Tęcza - Orzeł
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wlodi9 pisze:Bodzio pisze:nie iskrzy pewnie do jutraprzyjedzie zamiast 15, 25 i będzie afera, że nas za dużo było bo pięciu będzie musiało kupić bilety hehe grunt, że stacja i mcdonald blisko
No my raczej z tego afery nie zrobimy
No ale Klub zrobi
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jasny pisze:wlodi9 pisze:Bodzio pisze:nie iskrzy pewnie do jutraprzyjedzie zamiast 15, 25 i będzie afera, że nas za dużo było bo pięciu będzie musiało kupić bilety hehe grunt, że stacja i mcdonald blisko
No my raczej z tego afery nie zrobimy
No ale Klub zrobi:) niby my tacy zli a wpuszczamy zawsze wszystkich przjezdnych nie patrzc na ilosc:):)
Że tak powiem...nie zawsze
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
http://plkk.pl/index.php?p=galleries&id=1991 foty z meczu
No to już po drugim meczu za dużo nie pisze bo nie moja dyscyplina ale teraz trzeba bo to jest dramat. Chodzi mi oczywiście o zachowanie kibiców Tęczy, Orzeł przyjechał i nie chcieli ich wpuścić raz usłyszałem jak młyn krzyknął w czasie meczu żeby wpuścić chłopaków i w przerwie chwile. Nikt nie poszedł do prezesa załatwiać dramat. Zaraz będzie że skąd wiem a wiem bo to właśnie dzięki kumplowi z którym poszedłem do prezesa udało się to załatwić i on tam ostro interweniował przy bramie wejściowej i przy szatniach z prezesem. Panowie tak nie może być żeby kibice innej drużyny musieli pomagać przyjezdnym dostać się na hale ;/
Co do napinki z obu stron ale to norma i Tęcza i Orzeł swoje ale to ich sprawy.
Co do napinki z obu stron ale to norma i Tęcza i Orzeł swoje ale to ich sprawy.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
No wpuscili , najpierw REKLAMY, ok. 15, potem po 1. przyjechali kibice Orła i weszlo Ich tylko 20 chyba, reszta musiala kupic bilety, ale ze nie chcieli to nie weszli!!!!!! Chyba normalne
, czy nie??
Potem weszli w koncu na druga polowe. Nas w mlynie tyle co wczoraj, moze kilku wiecej. Ale to co sie dzialo pod koniec meczu to.... Cała hala spiewala, bez wyjatku!!!!! Na minute przed koncem wszyscy nastojaco, czyli ok. 1200 ludzi!!!!!! Kibicow Orzełka włacznie z reklamami ok. 60, 70!!!!
Potem weszli w koncu na druga polowe. Nas w mlynie tyle co wczoraj, moze kilku wiecej. Ale to co sie dzialo pod koniec meczu to.... Cała hala spiewala, bez wyjatku!!!!! Na minute przed koncem wszyscy nastojaco, czyli ok. 1200 ludzi!!!!!! Kibicow Orzełka włacznie z reklamami ok. 60, 70!!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yahoo pisze:chyba mówisz o dopingu przyjezdnych !! bo jak tylko wszyscy znaleźli się na sektorze to ciężko wam było się przebić
P.S. jak wrócą to opiszą co i jak było ( a was chodzi mi o Tęcze ilu wpuścili za darmo w Polkowicach ?? )
Szacunek dla Ciebie, ale zajmij sie UNIĄ, my tez sie do Was nie wtracmay!!!
Ale trzeba przyznac ze pod koniec ciezko bylo sie "przebic" jak to napisales, ale naszczescie mamy wspaniała publicznosc ktora dzisiaj nie zawiodla. !!!!
Pzd Yahoo
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yahoo pisze:chyba mówisz o dopingu przyjezdnych !! bo jak tylko wszyscy znaleźli się na sektorze to ciężko wam było się przebić
P.S. jak wrócą to opiszą co i jak było ( a was chodzi mi o Tęcze ilu wpuścili za darmo w Polkowicach ?? )
Nas wpuscili wsyztskich, bo w zeszlym roku kibicow Orła w lesznie tez wsyztskich wpusicli (ok.50) Prezesi obu klubow sie dogadali
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O