21 kolejka FGE: Cukierki-Odra Brzeg - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Michal-Lemberg
- Amator
21 kolejka FGE: Cukierki-Odra Brzeg - Tęcza Leszno
Środa, 20 lutego, godz. 18:30, Hala Sportowa przy ul. Oławskiej w Brzegu.
-
Michal-Lemberg
- Amator
-
Michal-Lemberg
- Amator
Na Hali w Brzegu zawitało 13 kibiców Tęczy, w tym jedna dziewczyna. Ogólnie doping przyjezdnych na plus. Pod koniec meczu widoczne jakieś drobne spięcia z ochroną, ale kto ich nie miał ostatnimi czasy w Brzegu? Po stronie Cukierków Odry vel Stali w pierwszej połowie doping próbują robić małolaty (ok. 14-15 lat) w liczbie ok. 8-9 osób, lecz (z całym szacunkiem) średnio im to wychodziło. Po przerwie w "młynku" brzeżan zapanowała cisza...
PS.1: Szkoda, że nie dojechał do Brzegu patrese...
PS.2: Kosowo jest SERBSKIE!
PS.3: Marek1990 - szybkiego powrotu do zdrowia!
PS.1: Szkoda, że nie dojechał do Brzegu patrese...
-
kacz
- Amator
- Kontaktowanie:
Michal-WKS pisze:Na Hali w Brzegu zawitało 13 kibiców Tęczy, w tym jedna dziewczyna. Ogólnie doping przyjezdnych na plus. Pod koniec meczu widoczne jakieś drobne spięcia z ochroną, ale kto ich nie miał ostatnimi czasy w Brzegu? Po stronie Cukierków Odry vel Stali w pierwszej połowie doping próbują robić małolaty (ok. 14-15 lat) w liczbie ok. 8-9 osób, lecz (z całym szacunkiem) średnio im to wychodziło. Po przerwie w "młynku" brzeżan zapanowała cisza...
PS.1: Szkoda, że nie dojechał do Brzegu patrese...![]()
to tak w pierwszej połowie było nas 9 a w drugiej zostało 4 bo reszta nie została wpuszczona na halę za to że nie śpiewamy STAL.. jednym słowem parodia z tym GWARANTEM. I jeszcze na końcu moi koledzy zostali przezywani przez kibiców Tęczy.
-
Michal-Lemberg
- Amator
wlodi9 pisze:kacz pisze:I jeszcze na końcu moi koledzy zostali przezywani przez kibiców Tęczy.
Że co ????
Jestem pod wrażeniem fantazji "młodzieżowca".
-
kacz
- Amator
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:kacz pisze:bo reszta nie została wpuszczona na halę za to że nie śpiewamy STAL.. jednym słowem parodia z tym GWARANTEM.
Kto to jest Gwarant? Ochrona? Czemu nie wpuszczają Was za nie śpiewanie "Stal"? Co oni mają do śpiewania w dodatku do śpiewania o Stali?
Nie chcą nas wpuszczać że śpiewamy Stal, tłumaczą się, że Stal była kiedyś.
A wracając do przezywania to moi koledzy powiedzieli mi że pod koniec meczu ktoś z trybuny gości ich przezwał(ja dokładnie nie wiem co się działo, bo mnie na halę nie wpuszczono)
to ich spytajcie czy jak ktoś śpiewa szła dzieweczka do laseczka to też ma wypad z sali, bo dzieweczek już nie ma, a teraz się mówi laska?
Ogólnie to całkiem nie czaję tych zagadnień poruszanych tutaj w aspekcie dramatów z ochroną czy w Brzegu czy w Polkowicach. Jakoś nawet sobie tego nie mogę wyobrazić...
Ogólnie to całkiem nie czaję tych zagadnień poruszanych tutaj w aspekcie dramatów z ochroną czy w Brzegu czy w Polkowicach. Jakoś nawet sobie tego nie mogę wyobrazić...
Wiesz, u nas na ŁKSie gdyby, czy to na koszu czy piłce, ochrona próbowała zrobić cokolwiek dostałaby ciężkie baty. W Brzegu czy Polkowicach "ekipa" jest zbyt młoda i zbyt słaba, żeby cokolwiek zdziałać. Ja nie wyobrażam sobie aby jakiś pajac nie wpuścił mnie na halę gdy ja kupiłem bilet. Ale bardziej nie wyobrażam się jak szybko musiałby spierdalać gdyby reszta "nerwowych" panów ruszyłaby się z Pierrota