Meblotap AZS Chełm - AZS Poznań 55:74
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Dajmy wszyscy spokój zwadom - racja jak zwykle rozkłada się po trosze - a fakty są takie, że Matii pisał przecież iż złe sędziowanie nie miało wpływu na wynik (a że było złe w to nie trudno uwierzyć) - ale przyznajmu mu po prostu (z czym się zgadzam) że pozbawiony oczywiście podejrzeć sędzia Woźniewski był akurat po prostu niefortunną obsadą takiego meczu - to fakt. Nie chciałbym przecież aby nasz mecz z Gorzowem sędzował sędzia z Chełma...
Nie ma takiego sedziego w Chelmie! Widzisz sam Matii ze baza koszykarska w waszym regionie jest bardzo opozniona w rozwoju!
Oczywiscie nie mam nic do waszego klubu ani tym bardziej regionu!
Co do obsady sedziowskiej na meczach widze ze dopatrujecie sie czegos podobnego na wzor ekstraklasy pilkarskiej( np. sedzia Cwalina)!
Zycze aby wygrala w tym meczu Ostrovia!
Co do obsady sedziowskiej na meczach widze ze dopatrujecie sie czegos podobnego na wzor ekstraklasy pilkarskiej( np. sedzia Cwalina)!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Nie ma takiego sedziego w Chelmie! Widzisz sam Matii ze baza koszykarska w waszym regionie jest bardzo opozniona w rozwoju!
Tak Maras masz racje. Ja nie boje sie do tego przyznac ze brakuje nam duzo do zachodniej czesci Polski. Wlasnie dlatego uwazam ze nam najbardziej nalezy sie pomoc. Zobacz ze tylko Meblotap po stronie wschodniej sie jako tako trzyma i co gorsze nie widac zeby mialo sie polepszyc. Ale najbardziej mnie boli ze sa zawodniczki utalentowane w wieku 16-17 lat i sie marnuja. Bo idac na studia koncza swoja przygode z koszykowka, chociazby ze wzgledow finansowych nie tylko samych zawodniczek ale tez klubow w ktorych graja. Nie maja wiekszych szans na pokazanie sie.
-
Gość
-
gl
Anonymous pisze:Matii pisze:Nie obawiaj sie Simonnie ma w Chelmie sedziego ktory by mogl gwizdac na meczach TBL. I takiego nie bedzie... przynajmniej Ty jeden czytasz to co sie pisze tutaj. pozdro.
Matii bo Chełmie jest tylko jeden sędzia - sędzia Gumiś!
uważam że Robert vel Gumiś sędziuje bardzo dobrze
pzdr
gl pisze:Anonymous pisze:Matii pisze:Nie obawiaj sie Simonnie ma w Chelmie sedziego ktory by mogl gwizdac na meczach TBL. I takiego nie bedzie... przynajmniej Ty jeden czytasz to co sie pisze tutaj. pozdro.
pzdr
ja też tak uważam,a co najważniejsze jest wporzo gościem
-
Gość
gl pisze:Anonymous pisze:Matii pisze:Nie obawiaj sie Simonnie ma w Chelmie sedziego ktory by mogl gwizdac na meczach TBL. I takiego nie bedzie... przynajmniej Ty jeden czytasz to co sie pisze tutaj. pozdro.
pzdr
ja też uważam że sędziuje dobrze i jest wporzo. Co nie zmienia faktu, że jest jedynym sędzią z Chełma
pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”