WISŁA KRAKÓW - Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

WISŁA KRAKÓW - Lotos Gdynia

Postautor: Marco » 08 marca 2008, 19:10

Przyjezdni obecni. Szkoda, że tak mało :P ale przynajmniej mniejsza ilość miała możliwość cieszenia sie w Krakowie z ogrania Mistrza Polski :P
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 08 marca 2008, 19:12

Nasza oprawe stanowilo to ze cala prosta byla na czerwono. Zakupilismy ponad 300 koszulek dla tych ktorzy nie zdecydowali sie wziasc swoich na ten mecz. Ogolnie doping sredni .. aczkolwiek wszyscy na czerwono robili wrazenie :P => nawet jakas rada seniorow zakladala dumnie nasze koszulki :P

Z okazji Dnia Kobiet Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wręczyło przed dzisiejszym spotkaniem koszykarek Wisły Can-Pack Kraków z Lotosem Gdynia róże dla zawodniczek obu drużyn.

Wśród kibiców przyjezdnych widac było, że ten gest wiślackich fanów przypadł do gustu gdyż spotkało się to z ich strony z brawami. Koszykarki Wisły otrzymały dodatkowo najnowszy numer magazynu "Forza Wisła", który dostępny jest już od dnia dzisiejszego w sprzedaży.

Niestety cień na miły akcent z początku spotkania kładzie sytuacja po meczu. Róże, którymi zostały obdarowane koszykarki Lotosu zostały zostawione i złożone w okolicy kosza na śmieci. Nie będziemy tej sytuacji oceniać, ale może czasami lepiej odrazu odmówić niż potem tak postąpić, jak to zrobiły zawodniczki gości.

Może koszykarkom z Gdyni nie zależy być mile przywitanym pod Wawelem. Dlaczego tak postąpiły to zapewne wiedzą tylko one.

Zródło www.skwk.pl

To taki niemily akcent z ich strony ... ;)
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 19:13 przez kwassek, łącznie zmieniany 1 raz.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:13

tylko 6 osob - ale zawsze lepiej 6 niz zadnej. slyszalem o zachowaniu niektorych kibicow Wisły. Rzucanie w naszych kubkami i wyzwiska (od kur*w) pod adresem naszych dziewczyn to troche dziwne..
ObrazekObrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 08 marca 2008, 19:15

rzymi pisze:tylko 6 osob - ale zawsze lepiej 6 niz zadnej. slyszalem o zachowaniu niektorych kibicow Wisły. Rzucanie w naszych kubkami i wyzwiska (od kur*w) pod adresem naszych dziewczyn to troche dziwne..

Stalo sie im cos? Wyjechali cali i zdrowi i wlos z glowy im nie spadl. A czy tak bylo, nie wypowiadam sie bo stalem po drugiej stronie hali ... Aczkolwiek w ferworze walki -> kto wie kto wie ... moze jakis kumaty z drugiej strony parkietu sie wpisze.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:19

kwassek pisze:
rzymi pisze:tylko 6 osob - ale zawsze lepiej 6 niz zadnej. slyszalem o zachowaniu niektorych kibicow Wisły. Rzucanie w naszych kubkami i wyzwiska (od kur*w) pod adresem naszych dziewczyn to troche dziwne..

Stalo sie im cos? Wyjechali cali i zdrowi i wlos z glowy im nie spadl. A czy tak bylo, nie wypowiadam sie bo stalem po drugiej stronie hali ... Aczkolwiek w ferworze walki -> kto wie kto wie ... moze jakis kumaty z drugiej strony parkietu sie wpisze.

nic sie nie stalo na szczescie. ale gdyby sie stalo, to tez byloby to tak normalnie potraktowane? wyzwiska w ferworze walki to jeszcze. ale rzucanie czymkolwiek.. :?:
ObrazekObrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:21

a co do Waszego dopingu. Robi wrazenie. :))

brawo!!!!
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 08 marca 2008, 19:26

rzymi pisze:a co do Waszego dopingu. Robi wrazenie. :))

brawo!!!!

