Witam!
Gram w kosza od dzieciństwa, tzn. gdy miałam 6 lat dostałam swoją pierwszą piłkę do kosza ;] Kocham to lecz miejscowość w której mieszkam nigdy mi nie ułatwiała zadania jeśli chodzi o koszykówkę. Jest tu bardzo mało klubów z czego co drugi to siatka, plika nożna, taekwondo. Na razie jest w miarę dobrze, bo mam gdzie pograć (treningi mamy w szkole) ale myślę sobie co będzie jak za 2 lata skończę te szkole? Jak przeżyje bez koszykówki? Czy orientuje się jakie sa jeszcze w Poznaniu kluby koszykówki oprócz AZS (uważam że tu bym się jednak nie dostała) I czy mam jakieś szanse skoro nigdy nie grałam w zdanym klubie tylko cały czas w reprezentacjach szkoły? Moja pozycja to rozgrywający z racji tego ze jestem szybka, nie za wysoka i umiem sie wbijać pod kosz, za to celności nie mam zbyt dobrej muszę przyznać :/ I jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda zwykle rekrutacja do klubu np. AZS Poznań? Jakie warunki trzeba spełniać? Może ktoś obeznany w tych sprawach wypowie się? Z góry bardzo dziękuje.
No i trochę danych o mnie:
wzrost: 168
waga: 55
Klub - pytanie
Niestety klub AZS Poznań posiada tylko sekcje seniorską koszykarek, nie ma żadnych grup młodzieżowych i juniorskich. Dlatego tutaj nic nie wskórasz. Jednak w Poznaniu są takie kluby jak Olimpia i MUKS posiadające znakomite wyniki w pracy z młodzieżą i pewnością powinnaś tam uderzyć. Więcej może powie Seba który jest w koszykówce mlodzieżowej bardziej obcykany niż ja. Pozdrawiam
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: Klub - pytanie
Laraaa pisze:Witam!
Gram w kosza od dzieciństwa, tzn. gdy miałam 6 lat dostałam swoją pierwszą piłkę do kosza ;] Kocham to lecz miejscowość w której mieszkam nigdy mi nie ułatwiała zadania jeśli chodzi o koszykówkę. Jest tu bardzo mało klubów z czego co drugi to siatka, plika nożna, taekwondo. Na razie jest w miarę dobrze, bo mam gdzie pograć (treningi mamy w szkole) ale myślę sobie co będzie jak za 2 lata skończę te szkole? Jak przeżyje bez koszykówki? Czy orientuje się jakie sa jeszcze w Poznaniu kluby koszykówki oprócz AZS (uważam że tu bym się jednak nie dostała) I czy mam jakieś szanse skoro nigdy nie grałam w zdanym klubie tylko cały czas w reprezentacjach szkoły? Moja pozycja to rozgrywający z racji tego ze jestem szybka, nie za wysoka i umiem sie wbijać pod kosz, za to celności nie mam zbyt dobrej muszę przyznać :/ I jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda zwykle rekrutacja do klubu np. AZS Poznań? Jakie warunki trzeba spełniać? Może ktoś obeznany w tych sprawach wypowie się? Z góry bardzo dziękuje.
No i trochę danych o mnie:
wzrost: 168
waga: 55
Hej:) Bardzo fajnie, że tak bardzo kochasz koszykówkę! W Poznaniu faktycznie dziewczyna w Twoim wieku powinna pomyśleć (i to jak najszybciej, bo czas jednak ucieka) o spróbowaniu swoich sił najpierw na treningach w MUXie lub Olimpii. Szkoła szkołą, ale jednak jeśli myślisz bardziej poważnie o trenowaniu tego sportu powinnaś rzucić się na głębsze wody... Prosiłbym o kontakt na priv - podam Ci dane kontaktowe do Olimpii i postaram znaleźć jakiś kontakt też do MUXa.
Pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']