Wiesz ja jestem mimo wszystko żeby było bezposrednio przed meczem. Nie wiadomo jak z tą halą a ona jest naprawdę oblegana. Na gaworzenie przy złotym można iść przed tym meczem jeszcze. Wydaje mi sie, ze to będzie najlepiej.
PS. Mam nadzieje, że zmieniłes zdanie drogi ZiZu co do pomysłu meczu. Chciałeś mi go wypersfadować...jednak ja sie nie poddaje.
Wydaje mi sie, że jednak przed meczem bezposrednio. Pozałatwiałem prysznice pod którymi poprostu nie można zostawić syfu bo niewiele później koszykarki wejdą. Ja jestem dobrej myśli. Liczę, że będzie wszystko OK! Jeszcze dokładnie co do godziny naszego meczu nie wiem. Jak już to 15.00!
Dawid mecz będzie dla Filipa ale również te dwie inne opcje będą wchodzić. Poprostu zagramy!
Cieszę się, ze każdy z Was przyjął nasz pomysł tych marnych 10zł, które naprawdę moga pomóc!
Chciałbym żeby też koszykarki przyszły na nasz mecz.
Zastanawiałem się również nad pomysłem kwiatka dla Waszych i naszych. Każdy by swoim kupił oczywiscie.
Byłbym też nad zaproszeniem kibiców. Plakaciki w Gimie będą wisieć i myślę, że będzie bardzo dobrze. Po weekandzie idę do kierownika sali ustalić ostateczny termin w któym będzie hala.
PROSIŁ BYM ZATEM SIĘ OKREŚLIĆ. JAK RZECZYWISCIE TAK JAK ZIZEK MÓWI O 12 TO NAPISZCIE. JA NIE WIEM CZY HALA BYŁABY WÓWCZAS ALE POSTARAM SIĘ!