OSTATNIE POCZYNANIA KOSZYKAREK
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
ROBERT
OSTATNIE POCZYNANIA KOSZYKAREK
Dawno niewidzialem takiego dna dzis widzialem urywki z tego meczu dlaczego nasze koszyakrki sa takie slabe? napewno to jakies wewnetrzne spory w druzynie weszly paniusie do szatni poklucily sie i juz 2 polowy niemogly grac dobrze co za wstyd dobrze ze niepojechalem na ten mecz dziadowski zreszta kazdy mial je w nosie i nikt niepojechal patrzec co one wyrabiaja,powinny jjezdzic na mecze z przedszkolami a nie na extraklase mecz powinien byc wygrany a te go przegrywaja z kretesem.szot pokazala jaka jest cienka zawodniczka suwary dno pokazala najwieksze inne juz niewspomne .Plakac sie chce.
Dawno niewidzialem takiego dna dzis widzialem urywki z tego meczu dlaczego nasze koszyakrki sa takie slabe? napewno to jakies wewnetrzne spory w druzynie weszly paniusie do szatni poklucily sie i juz 2 polowy niemogly grac dobrze co za wstyd dobrze ze niepojechalem na ten mecz dziadowski zreszta kazdy mial je w nosie i nikt niepojechal patrzec co one wyrabiaja,powinny jjezdzic na mecze z przedszkolami a nie na extraklase mecz powinien byc wygrany a te go przegrywaja z kretesem.szot pokazala jaka jest cienka zawodniczka suwary dno pokazala najwieksze inne juz niewspomne .plakac sie chce...
Dawno niewidzialem takiego dna dzis widzialem urywki z tego meczu dlaczego nasze koszyakrki sa takie slabe? napewno to jakies wewnetrzne spory w druzynie weszly paniusie do szatni poklucily sie i juz 2 polowy niemogly grac dobrze co za wstyd dobrze ze niepojechalem na ten mecz dziadowski zreszta kazdy mial je w nosie i nikt niepojechal patrzec co one wyrabiaja,powinny jjezdzic na mecze z przedszkolami a nie na extraklase mecz powinien byc wygrany a te go przegrywaja z kretesem.szot pokazala jaka jest cienka zawodniczka suwary dno pokazala najwieksze inne juz niewspomne .plakac sie chce...
Re: OSTATNIE POCZYNANIA KOSZYKAREK
ROBERT pisze:Dawno niewidzialem takiego dna dzis widzialem urywki z tego meczu dlaczego nasze koszyakrki sa takie slabe? napewno to jakies wewnetrzne spory w druzynie weszly paniusie do szatni poklucily sie i juz 2 polowy niemogly grac dobrze co za wstyd dobrze ze niepojechalem na ten mecz dziadowski zreszta kazdy mial je w nosie i nikt niepojechal patrzec co one wyrabiaja,powinny jjezdzic na mecze z przedszkolami a nie na extraklase mecz powinien byc wygrany a te go przegrywaja z kretesem.szot pokazala jaka jest cienka zawodniczka suwary dno pokazala najwieksze inne juz niewspomne .Plakac sie chce.
zastanów sie co chcesz pisac... powtarzasz sie
poza tym zmień dyscypline... proponuje szachy
Re: OSTATNIE POCZYNANIA KOSZYKAREK
ROBERT pisze:Dawno niewidzialem takiego dna dzis widzialem urywki z tego meczu dlaczego nasze koszyakrki sa takie slabe? napewno to jakies wewnetrzne spory w druzynie weszly paniusie do szatni poklucily sie i juz 2 polowy niemogly grac dobrze co za wstyd dobrze ze niepojechalem na ten mecz dziadowski zreszta kazdy mial je w nosie i nikt niepojechal patrzec co one wyrabiaja,powinny jjezdzic na mecze z przedszkolami a nie na extraklase mecz powinien byc wygrany a te go przegrywaja z kretesem.szot pokazala jaka jest cienka zawodniczka suwary dno pokazala najwieksze inne juz niewspomne .Plakac sie chce.
gostek wez sp........ stad!!!!!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Facet, zwracam sie do tego niezbyt uzdolnionego i żałosnego założyciela wątku. Nie pierwszy raz już pokazujesz jak bardzo pomyliłeś miejsca do wypisiwania swoich farmazonów. Gdybysmy mieli na Ełkaesie takiego tragicznego "kibica" juz dawno zostałby wyśledzony i "naprowadzony" na słuszną drogę. Wolnosć słowa nie polega na wypisywaniu byle czego, bzdur, głupot, oszczerstw. Tym własnie różnisz sie od zdecydowanej większości forumowiczów. Nie potrafisz być z drużyną na dobre i złe. Przynosisz wstyd "swojej" drużynie i wszystkim kibicom z Gorzowa. Proponuję czat dla nastolatków czy tym podobne-tam sie zrealizujesz w swoich wypocinach. Jeśli masz ochote kogoś krytykować przedstaw konkrety, błędy, lepsze założenia taktyczne-jęsli nie daruj sobie, bo żal cię czytać.
Do moderatorów podforum Gorzowa zwracam się z przypomnieniem o likwidowanie, wykropkowywanie wpisów niecenzuralnych. To jest jedno z Waszych zadań.
Do moderatorów podforum Gorzowa zwracam się z przypomnieniem o likwidowanie, wykropkowywanie wpisów niecenzuralnych. To jest jedno z Waszych zadań.

Mikey pisze:Do moderatorów podforum Gorzowa zwracam się z przypomnieniem o likwidowanie, wykropkowywanie wpisów niecenzuralnych. To jest jedno z Waszych zadań.
mikey... przyjacielu... chyba sie nie obrazisz jak tak cie nazwę?
wraz z kysem kropkowalismy roberta i inyych gości a nawet wywalalismy posty. zostalismy przez nich zlinczowani, oskarżeni o cenzurę, przytaczano nam regółki o wolności słowa itp. postanowiliśmy z kysem, dać pisać mimo tego że nam sie niektóre stwierdzenia nie podobały, między innymi pana roberta. ja moge wywalac tego gościa z forum bezwzględu na to co napisze, czy dobrze czy źle. ale admin obiecał ze jeśli bedzie tak dalej pisał dostanie bana, ale nie dostał. co do tego ztwierdzenia, że przynosi wstyd kibicom z gorzowa, to on nie należy do kibiców
ja jestem równiez za tym by goście niezalogowani mieli ograniczony dostęp do forum, tak jak napisał to kibic
panie robert, to jest ostatnie ostrzezenie
Dwie godziny mnie nei bylo i nie dosc, ze ktos klnal to jeszcze sie nastepny przywalil do tego, ze go nikt nie wykropkowal. Przeciez nei bede tu na okraglo siedzial. Juz sa kropki. pokoj
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Oczywiście ze sie nie pogniewam przyjacielu ( uratowałes mi zycie w obcym mi mieście w końcu-jeszcze bym poszedł w drugą strone i utopił się w Warcie)
Co do rzekomej cenzury czytałem te zarzuty. Otóż ci ludzie tak jak napisałem zupełnie nie mają pojęcia czym jest wolność słowa, to typowy syndrom hołoty której dano prawo z którego nie potrafią korzystać
Przykre to ale chyba trzeba będzie wprowadzac bany-MirU cos juz o tym wie-poskutkowało 

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Przykro mi Kys ale to są Twoje zadania, przyjąłeś funkcję moderatora wiec sie nie wściekaj ze zwracam Ci uwagękyS pisze:Dwie godziny mnie nei bylo i nie dosc, ze ktos klnal to jeszcze sie nastepny przywalil do tego, ze go nikt nie wykropkowal. Przeciez nei bede tu na okraglo siedzial. Juz sa kropki. pokoj

