Tęcza - Orzeł

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 marca 2008, 22:05

Mowiac ochrona mialem na mysli wlasnie ogolnie, ochrona, straz i paly!! Pozniej w srodku to tylko kilku straznikow Was trzymalo.. z reszta dobra Wy wiecie lepiej jak to bylo wiec nie bede sie klocil... :P Szkoda troche takiego zachowania, ale my kiibice nic za to nie mozemy :?
T Ę C Z A
L E S Z N O

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 27 marca 2008, 22:08

z tego co mi wiadomo to ekipa z Tęczy Leszno także próbowała robić cos w kierunku wprowadzenia ludzi z Polkowic na hale... Np. kumpel poszedl z wiara z Orła do naszego prezesa w tej sprawie i on powiedzial ze bylo to uzgodnione z Prezesem klubu z Polkowic ze wchodzi 20 za free reszta kupuje bilety... Kilka sob probowalo prowadzic negocjacje z Członkami zarzadu ale nic to nie dawało... Nawet była zbiórka biletów zeby mogli wejsc... Wiec Yahoo bez takich tekstów ze tylko Unia cos robiła....
sorry za błedy leci spontan

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 27 marca 2008, 22:16

Jasny pisze:
wlodi9 pisze:A to w takim razie sorryy :wink: :wink: !!!!!! Nie wiem co dzisiaj Im sie zrylo!!!!!!! Ale nie poradziliscie sobie z Ochrona??? Bo w porownaniu do Waszej to nasza maly pikus!!!!!

Pzd :wink:

Ja tam ochorny nie widzialem ( moze 2 gdzies ) tak to sami miejscy i paly w full wypas ..... wiec co mielismy wejsc sila ?:)

hahahaha :D po meczu jakoś mieliście siły spier*alac przed psami :D :D :D hahaha takiej akcji jeszcze nie widziałem :D a byli tacy odważni :D hahaha

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 27 marca 2008, 22:20

don.deks00 pisze:z tego co mi wiadomo to ekipa z Tęczy Leszno także próbowała robić cos w kierunku wprowadzenia ludzi z Polkowic na hale... Np. kumpel poszedl z wiara z Orła do naszego prezesa w tej sprawie i on powiedzial ze bylo to uzgodnione z Prezesem klubu z Polkowic ze wchodzi 20 za free reszta kupuje bilety... Kilka sob probowalo prowadzic negocjacje z Członkami zarzadu ale nic to nie dawało... Nawet była zbiórka biletów zeby mogli wejsc... Wiec Yahoo bez takich tekstów ze tylko Unia cos robiła....

tylko coś to nic nie dało te wasze negocjacje !! a już nie mowie o dopingu !! trzeba było zlać mecz opuścić sektor i iść pod wejście i tam śpiewać jedno i to samo !! jak myśmy poszli do prezesa to 5 min i było załatwione i mogli wejść

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 27 marca 2008, 22:22

Yahoo pisze:
don.deks00 pisze:z tego co mi wiadomo to ekipa z Tęczy Leszno także próbowała robić cos w kierunku wprowadzenia ludzi z Polkowic na hale... Np. kumpel poszedl z wiara z Orła do naszego prezesa w tej sprawie i on powiedzial ze bylo to uzgodnione z Prezesem klubu z Polkowic ze wchodzi 20 za free reszta kupuje bilety... Kilka sob probowalo prowadzic negocjacje z Członkami zarzadu ale nic to nie dawało... Nawet była zbiórka biletów zeby mogli wejsc... Wiec Yahoo bez takich tekstów ze tylko Unia cos robiła....

tylko coś to nic nie dało te wasze negocjacje !! a już nie mowie o dopingu !! trzeba było zlać mecz opuścić sektor i iść pod wejście i tam śpiewać jedno i to samo !! jak myśmy poszli do prezesa to 5 min i było załatwione i mogli wejść

Sorki, ale czy to My sie mamy troszczyć o kibicow przeciwnej drużyny?? w dupie, to mam czy wejda czy nie!!! Mogliśmy wszyscy iść do prezesa i powiedzieć, że oddamy im "nasz" sektor zeby czasami im zbyt ciasno nie bylo!!!

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 27 marca 2008, 22:23

wlodi9 pisze:No wpuscili , najpierw REKLAMY, ok. 15, potem po 1. przyjechali kibice Orła i weszlo Ich tylko 20 chyba, reszta musiala kupic bilety, ale ze nie chcieli to nie weszli!!!!!! Chyba normalne :), czy nie??

