Mecz pokazowy!?

Moderator: qBK

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 28 stycznia 2005, 20:00

GURU pisze:Bardzo fajny pomysł. Mi osobiście bardzo sie podoba. Planujemy wybrać sie do Ostrowa lecz nie wiadomo czy to wypali a nawet jak wypali to nie wiadomo w ile osób byśmy przyjechali. Nie wiadomo czy uda nam sie autokar załatwić, wtajemniczeni wiedza czemu. Myśle że Ci co by sie wybrali do Ostrowa napewno chętnie wzięli by udział w takiej zabawie.
Zobaczymy jak wypowie sie reszta brzeskich forumowiczów orza trzeba by popytac tych którzy nie mają dostępu do neta i naszego forum.
Coś sie napewno wymyśli....
POZDRO

Naprawdę wtajemniczeni wiedzą, że z autokarem w razie czego kłopotów nie będzie. :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 stycznia 2005, 21:26

Wiesz ja jestem mimo wszystko żeby było bezposrednio przed meczem. Nie wiadomo jak z tą halą a ona jest naprawdę oblegana. Na gaworzenie przy złotym można iść przed tym meczem jeszcze. Wydaje mi sie, ze to będzie najlepiej.

PS. Mam nadzieje, że zmieniłes zdanie drogi ZiZu co do pomysłu meczu. Chciałeś mi go wypersfadować...jednak ja sie nie poddaje.
:wink: :wink:

Wydaje mi sie, że jednak przed meczem bezposrednio. Pozałatwiałem prysznice pod którymi poprostu nie można zostawić syfu bo niewiele później koszykarki wejdą. Ja jestem dobrej myśli. Liczę, że będzie wszystko OK! Jeszcze dokładnie co do godziny naszego meczu nie wiem. Jak już to 15.00!

Dawid mecz będzie dla Filipa ale również te dwie inne opcje będą wchodzić. Poprostu zagramy!
Cieszę się, ze każdy z Was przyjął nasz pomysł tych marnych 10zł, które naprawdę moga pomóc!

Chciałbym żeby też koszykarki przyszły na nasz mecz.
Zastanawiałem się również nad pomysłem kwiatka dla Waszych i naszych. Każdy by swoim kupił oczywiscie.
Byłbym też nad zaproszeniem kibiców. Plakaciki w Gimie będą wisieć i myślę, że będzie bardzo dobrze. Po weekandzie idę do kierownika sali ustalić ostateczny termin w któym będzie hala.

PROSIŁ BYM ZATEM SIĘ OKREŚLIĆ. JAK RZECZYWISCIE TAK JAK ZIZEK MÓWI O 12 TO NAPISZCIE. JA NIE WIEM CZY HALA BYŁABY WÓWCZAS ALE POSTARAM SIĘ!

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 28 stycznia 2005, 22:09

godz. 12 to troche za wczesnie, tak 14-15 bedzie pasić - w godzinke sie powinniśmy wyrobic :) . Wszystko zalezeć będzie od tego co powie kierownik - pan J. chyba ,nie mati? :D

Mecz 12 lutego -14 luty Walentynki - Czarny bedzie mial okazje sie w koncu ujawnić swojej D. :D

Ps. Mati jaki sklad wystawiasz?:> :wink:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 29 stycznia 2005, 00:16

Don Igłata pisze:
GURU pisze:Bardzo fajny pomysł. Mi osobiście bardzo sie podoba. Planujemy wybrać sie do Ostrowa lecz nie wiadomo czy to wypali a nawet jak wypali to nie wiadomo w ile osób byśmy przyjechali. Nie wiadomo czy uda nam sie autokar załatwić, wtajemniczeni wiedza czemu. Myśle że Ci co by sie wybrali do Ostrowa napewno chętnie wzięli by udział w takiej zabawie.
Zobaczymy jak wypowie sie reszta brzeskich forumowiczów orza trzeba by popytac tych którzy nie mają dostępu do neta i naszego forum.
Coś sie napewno wymyśli....
POZDRO

Naprawdę wtajemniczeni wiedzą, że z autokarem w razie czego kłopotów nie będzie. :D

Juz wszystkiego sie dowiedziałem i z autokarem nie bedzie problemu. Więc trzeba zacząc organizować ekipe na wyjazd. Mam nadzieje ze będzie tak liczna jak do Pabianic. Mam nadzieje ze wszystko sie uda i spotkamy sie w Ostrowie.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 29 stycznia 2005, 10:07

Don Igłata pisze:

Tylko musielibyśmy się wybrać wcześniej, aby rozegrać ten mecz z kibicami z Ostrowa. Do Ostrowa wprawdzie rzut kamieniem, ale potrzeba konkretów.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 29 stycznia 2005, 12:15

Wprawdzie do meczu z Ostrovią zostały 2 tygodnie ale juz trzeba zacząc coś załatwiać i zbierać ekipe. Mam nadzieje że organizacją autokaru zajmie sie ta sama osoba co ostatnio, bo wszystko było bardzo fajnie zoorganizowane.
Czekam z niecierpliwością.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 lutego 2005, 19:24

HALA ZAŁATWIONA!

