JUNIORKI STARSZE sezon 2007/2008

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 01 marca 2008, 14:36

fearless pisze:
tankista pisze:Wielkie gratulacje dla MUKS-u !!
Co do całego turnieju to strasznie mnie denerwuje ,że pozwala się grać zawodniczą z ekstraklasy... :?

Możesz to rozwinąć?

Sorry miało tam być doświadczonym zawodniczką z ekstraklasy (patrz:Jujka Skobel)Dlaczego?Bo one według mnie bez problemu mogły ograć praktycznie każda zawodniczkę na tym turnieju i ustalić wynik spotkania (Podam przykład z finału Gorzów dochodzi na 2-3 pkt to piłkę dostaję Skobel i rzuca np za 3 a poźniej przechwyca piłkę i MUKS odjeżdża)

PS:Jeszcze raz wielkie gratulacje dla MUKS-u

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 marca 2008, 14:43

tankista pisze:
fearless pisze:
tankista pisze:Wielkie gratulacje dla MUKS-u !!
Co do całego turnieju to strasznie mnie denerwuje ,że pozwala się grać zawodniczą z ekstraklasy... :?

Możesz to rozwinąć?

Sorry miało tam być doświadczonym zawodniczką z ekstraklasy (patrz:Jujka Skobel)Dlaczego?Bo one według mnie bez problemu mogły ograć praktycznie każda zawodniczkę na tym turnieju i ustalić wynik spotkania (Podam przykład z finału Gorzów dochodzi na 2-3 pkt to piłkę dostaję Skobel i rzuca np za 3 a poźniej przechwyca piłkę i MUKS odjeżdża)

PS:Jeszcze raz wielkie gratulacje dla MUKS-u

:lol: :lol: :lol:
wlasnie z tego powodu ma nie grac bo jest taka dobra?? hehehehe prosze Cie.. chyba to ze ma szanse grania w Eklasie i reprezentuje wysoki poziom na mistrzostwach jest ciezka praca ktora wykonuje na treningach.. a ze jest w tak mlodym wieku i gra jak doswiadoczona zawodniczka to gratulacje dla trenerow i jej samej ze udalo im sie wykreowac taka postac w polskim baskecie..
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 14:54

aa czy w ekipie z Gorzowa grały jakieś zawodniczki Eklasy? Tankista, gdyby Gorzów wygrał to pewnie byś nic nie mówił :P wiem, że byłeś za nimi w finale :P
pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 01 marca 2008, 15:04

rzymi pisze:aa czy w ekipie z Gorzowa grały jakieś zawodniczki Eklasy?

Aga Kaczmarczyk gra w Eklasie..
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 marca 2008, 15:14

paździoch-osanka pisze:
rzymi pisze:aa czy w ekipie z Gorzowa grały jakieś zawodniczki Eklasy?

Aga Kaczmarczyk gra w Eklasie..

A i po za nią Justyna i Kasia juz debiut mają za sobą
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 15:22

aaa :D dzieki wielkie za informacje. moim zdaniem gdyby nie mogły grać zawodniczki z Eklasy to poziom gry jak i sam prestiż turnieju byłby mniejszy. Moim zdaniem fajnie jest zobaczyc w akcji wschodzącą gwiazdę polskiej koszykowki taką jak Skobelek :P zamiast wprowadzać przepis o tym ze nie powinny grac dziewczyny z Eklasy, lepiej wprowadzić sędziów związanych z koszykówką młodzieżową i koszykówką kobiet :idea:
ObrazekObrazek

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 01 marca 2008, 15:47

No to czas na końcowe podsumowanie z mojej strony. to były któreś koljne finały mlodzieżowe które widziałm. Niestety pod względem organizacyjnym kiepsko to wyszło ale to jak widzę wszystkich obecnych. Finały w tyg to jakaś mega pomyłka. o organizacji samych mistrzostw nie ma co pisać bo obrazkiem są faceci którzy w czasie meczów łazili z drabiną i zmieniali reklamy. sportowo napewno słabsze mistrzostwa niż w Gorzowie gdzie byłem na MJS.Bez dwóch zdań. W sumie nie było żadnych niespodzianek. Takich mistrzostw nikt nie będzie pamiętał długo. Poprostu były.

dzięki za towarzystwo dla Gilusa, Dario i ............ kibica. Ale największe pozdro dla kumpla z auta. Seba. dzięki. teraz żużel

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 16:02

ŻOŁNIERZ pisze:o organizacji samych mistrzostw nie ma co pisać bo obrazkiem są faceci którzy w czasie meczów łazili z drabiną i zmieniali reklamy.

kiedy zmieniali reklamy? i gdzie? bo nie zauwazylem.
ObrazekObrazek

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 01 marca 2008, 16:22

hihihihihi. to trzeba było byc na meczu to byś widział. dwóch facetów łaziło i zawieszało reklamy. jakieś łososie itd. konserwy. gdzie? Na sali.

zapomniałem................ Największy numer na tych mistrzostwach. Rozwalające się krzesełka i spadający goście z nich. hihihihi. Komedia.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 16:30

tak sie sklada ze bylem na półfinałach i finałach. niestety opuscilem kilka spotkan fazy grupowej z powodu wyjazdu... :P hmm wiesz bardziej interesowalem sie tym co sie dzialo na boisku a nie jakimis dwoma facetami wieszajacymi reklamy....

sorry za brak znakow interpunkcyjnych :P
ObrazekObrazek

jhk17
Nowy na forum

Postautor: jhk17 » 01 marca 2008, 16:30

żołnierz pozdro!!!!!
ty to juz w nie jednej hali(sali) bywales no i z uwagi na twoj wiek masz chyba chlodny poglad na sprawy sportu.
[/b]

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 01 marca 2008, 16:43

rzymi pisze:tak sie sklada ze bylem na półfinałach i finałach. niestety opuscilem kilka spotkan fazy grupowej z powodu wyjazdu... :P hmm wiesz bardziej interesowalem sie tym co sie dzialo na boisku a nie jakimis dwoma facetami wieszajacymi reklamy....

sorry za brak znakow interpunkcyjnych :P

Jak miałem się skupić na meczu gdy goście mi łazili przed oczyma z drabiną. jeden się z niej zwalił. coćś wieszali nad głową. jak tu się skupić? hihihihi. Chyba żartujesz sobie. Brakowało tylko aby w trakcie meczu na parkiet wyszła sekcja sprzątająca która głośno dyskutowała w czasie meczu o wyższości miotły nad mopem obok nas i mamy komplet. To nie są złośliwe uwagi ale tak było. Poza tym śmiesznie wyglądał pierwszy mecz mistrzostw. Na trybunach były ...................... 4osoby. Słownie ...............cztery

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 17:11

powiem Ci tak. gdybym byl na miejscu (tzn. w Gdyni) to na tym meczu byloby 5 osob :D a gdzie siedziales, ze miales obok siebie takie akcje?
ObrazekObrazek

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 01 marca 2008, 17:53

siedzieliśmy na tych małych ławkach tuż obok tylniego wejścia. Tam sekcja sprzątająca ma swój kantorek. Reklamy zawieszali na bokach i na balkonie. łazi w ta i we ta

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 marca 2008, 18:39

aha, Wy siedzieliscie po prawej stronie od tego wejscia, tak? (tzn. po prawej jesli patrzysz od glownego wejscia:P) hmm ii do Was przyszedl Kibic z Elą P, tak??
ObrazekObrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”