musze stanąć w obronie kysa, ma racje, nie siedzimy tu całymim dniami... a poza tym konsultowalismy nasze poczynania na forum razem i ja równiez dostałem wskazówki od admina, wiec nie czepiaj sie kysa...plis
mikey nie zawsze zgadzam sie z twoimi wypowiedziami, ale ty nie walisz tu takiej chały jak robert, wiec pisz sobie dalej i nie krępuj sie... przyznaje ci razje w jednym napewno... poprosze bana dla roberta
mikey nie zawsze zgadzam sie z twoimi wypowiedziami, ale ty nie walisz tu takiej chały jak robert, wiec pisz sobie dalej i nie krępuj sie... przyznaje ci razje w jednym napewno... poprosze bana dla roberta
a tak ogolnie admin może w panelu admina
ustawić , że zamiast danego wyrazu pojawia się inny
wiem że wszystkich nie można pozmieniać ale te "typowe"przekleństwa możnaby pozmieniać nie to , że cos kombinuje ale chce pomóc
ustawić , że zamiast danego wyrazu pojawia się inny
wiem że wszystkich nie można pozmieniać ale te "typowe"przekleństwa możnaby pozmieniać nie to , że cos kombinuje ale chce pomóc
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem trzeba takich kasowac do skutku !!
A administratorzy powinnie przemyslec wprowadzenie pisania tylko dla zalogowanych. proponuje ankiete w aktualnosciach na ten temat i zobaczyc jakie jest zdanie urzytkowników
Popieram pomysł kibica jest super! na jednym forum komputerowym w miejsce wiekszości przekleństw pojawia sie "jestem głupi" wiec piszacy wystawia opinie o sobie
należy to wprowadzić i tutaj !!
A administratorzy powinnie przemyslec wprowadzenie pisania tylko dla zalogowanych. proponuje ankiete w aktualnosciach na ten temat i zobaczyc jakie jest zdanie urzytkowników
Popieram pomysł kibica jest super! na jednym forum komputerowym w miejsce wiekszości przekleństw pojawia sie "jestem głupi" wiec piszacy wystawia opinie o sobie
Wygramy z Wami !!

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Alez daleko mi do czepiania się Kysa!!! Przeciez ja nic do Niego nie mam!!! Moje zwrócenie uwagi nie miało charakteru zarzutu tylko wskazania zeby przy każdym wejsciu na forum "zając" się takimi wpisami. Nie wiedziałem ze akurat Kys dopiero co był na forum. nie wymagam byście byli tu cały czas-to nie jest możliwe. Akurat wszedłem do Was na podforum i była bluzga to pozwoliłem sobie na delikatna uwagę 

-
hydraulicy
- Nowy na forum
Wściekliście się po co odpisujecie na to co ten pajac robercik wypisuje ?
niech sobie pisze a my mu nie odpisujmy, to się znudzi i sobie pójdzie w diabły.
szkoda na jego temat dyskusje prowadzic
niech sobie pisze a my mu nie odpisujmy, to się znudzi i sobie pójdzie w diabły.
szkoda na jego temat dyskusje prowadzic
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Juz i tak jedziemy offtopic, takze:
wygrzebane w propozycje-ogloszenia
http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=28
Teraz odnosnie moderowania:
Poniewaz ocena pracy moderatorow jest, ze tak powiem srednia, a nikt tu nie zamierza innych na sile zasmucac. Widze dwa rozwiazania:
pierwsze radykalne (rewolucja): wymiana jednego z moderatorow i wcale nie chodzi mi o thomasa
drugie (ewolucja): w zwiazki z dosyc duzym zainteresowaniem podforum azs mozna zastanowic sie nad wprowadzeniem trzeciego moderatora, jak to jest na podforum lodzi. Tam udaje im sie dosyc skutecznie zniwelowac ilosc niecenzuralnych wpisow itp. Moze warto srobic to u nas.
Agnieszka Szott 
wygrzebane w propozycje-ogloszenia
http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=28
Teraz odnosnie moderowania:
Poniewaz ocena pracy moderatorow jest, ze tak powiem srednia, a nikt tu nie zamierza innych na sile zasmucac. Widze dwa rozwiazania:
pierwsze radykalne (rewolucja): wymiana jednego z moderatorow i wcale nie chodzi mi o thomasa
drugie (ewolucja): w zwiazki z dosyc duzym zainteresowaniem podforum azs mozna zastanowic sie nad wprowadzeniem trzeciego moderatora, jak to jest na podforum lodzi. Tam udaje im sie dosyc skutecznie zniwelowac ilosc niecenzuralnych wpisow itp. Moze warto srobic to u nas.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”