Przed meczem tylko musimy wszystko poustawiac na mecz dziewczyn.
Ja idę wczesniej z ekpią przygotować wszystko do meczu.

14.40 rozgrzewka
14.55 prezentacja - postanowiłem, że jak się bawić to na maksa
15.00 ostra walka
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2005, 19:27 przez mati, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 lutego 2005, 19:27

Jeszcze pozostało mi ustawić formułe...wydaje mi się, że 4x 8minut wystarczy bezproblemowo!

Wszystko to dla Filipa!

Dziewczyny mam nadzieję, że też dojdą. Jak mam już wszystko zapięte prawie na ostatni guzik!
A więc Panowie walczymy! :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 01 lutego 2005, 19:35

starczy 4x8 minut :wink: krociutkie przerwy i gramy dalej by sie w godzine wyrobic , troszke ochłonąć i czekać na mecz koszykarek

Młody

Postautor: Młody » 01 lutego 2005, 22:07

Myśle ze to fajny pomysl z tym meczem pokazowym tylko zeby go grali kibice ktorzy chodza na mecze Odry i goraco dopinguje nasze dziewczyny bo jak sama nazwa wskazuje ten mecz to jest meczm kibicow,A do Ostrowa i tak pojedziemy bo przeprosilismy <kogo> ci co byli w Pabianicach wiedza :)

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 01 lutego 2005, 22:35

Młody pisze:Myśle ze to fajny pomysl z tym meczem pokazowym tylko zeby go grali kibice ktorzy chodza na mecze Odry i goraco dopinguje nasze dziewczyny bo jak sama nazwa wskazuje ten mecz to jest meczm kibicow,A do Ostrowa i tak pojedziemy bo przeprosilismy <kogo> ci co byli w Pabianicach wiedza :)

Małe pytanko, czy osoba, która nie siedzi na trybunach, nie klaszcze i nie krzyczy, nie jest kibicem? Nie pytam dlatego, że bardzo chcę zagrać (bo tu akurat zgadzam się, że powinni zagrać ci którzy "gorąco" dopingują), ale chciałbym wiedzieć, dlaczego innych nie uważasz za kibiców?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 01 lutego 2005, 23:50

Młody pisze:Myśle ze to fajny pomysl z tym meczem pokazowym tylko zeby go grali kibice ktorzy chodza na mecze Odry i goraco dopinguje nasze dziewczyny bo jak sama nazwa wskazuje ten mecz to jest meczm kibicow,A do Ostrowa i tak pojedziemy bo przeprosilismy <kogo> ci co byli w Pabianicach wiedza :)

Moim zdaniem pierwszeństwo gry mają Ci którzy dopingują nasze koszykarki, ale przeciez kazdy moze zagrac w naszej druzynie wystarczy ze sympatyzuje z naszą drużyną. Wg mnie kazda osoba który przyjedzie z Brzegu i bedzie miała ochote zagrac powinna zagrac chociaz symbolicze kilka minut. Najsprawiedliwiej byłoby np jeśli byłoby 20 osób wtedy kazde 5 osób gra 1 kwarte, bo przeciez nie liczy sie wynik tylko dobra zabawa. Ale nie ma narazie co planować. Poczekamy do 12 lutego.

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 02 lutego 2005, 00:25

montujcie montujcie sklad :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 02 lutego 2005, 08:19

mati pisze:HALA ZAŁATWIONA!

Przed meczem tylko musimy wszystko poustawiac na mecz dziewczyn.
Ja idę wczesniej z ekpią przygotować wszystko do meczu.

14.40 rozgrzewka
14.55 prezentacja - postanowiłem, że jak się bawić to na maksa
15.00 ostra walka

Dobra robota Mati! Teraz my weźmiemy się za organizację wyjazdu i gramy! A co do składu kibiców Odry - poczekamy do 12 lutego ilu będzie chętnych. Póki co wyjazd do Gorzowa :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 02 lutego 2005, 11:15

Słuchajcie kto chce przyjechać z Brzegu i każdy z Was zagra. Czym więcej kasy na tego chłopaka tym będzie naprawdę lepiej. A i jaja będą wieksze podczas meczu. Myślę, że kibice dopiszą...choć...nie wiem czy będą to tłumy :cry: W każdym razie postaramy się żeby było good!

Wróć do „KS Odra Brzeg”