Mała Czarna pisze:Owszem ta "Mała czarna" pokazała żeby sie pukneli w głowe ale sędziowie, zła interpretacja mojego gestu;)
a to w takim razie, zwracam honor
Mama mnie uczyła sie przeżegnać:D, masz od niej pozdrowienia![]()
:D
o jak miło
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Marco pisze:tak do całości zaprezntowania się Lotosu to mi brakowało Tomeczka, Karolinki, Paragona, Wery , Aszoka ))
NIe znam wersji naszej druzyny, nie znam intencji ale mysle ze wszyscy byli tak szczesliwi ze zapomnieli o nich.
Mysle sobie Marco ze robisz afere z niczego.
Nie zostaly one wyrzucone pod lawke czy tez do smietnika poprostu odlozono je na bok i.... niestety zapomniano.
Watpie zeby bylo to zlosliwe(no chyba ze masz inne informacje o tej sprawie z naszego obozu to sorry)
A z drugiej strony mily gest ale chyba lekko chybiony. Bo niby co te nasze dziewczyny mialy z nimi zrobic? Zabrac je do pociagu czy autokaru? I tak by padly.
Moze zamiast roz lepiej bylo trzymac sie tradycji i kupic gozdziki moze wtedy wytrzymalyby 2 godziny meczu i podroz do Gdyni![]()
My nie jestesmy ekspertami od tych spraw kibicowania ale juz dawno odeszlismy od dawania kwiatow. Lepsze sa np czekoladki lub tak jak ostatnio male sloniki czy aniolki (Wasze dziewczyny tez je dostaly) Zawsze to sie dluzej wspomina albo czuje
a mam pytanie - to od Kibicow czy Klubu te kwiatki byly?
Marco pisze:tak do całości zaprezntowania się Lotosu to mi brakowało Tomeczka, Karolinki, Paragona, Wery , Aszoka ))
o dziekuje Ci Marco - wzruszylam sie
rozumiem ze to ze wzgledu na Dzien Kobiet (z pozdrowieniami dla pewnej osoby z Krakowa) jestes taki mily ze o mnie wspominasz
![]()
Z tego co wiem na pewno dwie osoby z tej piatki pojawia sie w Krakowie juz za tydziencieszysz sie?
![]()
p.s. A wlasnie Paragon pozdrawiam Cie serdecznie

A.shock pisze:Pewnie ze szkoda......ale roz.
NIe znam wersji naszej druzyny, nie znam intencji ale mysle ze wszyscy byli tak szczesliwi ze zapomnieli o nich. Mysle sobie Marco ze robisz afere z niczego. Nie zostaly one wyrzucone pod lawke czy tez do smietnika poprostu odlozono je na bok i.... niestety zapomniano. Watpie zeby bylo to zlosliwe(no chyba ze masz inne informacje o tej sprawie z naszego obozu to sorry)
A z drugiej strony mily gest ale chyba lekko chybiony. Bo niby co te nasze dziewczyny mialy z nimi zrobic? Zabrac je do pociagu czy autokaru? I tak by padly. Moze zamiast roz lepiej bylo trzymac sie tradycji i kupic gozdziki moze wtedy wytrzymalyby 2 godziny meczu i podroz do Gdyni![]()
My nie jestesmy ekspertami od tych spraw kibicowania ale juz dawno odeszlismy od dawania kwiatow. Lepsze sa np czekoladki lub tak jak ostatnio male sloniki czy aniolki (Wasze dziewczyny tez je dostaly) Zawsze to sie dluzej wspomina albo czuje
Barti pisze:A.shock pisze:Pewnie ze szkoda......ale roz.
NIe znam wersji naszej druzyny, nie znam intencji ale mysle ze wszyscy byli tak szczesliwi ze zapomnieli o nich. Mysle sobie Marco ze robisz afere z niczego. Nie zostaly one wyrzucone pod lawke czy tez do smietnika poprostu odlozono je na bok i.... niestety zapomniano. Watpie zeby bylo to zlosliwe(no chyba ze masz inne informacje o tej sprawie z naszego obozu to sorry)
A z drugiej strony mily gest ale chyba lekko chybiony. Bo niby co te nasze dziewczyny mialy z nimi zrobic? Zabrac je do pociagu czy autokaru? I tak by padly. Moze zamiast roz lepiej bylo trzymac sie tradycji i kupic gozdziki moze wtedy wytrzymalyby 2 godziny meczu i podroz do Gdyni![]()
Przy najbliższej okazji proponuję więc, abyście zamiast czekoladek, słoników czy aniołków, coś na pamięć Waszym dziewczynom dali![]()
Bo sytuacja, lekko mówiąc, nieelegancka się zrobiła, bo kibice, jak to kibice, swoje wersje dopowiedzą, a eleganckiej postawy kibiców Wisły nie sposób nie zauważyć. I choćby nie wiem jak się koszykarki tłumaczyły, to niesmak pozostaje.
Jakimś cudem w Poznaniu MUKS-iarki nie zapomniałyo kwiatach, które od kibiców z Gorzowa dostały, a po meczu Ilona Mądra nie zapomniała
osobiście kibicom z Gorzowa podziękować (czego nie traktujemy oczywiście, jako Jej obowiązku - ale Jej gest coś też znaczy) w imieniu drużyny poznańskiej.
rzymi pisze:slyszalem o zachowaniu niektorych kibicow Wisły. Rzucanie w naszych kubkami i wyzwiska (od kur*w) pod adresem naszych dziewczyn to troche dziwne..
Marco pisze:mi się koleżanki z Gdyni nie skarżyły, że ktoś czymś w nich rzucał i wyzywał
kwassek pisze:... moze jakis kumaty z drugiej strony parkietu sie wpisze.
rzymi pisze:Wiele osob jest drazniacych na meczach. ale czy to znaczy, ze maja od razy od kogos oberwac? ten facet to taki sam kibic jak Wy i tak samo chce, zeby wygrala jego druzyna.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości