trzeba sobie wypracować dobrą pozycję wyjściowa :) pzdr. :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 17 lutego 2008, 22:49

no jasne, ja uwazam, ze jestescie w stanie powalczyc o brąz ;) bo złoto czy srebro moze być ciężko.. ale nigdy nic nie wiadomo :) oczywiscie zycze jak najwiekszego sukcesu :)
ObrazekObrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 17 lutego 2008, 23:31

Rzymi ja ci odpowiem jak to jest z tym MP w Teczy

Nie takie akcje szly w sporcie Grecja mistrzem europy w pilce ,itd itp . A co do medalu skojnie kazdy mecz gramy zeby wygrac kandydatow do modelu jest 8 w play offach kazdemu moze si przydarzyc mecz sezonu . Narazie to my mozemy tylko marzyc o medalu bo go nikt nam za darmo nie da r, jeszcze mzoe sie wiele stac tak jak w Lesznei tka w innych druzynach z ligi jedna dwie kontuzje i mozna stracic 2 podstawowwe zawodniczki ze skladu roznie bywa ale wierzyc trzeba poprostu bedziemy walczyc my nei mamy nic do stracenia jako zeszloroczny beniaminek wiecej ma do stracenia Gorzow , Wisla czy Lotos :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 18 lutego 2008, 10:19

no tak w sumie racja :) Wisła miała taki słaby dzień w meczu z Energą Toruń ale tylko raz im sie to zdarzylo:)

powiem tak. zapowiada sie ciekawa rywalizacja w play-offach :))
ObrazekObrazek

Wróć do „Tęcza Leszno”