Potem weszli w koncu na druga polowe. Nas w mlynie tyle co wczoraj, moze kilku wiecej. Ale to co sie dzialo pod koniec meczu to.... Cała hala spiewala, bez wyjatku!!!!! Na minute przed koncem wszyscy nastojaco, czyli ok. 1200 ludzi!!!!!! Kibicow Orzełka włacznie z reklamami ok. 60, 70!!!!

z reklamami z 80..moze nie zauwazyles ale jeszce siedzieli z drugiej strony :D najlepszzy wyjazd w historii nie ma co gadac...czekam na filmiki;d
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 27 marca 2008, 22:24

Może macie umiejetnosc rozmawiania a takimi ludzmi, Prezes wkoncu ustapil tak ze gdyby poszedl tam dziadek o lasce to takze by zalatwil wejscie albo poprostu sie Was wystraszyl... Jakos mnie to nie interesuje teraz...

p.s.

Kibis Tęczy to także Kibic Uni... nie wiem czy jest tak w druga strone moze nie we wszystkich przypadkach ale sie zdarza...

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 27 marca 2008, 22:24

Kobi będą filmiki ?
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 marca 2008, 22:25

Tych z drugiej strony nie licze bo nie spiewali z Wami, a Ci co z Wami w sektorze byli to dolaczyli sioe!!!!!!!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 27 marca 2008, 22:32

don.deks00 pisze:Może macie umiejetnosc rozmawiania a takimi ludzmi, Prezes wkoncu ustapil tak ze gdyby poszedl tam dziadek o lasce to takze by zalatwil wejscie albo poprostu sie Was wystraszyl... Jakos mnie to nie interesuje teraz...

p.s.

Kibis Tęczy to także Kibic Uni... nie wiem czy jest tak w druga strone moze nie we wszystkich przypadkach ale sie zdarza...

wiesz ja mam w nosie za kim Wy tam jesteście jak kosza nie ma wasza sprawa w drugą stronę nie ma takiej możliwości !! ja Tylko napisałem że wasze zachowanie i teraz pisanie choćby jednego z was jest w ręcz dziwne!! jednak w takich sprawach kibice powinni wspólnie działać !!

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 27 marca 2008, 22:35

Piszesz jakby nikt z kibiców Tęczy nic nie robił, tylko wy... A nie wiesz naprawde co kto robił... Nie kazde dzialania sa odrazu skuteczne...

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 27 marca 2008, 22:37

Yahoo pisze:
ja Tylko napisałem że wasze zachowanie i teraz pisanie choćby jednego z was jest w ręcz dziwne!! jednak

Jakie zachowanie?? wyaśnij bo nie rozumiem :?:
Tego nie widziales jak skroili chlopcowi w wieku 10lat szalik :!: Spoko :!: flary tez nie odpalili :!: Po meczu chyba sie cos policji poje*bało i psy spuścili bez powodu :!:

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 27 marca 2008, 22:44

nas około 90-100 razem z piknikami :lol: co działo się przed meczem to są jaja :? żeby nie wpuszczać :? najpierw nam dali wejściówki na które nie mogliśmy później wejść to jak chcieliśmy kupić bilety to nie chcieli nam sprzedać :? fajnie macie tam w Lesznie :? a policja taka jakby to był był mecz piłki nożnej Lech - Legia :? tylko że mniej heh :? fajnie że chłopaki z Unii pomogli nam wejść :wink: i nie wiem po co z waszej strony te napinki :? :? :?
Obrazek

WiErNy fAn!!!!
Nowy na forum

Postautor: WiErNy fAn!!!! » 27 marca 2008, 23:07

Nas okolo 70 spiewajacych+ 30 piknikow(autobus+bus+osobowe) chcemy wejsc na sale od tylu lecz nas nie wpuszczaja.Idziemy do glownego wejscia gdzie ochrona nie chce nas wpuscic!!!! Pierwsza polowa bez dopingu Orzelka!!lecz na druga polowe cala ekipA melduje sie na sali!!rozpoczynamy glosny doping!!!z Leszna okolo 45 osob doping marny. Po meczu kilka osob z leszna mialo jakies wonty lecz my to mielismy w d....!!! po wyjsciu z hali sprzeczka z policja(jednego zwineli,dwoch psy pogryzly)wyjazd z leszna i powrot do POLKOWIC spokojny!!! szczerze dziwne zachowanie policji... kibice z polkowic wiedza jakie!!!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 27 marca 2008, 23:08

Policja po tym co sie dzialo u Was sie zmobilizowala :lol:

Doping marny... :lol: na ok. 5 min przed koncem meczu to nie mieliscie nic dio powiedzienia :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”