co Ty mówisz?

było OK ale bez rewelacji. Musimy jeszcze popracować myślę ze PO wyzwolą większe pokłady energii i zagra wam się ciężej.

rzymi mi się koleżanki z Gdyni nie skarżyły, że ktoś czymś w nich rzucał i wyzywał

Taka jedna mała czarna pokazała żebyśmy się puknęli w głowę tylko nie wiem czemu bo tam ktoś lezał na parkiecie z Lotosu chyba dlatego. Takie nieładny prowokujący gest z jej storny , może to było do mnie, albodo wszystkich - nieważne 8)

I tej koleżance chcę powiedzieć,że wymodliła to zwycięstwo bo się ładnie umiała przeżegnać :P

PS: Nie kłamie się na Wiśle :wink:
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 19:31 przez Marco, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:29

nie napisalem, ze byl idealny bo nawet sami tak nie uwazacie. A to ze robi wrazenie to slowa kibica obecnego na meczu - na zywo jest zupelnie inaczej niz w TV- szczerze mowiac w czasie ogladania meczu w TV moglo sie wydawac ze tylko srodek sektora prowadzi doping... a jak bylo naprawde?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 08 marca 2008, 19:31

rzymi pisze:nie napisalem, ze byl idealny bo nawet sami tak nie uwazacie. A to ze robi wrazenie to slowa kibica obecnego na meczu - na zywo jest zupelnie inaczej niz w TV- szczerze mowiac w czasie ogladania meczu w TV moglo sie wydawac ze tylko srodek sektora prowadzi doping... a jak bylo naprawde?

przyjedź się przekonasz :D

tak do całości zaprezntowania się Lotosu to mi brakowało Tomeczka, Karolinki, Paragona, Wery , Aszoka ;)))

może na Puchar Polski?? :D
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:35

w sumie mialem jechac.. ale ta ekipa, ktora byla, nie miala juz miejsca w samochodzie. a sam pociagiem nie bede jechal :) ale na PP zobacze :)

a widze ze zedytowales swoj wczesniejszy wpis. moja kolezanka powiedziala mi jak bylo. dokladnej sytuacji nie znam bo mnie nie bylo. ale dlaczego mialaby klamac? tym bardziej ze na Wiśle sie nie klamie :)
ObrazekObrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:37

Marco mam pytanie. czy najpierw dodajesz post a pozniej go edytujesz? bo kurcze co wlacze ten temat to inna tresc Twojego wpisu :P

na PP bedzie wieksza ekipa :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 08 marca 2008, 19:40

rzymi pisze:Marco mam pytanie. czy najpierw dodajesz post a pozniej go edytujesz? bo kurcze co wlacze ten temat to inna tresc Twojego wpisu :P

na PP bedzie wieksza ekipa :)

czasem jest tak, ze dodam, potem poprawiam literówki , ewentualnie dodam jakąś treść :D

poprostu chcę zrobić szybką ripostę bo mi może jakaś myśl uciec i lipa wtedy

do mnie nie dotarła ta informacja, widocznie to była inne kolezanka ktorej ja nie znam, te się nie skarżyły :wink:
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 19:42 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:41

no wlasnie. bo pozniej i ja musze edytowac zeby odpowiedziec :) a przy okazji, ile mieliscie dzis osob w mlynie?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 08 marca 2008, 19:43

rzymi pisze:no wlasnie. bo pozniej i ja musze edytowac zeby odpowiedziec :) a przy okazji, ile mieliście dzis osob w mlynie?

w k....e i trochę :lol:

nie wiem, ja tak nie potrafię ocenić, koledzy może będą wstanie podać
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 08 marca 2008, 19:47

dobra, skonczmy z tym - niech o tym, jak bylo naprawde, pisza ci, co tam byli.

na PP sam sie przekonam jak dopingujecie. :)
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”