Kontuzja Agi Szott
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
pozdrowienia od Zuzy
co sie agnieszce stało to juz wszyscy wiedzą, ale juz jest dawno po zabiegu. jak byłem w szpitalu okolo 15tej to jeszcze była zakręcona po znieczuleniu ogólnym, ale juz wracała do zywych. kolano juz wyczyszczone, a miała rozwalona łękotke. cieszy sie ze wiazadła krzyżowe sa nienaruszone. doktory przy okazji wyciagnęli jej odrazu śruby, które miała założone przy poprzedniej kontuzji. prosiła pozdrowic wszystkich którzy zyczą jej zdrowia i powrotu na boisko.
całuski od Z-*uzy
całuski od Z-*uzy
Strzal pisze:Jednak zdrowie najwazniejsze jest
...pozdrawiam Pana Thomasa72{ prawdziwy kibic! }
na pana to trzeba miec wygląd i pieniądze, a ja jutro nie mam na chleb i z wyglądem to tez sprawa dyskusyjna
i zadnym wielkim kibicem tez nie jestem, poprostu poznałem i polubiłem kilka dziewczyn z druzyny i doceniam to co robią, a i znalazłem cos czego mi brakowało w moim nudnym życiu (koszykówka)
dzieki za miłe słowa.
wracając do tematu, to agniecha juz jest w domu i morduje sie z kacem po znieczuleniu ogólnym, normalnie jakby pochlała, czacha jej dymi i w ogóle jest do dupy, jakby ja tramwaj przejechał.
zuza bardzo dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia i jak dojdzie do siebie to napewno cos wam napisze własnymi grabiami.
pozdro
hej Wszystkim!Dziekuje za miłe słowa i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!Juz wracam do siebie powoli w domku I nie tak tragicznie jak to opisal Thomas heheh ale spoko..!trzymajcie za Pwsz kciuki bo wierze ze dziewczyny jeszcze pokaza na co je stac .wierze ze wygraja jeszcze mecz do konca rundy a nawet dwa!Buziaki i jeszcze raz Wielkie dzieki Buziaki
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
już chyba jest wszystko w porządku
Bo Aga musi przyjechać do Gdyni na mecz
Bo Aga musi przyjechać do Gdyni na mecz
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature