Mecz pokazowy!?
Moderator: qBK
Adam pisze:Świetna inicjatywa - brawo!Na dzień dzisiejszy jednak nie będę mógł uczestniczyć w tym meczu...
Prawdopodobnie będę się wtedy byczył gdzieś w górach
Jeżeli jednak sytuacja się zmieni, to na pewno wam pokażemy jak się gra w basket
Oj Ziom - góry nie uciekną, a musimy pokazać co w Brzegu znaczy BASKET
..you got to lose, to know how to win..
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
My troche wzrostowo odbiegamy ale spoko ziomki! Nawet jak my nie wygramy to nasze koszykarki nas pomszczą
Szczerze jak my mielibyśmy przegrac a koszykarki nasze wygra cto ja będe do swojego kosza rzucał
Rozmawiałem z dyrektorem szkoły, który mówił tak:
"Oczywiscie, macie moje błogosławieństwo. Jednak pamiętaj: po 1 z klubem, po 2 z Panem Jaskułą- kierownikiem sali. Nie chodzi tutaj o same pieniądze na Filipa (chłopak chory na białaczkę chyba. dop redakcja) ale o szum który by się zrobił wokół tej sprawy. Hala przed meczem jest wolna! Teraz kombinujcie. Ja popieram i podpisuję sie pod tym!"
Prawie idealnie zacytowałem:P
w szkole możemy powiesić plakaty o tym!
Już jedno z Panem Dyrektorem szkoły załatwiłem dosłownie chwilę temu wróciłem z romowy z nim! A więc już nie ma przeszkód większych!
I zaznaczam, że zostajemy przy tych 10zł takiego jakby wpisowego! W poniedziałek pojawię się na zarządzie i opowiem co i jak. Raczej dostanę zgodę klubu! Myśle, że jak dyrek i klub się zgodzą to do kierownika sali będzie jeden krok!
Pozdrawiam
mati
Szczerze jak my mielibyśmy przegrac a koszykarki nasze wygra cto ja będe do swojego kosza rzucał
Rozmawiałem z dyrektorem szkoły, który mówił tak:
"Oczywiscie, macie moje błogosławieństwo. Jednak pamiętaj: po 1 z klubem, po 2 z Panem Jaskułą- kierownikiem sali. Nie chodzi tutaj o same pieniądze na Filipa (chłopak chory na białaczkę chyba. dop redakcja) ale o szum który by się zrobił wokół tej sprawy. Hala przed meczem jest wolna! Teraz kombinujcie. Ja popieram i podpisuję sie pod tym!"
Prawie idealnie zacytowałem:P
w szkole możemy powiesić plakaty o tym!
Już jedno z Panem Dyrektorem szkoły załatwiłem dosłownie chwilę temu wróciłem z romowy z nim! A więc już nie ma przeszkód większych!
I zaznaczam, że zostajemy przy tych 10zł takiego jakby wpisowego! W poniedziałek pojawię się na zarządzie i opowiem co i jak. Raczej dostanę zgodę klubu! Myśle, że jak dyrek i klub się zgodzą to do kierownika sali będzie jeden krok!
Pozdrawiam
mati
Dobra robota Mati. My w najbliższych dniach także porozmawiamy o tej inicjatywie z ludźmi z naszego klubu. Myślę, że jeśli ten mecz wypali (a na to się jak najbardziej zapowiada) to w przyszłości można zorganizować ligę kibiców i co ważne nagłośnić to w mediach.
..you got to lose, to know how to win..
- Intarex
- Żak
- Kontaktowanie:
Brawo Mati, pomys zajefajny
Widze ze już ostro wziąłeś sie do roboty, teraz oby wielki Pan J. poszedł na to i zarząd
3mam kciuki za Ciebie. Masz znajomosci wsrod dziennikarzy lokalnej prasy- pewnie by w takie cos weszli - tzn. troszke naglosnili
Takiego czegoś jeszcze unas nie bylo
Ps. O wynik spotkania jest spokojny, widzialem Matiego w akcji kilka razy
Ps. O wynik spotkania jest spokojny, widzialem Matiego w akcji kilka razy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Dawid przestań mi tutaj o znajomosciach. Nie mam żadnych znajomosci i koniec!
organizujemy meczyk. Napiszę o tym krótki tekst i wyślę do każdej lokalnej gazety. W pierwszym tygodniu ferii w Ostrowie ja zajmę się organizacją na maxa. Jutro będę na treningu i porozmawiam z P. Kowalczukiem. Ewentualnie jestem nawet za tym, żeby poprosic klub o jakieś wsparcie. Być może wstęp na mecz darmowo i wrzucać coś do puszek co łaska. Mysle, ze na mecz z Brzegiem trzeba wpóscić za darmo ludzie żeby przyszło ich dużo.
Może załatwię jakiegoś sponsora. Wiem, że za wysoko nie ma co mierzyć lecz pamiętajmy, że jak możemy pomóc i się przy tym dobrze bawić zróbmy to!!!
