Co jest? Mamy jedną zawodniczkę mniej i ani słowa na forum?
Moim zdaniem wywalenie Amy to dobry ruch. Sezon i tak jest stracony, nie ma więc co marnować pieniędzy. Niech już Polki grają, może coś z nich wyrośnie i przydadzą się w kolejnym sezonie. A występy Amy na 3+, gwiazdą nie była, ale przynajmniej nie brakowało jej ambicji.
rozwiązanie kontraktu z Amy Sanders
No w wypadku gdy my odpadniemy z Wisła a Rybnik z Gorzowem to wtedy walce o 5-8 wpadamy na siebie i pierwszy mecz jest w Poznaniu a rewanż w Rybniku z tego względu że my zajęliśmy niższą lokate w sezonie zasadniczym. Cięzko będzie ale nie ma co odrazu odbierać im zapału i chęci do gry 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
pozwoliłem sobie wydzielic ten ciekawy watek z "plotek"
wg mnie pozbycie sie dobrej skrzydlowej to totalna paranoja i dowod na to, ze dzialacze miaja juz ten sezon gdzies.... widocznie sa zadowoleni z tego, ze AZS bedzie wyzej od MUKSu, i reszte maja w totalnym powazaniu
bo kto przy zdrowych zmyslach pozbywa sie z zespolu skrzydlowej
w dodatku tuz przed play-offami
ręce opadają...
wg mnie pozbycie sie dobrej skrzydlowej to totalna paranoja i dowod na to, ze dzialacze miaja juz ten sezon gdzies.... widocznie sa zadowoleni z tego, ze AZS bedzie wyzej od MUKSu, i reszte maja w totalnym powazaniu
bo kto przy zdrowych zmyslach pozbywa sie z zespolu skrzydlowej
ręce opadają...
reloaded :]