Zespół kadecko - juniorski (sezon 2007-2008)
Moderator: Moderatorzy
Ten termin sugeruje, że mowa o ogólnopolskim finale, a nie o strefie, czy ćwierćfinałach.
Teoretycznie to my organizujemy strefę, ale może być problem z halą. Poza tym termin strefy zbiega sie z rewanżowym meczem z Pruszkowem, a trzy juniorki grają w lidze. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach się wszystko wyjaśni.
Teoretycznie to my organizujemy strefę, ale może być problem z halą. Poza tym termin strefy zbiega sie z rewanżowym meczem z Pruszkowem, a trzy juniorki grają w lidze. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach się wszystko wyjaśni.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
a jesli teraz wygramy turniej to u nas gramy
finały
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
teo pisze:Ten termin sugeruje, że mowa o ogólnopolskim finale, a nie o strefie, czy ćwierćfinałach.
to nie jest problem, mecze jednej z kolejek I ligi przełozono z soboty na środe bo m.in. koszykarki Widzewa grały w dalszej rundzie U-20, nie ma problemu
DAMY RADE!!
teo pisze:Moje osobiste podejście:
Z tego co wiem organizujemy strefę.
Podobno jeżeli wygramy strefę organizujemy ćwierćfinał (nacisk na słowo podobno).
Cała reszta tak enigmatyczna, że wolę poczekać na rozwój wydarzeń.
Mam tylko nadzieję na ewentualne przełożenie strefy.
Uda sie, ale podobno z punktu organizacyjnego niejedna osoba wolałaby żeby wyjechać z Pabianic i nic tutaj nie było, w sensie lepiej komuś sie zwalić, miasto tez miałoby łatwiej...
Miejmy nadzieje ze ubudzą sie w UM i coś sie ruszy, tak samo mam nadzieje że Starostwo pomoże, ostatnio nawet bardziej widać zaangazowanie ludzi z Piłsudzkiego
Terminarz gier turnieju:
28 marca ( Piątek)
Godzina 15.00 PTK- Widzew
Godzina 17.00 Bydgoszcz I- Bydgoszcz II
29 marca ( Sobota)
Godzina 16.00 Widzew- Bydgoszcz I
Godzina 18.00 PTK- Bydgoszcz II
30 marca ( Niedziela)
Godzina 10.00 Widzew- Bydgoszcz II
Godzina 12.00 PTK- Bydgoszcz I
zgodnie z komunikatem WGiD ŁZKosz dostępnym na stronie www.lzkosz.lodz.pl
pozdrawiam
28 marca ( Piątek)
29 marca ( Sobota)
30 marca ( Niedziela)
pozdrawiam
- Krispel_1946
- Żak
PANDI pisze:Terminarz gier turnieju:
28 marca ( Piątek)
29 marca ( Sobota)
30 marca ( Niedziela)
pozdrawiam
To ciekawe o ktorej bedzie mecz z Pruszkowem, jak jest jakis mecz tego samego dnia o 18.00. Jak ktos cos wie to niech pisze
Na stronie "Życia Pabianic" tez podali taki termin.
Tak więc w sobotę w ramach strefy juniorek o 16.00 Widzew z Bydgoszczą(?), o 18.00 PTK z Inowrocławiem(?), a o 20.00 rewanż (+19pkt) Hartman z Pruszkowem.
Wszystkim wybierającym się na ten ligowy mecz proponuje wcześniejsze przyjście i kibicowanie naszym juniorkom.
Tak więc w sobotę w ramach strefy juniorek o 16.00 Widzew z Bydgoszczą(?), o 18.00 PTK z Inowrocławiem(?), a o 20.00 rewanż (+19pkt) Hartman z Pruszkowem.
Wszystkim wybierającym się na ten ligowy mecz proponuje wcześniejsze przyjście i kibicowanie naszym juniorkom.