Jak na Fenerbace bylo nas 800 -> spiewala 4/5 sektora
WISŁA KRAKÓW - Lotos Gdynia
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Na moje oko w mlynie Wisly 400 osob. Ubranych na czerwono na 100 % okolo tysiaca
. Robilo to wrazenie -> nie powiem.
... czyli teraz przy 400 - spiewala mniej wiecej polowa sektora
.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2008, 19:51 przez kwassek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:no to ladnie.. a powiedzcie mi jak to jest. bo juz nie chce dolewac oliwy do ognia w temacie o meczu. czy trener boi sie posadzic ADF na lawie?
nie w tym ten pokój i zły adresat, apsekty sportowe to nie moja działka, swoje zdanie mam ale liczy się kibicowanie
Filmiki: http://www.skwk.pl/news/show/803

WislaLive.pl
A pewny jesteś ,że to zawodniczka Lotosu wywaliła kwiaty ?
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
rzymi pisze:Marco pisze:KIBIC pisze:
A pewny jesteś ,że to zawodniczka Lotosu wywaliła kwiaty ?![]()
![]()
Nie same się wyrzuciły/wywaliły
Marco a moze dziewczyny po prostu zapomnialy o kwiatach..
Jesliby zostawily bo zapomnialy to od tego jest jakis maser czy ktos tam, ktory mial torbe obok kwiatow .. i zbieral wszystko z okolicy lawki -> aby je wziac :/
Jesli chodzi o sprawy kibicowskie, to przyznam, że zawsze podoba mi się widok kibiców ubranych w jednolite barwy. Dlatego już na wejściu pewnie dla każdego niemal całe czerwone trybuny prezentowały się bardzo fajnie, choć nie były aż tak głośne jak na finałachMimo olbrzymiej przewagi liczebnej gospodarzy (co za niespodzianka
) raz udało się naszej skromnej grupce zaistnieć. Gdy na początku meczu młyn Wisły zapodał "druga strona odpowiada - kto wygra mecz?" nie pomylę się, jesli napiszę, że byliśmy w tym momencie bardziej słyszalni od wiślaków siędzących po naszej stronie. Smile
Plus dla kibiców Wisły z jakiejś grupy/fanklubu (nie pamiętam co mieli napisane na koszulkach) za akcję z kwiatkami.
Cóż jeszcze? Chyba tylko tyle, że... do zobaczenia na Reymonta na Pucharze Polski.
forum Lotosiakow
Odpowiadam wiec tu -> co do koszulek -> napis Ave Wisła ... co do "kto dzis wygra" ... nie byliscie slyszalni .. tzn moze na waszym sektorze bylo was slychac (z racji sektora dziennikarsko, szkolnego, i sektora gosci) ... natomiast my nie slyszelismy
-
Mała Czarna
- Nowy na forum
Taka jedna mała czarna pokazała żebyśmy się puknęli w głowę tylko nie wiem czemu bo tam ktoś lezał na parkiecie z Lotosu chyba dlatego. Takie nieładny prowokujący gest z jej storny , może to było do mnie, albodo wszystkich - nieważne![]()
I tej koleżance chcę powiedzieć,że wymodliła to zwycięstwo bo się ładnie umiała przeżegnać
Owszem ta "Mała czarna" pokazała żeby sie pukneli w głowe ale sędziowie, zła interpretacja mojego gestu;)
Mama mnie uczyła sie przeżegnać:D, masz od niej pozdrowienia