KACPERS pisze:Zadziwił mnie przed meczem "Pan bramkarz" który tak strasznie pilnował wjazdu na halę że skrupulatnie odliczył 20 osób i niestety przede mną i przed kolegą SEPCE zamknął szlaban i musieliśmy zakupić bilety
Tęcza - Orzeł
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
KACPERS pisze:Zadziwił mnie przed meczem "Pan bramkarz" który tak strasznie pilnował wjazdu na halę że skrupulatnie odliczył 20 osób i niestety przede mną i przed kolegą SEPCE zamknął szlaban i musieliśmy zakupić bilety
Bardzo proste rozwiązanie:
Jedziecie np. w 30 osób, 20 wchodzi za darmo 10 kupuje bilety ale na te bilety składacie się w 30 osób, wychodzi kila złotych na głowę i nikt nie czuje się pokrzywdzony.
MARAS pisze:W Arenie zawsze będzie za darmo! A swoją drogą dziwie sie działaczom z Leszna że tym 10 osobom nie chcieli podarować wejściówek, rozumiem że by z 50 nadmiaru było ale 10 to lekka kpina. Swoją drogą nieźle wycenili bileciki
Jakim 10 osobą nas było dwóch
W Jeleniej tez nie zapowiadaliśmy przyjazdu i nie było problemu
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bartas pisze:Nie róbcie tragedii z tego, że dwie osoby musiały zapłacić za bilet. My na Chwiałce płaciliśmy wejściówki za ponad 40 osób i jakoś przeżyliśmy.
A wystarczylo pokazac legitymacje szkolna
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wystarczyłoby, jakoś ja wchodzę na Chwiałkę z legitymacją (anie jestem z Poznania), tylko że jestem grzeczny, mówię ładnie "dzień dobry" a nie tak jak Wy chcieliście :p Tak się składa że akurat za Wami byłem wtedy i pamętam jak się zachowywaliście :pbartas pisze:Endrju pisze:bartas pisze:Nie róbcie tragedii z tego, że dwie osoby musiały zapłacić za bilet. My na Chwiałce płaciliśmy wejściówki za ponad 40 osób i jakoś przeżyliśmy.
A wystarczylo pokazac legitymacje szkolna![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety, nie wystarczyło.