Tęcza - Orzeł
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
tomaszek
hool's pisze:nas około 90-100 razem z piknikamico działo się przed meczem to są jaja
żeby nie wpuszczać
najpierw nam dali wejściówki na które nie mogliśmy później wejść to jak chcieliśmy kupić bilety to nie chcieli nam sprzedać
fajnie macie tam w Lesznie
a policja taka jakby to był był mecz piłki nożnej Lech - Legia
tylko że mniej heh
fajnie że chłopaki z Unii pomogli nam wejść
i nie wiem po co z waszej strony te napinki
![]()
![]()
jakbym miał dejavu?!
-
WiErNy fAn!!!!
- Nowy na forum
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
WiErNy fAn!!!! pisze:marny!!! wy nie istnieliscie po prostu.Jezeli spiewa cala hala to wiadomo i nie przesadzaj. Pol minuty do konca cala sala spiewala na stojaco.A nie 5 mINUT.
Czemu wczoraj tacy cwani nie bylisice?? My dopingowalismy 2 dni z rzedu
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
WiErNy fAn!!!!
- Nowy na forum
-
WiErNy fAn!!!!
- Nowy na forum
Dokładnie Marku...wyjales mi to z ust
My nie slyszelismy Was, Wy nie slyszeliscie nas, dziekuje.
Yahoo, moze i kibice Unii interweniowali, ale nie tylko. Naprade nie wiesz wszystkiego co bylo robione w tym kierunku. Mowiac szczerze ja dopiero w przerwie dowiedzialem sie i zobaczylem co sie dzieje przy wejsciu. W rozmoiwe z kolegami z Polkowic uslyszalem ze gdy kupicei bilety to nie ma problemu i ze Was wpuszcza, ale tu niby okazuje sie cos innego. Zmierzajac do meritum od tego samego kolegi uslyszalem ze macie kose z Waszym prezesem, to dlaczego jeszcze nikt nie wpadl na pomysl iz prezesi obu klubow miedzy soba ustalili o wpuszczeniu8 tak jak wczoraj grupy ok 20 piknikow. I tak wlasnie bylo ustalone i na tym sie mialo skonczyc. Dzisiaj zdecydowano sie wpuscic dodatkowo jeszcze jedna grupe ok 20 osob tym razem od Was, reszta walczyla pod drzwiami. Mysle ze slowa podziekowania powinniscie bardziej kierowac pod adresem pana Cezarego i jego kolegow ktorzy od wczoraj jakos wyjatkowo czuwaja nad hala. Sektory byly trzymane dla Was do ok 18.20, pozniej zaczeto naszych na nie wpuszczac nie wiem dlaczego skoro Wy stalicie pod hala, ale to pewnie wynik dyskusji z Waszym zarzadem
Tyle..
uwazaj na slowa, gowniarzu!
My nie slyszelismy Was, Wy nie slyszeliscie nas, dziekuje.
Yahoo, moze i kibice Unii interweniowali, ale nie tylko. Naprade nie wiesz wszystkiego co bylo robione w tym kierunku. Mowiac szczerze ja dopiero w przerwie dowiedzialem sie i zobaczylem co sie dzieje przy wejsciu. W rozmoiwe z kolegami z Polkowic uslyszalem ze gdy kupicei bilety to nie ma problemu i ze Was wpuszcza, ale tu niby okazuje sie cos innego. Zmierzajac do meritum od tego samego kolegi uslyszalem ze macie kose z Waszym prezesem, to dlaczego jeszcze nikt nie wpadl na pomysl iz prezesi obu klubow miedzy soba ustalili o wpuszczeniu8 tak jak wczoraj grupy ok 20 piknikow. I tak wlasnie bylo ustalone i na tym sie mialo skonczyc. Dzisiaj zdecydowano sie wpuscic dodatkowo jeszcze jedna grupe ok 20 osob tym razem od Was, reszta walczyla pod drzwiami. Mysle ze slowa podziekowania powinniscie bardziej kierowac pod adresem pana Cezarego i jego kolegow ktorzy od wczoraj jakos wyjatkowo czuwaja nad hala. Sektory byly trzymane dla Was do ok 18.20, pozniej zaczeto naszych na nie wpuszczac nie wiem dlaczego skoro Wy stalicie pod hala, ale to pewnie wynik dyskusji z Waszym zarzadem
Jasny pisze:Powiem krotko Tecza siegla dna . Dramat !!!!!
uwazaj na slowa, gowniarzu!