Heheh...jak się dobrze pogada to nawet drużyna z Ostrowa będzie miała równe stroje raczej szkolne do zwrotu a może jednak mateuszek wymyśli coś ciekawszego...
JAZDA JAZDA JAZDA Z BRZEGIEM! CIENIASY JEDNE! KIBICE NIE UMIEJĄ NAWET W KOSZA GRAĆ!!!!!!!!!!!
joke
Pozdrawiam
mati
organizujemy meczyk. Napiszę o tym krótki tekst i wyślę do każdej lokalnej gazety. W pierwszym tygodniu ferii w Ostrowie ja zajmę się organizacją na maxa. Jutro będę na treningu i porozmawiam z P. Kowalczukiem. Ewentualnie jestem nawet za tym, żeby poprosic klub o jakieś wsparcie. Być może wstęp na mecz darmowo i wrzucać coś do puszek co łaska. Mysle, ze na mecz z Brzegiem trzeba wpóscić za darmo ludzie żeby przyszło ich dużo.
Może załatwię jakiegoś sponsora. Wiem, że za wysoko nie ma co mierzyć lecz pamiętajmy, że jak możemy pomóc i się przy tym dobrze bawić zróbmy to!!!
Heheh...jak się dobrze pogada to nawet drużyna z Ostrowa będzie miała równe stroje raczej szkolne do zwrotu a może jednak mateuszek wymyśli coś ciekawszego...
JAZDA JAZDA JAZDA Z BRZEGIEM! CIENIASY JEDNE! KIBICE NIE UMIEJĄ NAWET W KOSZA GRAĆ!!!!!!!!!!!
joke
Pozdrawiam
mati
-
Charles Manson
- Nowy na forum
- Intarex
- Żak
- Kontaktowanie:
Mati ten pomysl by zebrać środki na pomoc dla chorego Filipa , tak jak powyzej napisaleś jest oki
Nazwiemy ten mecz "Dla Filipa" - czyli charytatywne spotkanie kibiców Ostrovii i Cukierków Odry Brzeg. Cel szczytny
Na darmowy wstep na mecz Ovii i Cukierkow to sie raczej dzialacze nie zgodzą, w koncu klub wiaze koniec z koncem i kazdy grosz jest na wage zlota. Moze pomyslisz nad jakąs zbiórką na rzecz tego Chlopaka wśrod kibicow w przerwie meczu?
Ps.Mati poproś Ilonę Madrą by posędziowala to spotkanie
Na darmowy wstep na mecz Ovii i Cukierkow to sie raczej dzialacze nie zgodzą, w koncu klub wiaze koniec z koncem i kazdy grosz jest na wage zlota. Moze pomyslisz nad jakąs zbiórką na rzecz tego Chlopaka wśrod kibicow w przerwie meczu?
Ps.Mati poproś Ilonę Madrą by posędziowala to spotkanie
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Hehehe...Ilone to poproszę, żeby usiadła na ławkę i była naszą trenerką
Masażysta zagra, myślę, że Jacek Wawrzayniak też. A więc ze strony klubu mamy aprobatę.
Jutro jedziemy do Chełma, będzie nocka i postaram się jeszcze z wiceprezesem pogadać na ten temat. Myślę, że do przodu. Jeszcze dokładny termin hali ustalić i ja w to wchodzę!
Napiszcie co mogło by być na plakatach! ja proponuje:
- Dla Filipa
- Dla jedności kibiców
- Dla naszych dziewczyn w podziekowaniu za walkę!
ALE BEDZIE JAZDA

Masażysta zagra, myślę, że Jacek Wawrzayniak też. A więc ze strony klubu mamy aprobatę.
Jutro jedziemy do Chełma, będzie nocka i postaram się jeszcze z wiceprezesem pogadać na ten temat. Myślę, że do przodu. Jeszcze dokładny termin hali ustalić i ja w to wchodzę!
Napiszcie co mogło by być na plakatach! ja proponuje:
- Dla Filipa
- Dla jedności kibiców
- Dla naszych dziewczyn w podziekowaniu za walkę!
ALE BEDZIE JAZDA
- Intarex
- Żak
- Kontaktowanie:
Jesli pieniadze beda przenaczone na tego chlopca to wybieram: - Dla Filipa . Pozostale propozycje też nie są zle
Najwazniejsze miszczu jest to aby hale udostepnili o okreslonej godzinie(mati wierze w ciebie):). mecz pewnie bedzie o 17. to z godzine przed musi być juz wolna
Nie musimy grać pelnych 40 minut. np 2x15, ale to jest jeszcze do ustalenia 
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ja jestem za tym, jezeli mecz o 17 to my mozemy zagrac o 12. tak bylo by najlepiej. bo po co zaraz po tym meczu isc na kolejny, jak mozna pogadac przy czyms i wogole 
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!