Tęcza - Orzeł

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 30 marca 2008, 07:23

A.shock pisze:mam prosbe - jakby okazalo sie ze jednak Leszno awansuje spytajcie sie Waszych dzialaczy czy mecze z Lotosem to tez podwyzszonego ryzyka - przygotuje sie wtedy odpowiednio psychicznie... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 30 marca 2008, 09:20

A.schok nei martw sie, Lotosem akurat nikt sie nie przejmuje u nas, tzn waszymi kibicami ;) z Polkowicami chodzi o zupelnei cos innego , to sa 2 mlode kluby kibica i kady chce byc chyba lepszy no i w zwiazku z tym powstaja jakies niesnaski i prowokacje ... z innymi kibicami w lesznie nie bylo problemu i mysle ze kk leszczynski tez nie mial takiego problemu na innych halach...

a co do twojej wypowiedzi wd ziale aktualności to mialem namysli pod katem sportowym no ale skoro Lotos jest taki zajebisty ze juz czujesz gladkie wygrane i zero emocji to ok ... przyjedz jesli nam bedzie dane awansować do półfinału chociaz na jeden mecz do Leszna i sam ocenisz poziom rywala, my naprawde nie będziemy mieli nic do stracenia po osiągnięciu 4-ki:) wiec tylko sie nie pomyl jak wygramy raz u was i nagle wielka rozpędzona maszyna sie zatnie ;) oczywiście teraz to mowie w sferze marzen jako kibic z Leszna,ale nie raz nei dwa faworyt zawiódł i była sensacja w sporcie każdy wynik mozliwy , to tyle z mojej strony.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 30 marca 2008, 11:27

Mozarthio pisze:a co do twojej wypowiedzi wd ziale aktualności to mialem namysli pod katem sportowym no ale skoro Lotos jest taki zajebisty ze juz czujesz gladkie wygrane i zero emocji to ok ...

pisalam o emocjach dotyczacych kibicow :wink:
a o tym jaki jest sport nie musisz mowic wiem dobrze :lol: Nie raz plakalam nad durnymi przegranymi i nie raz cieszylam sie z wygranych cudem wiec...
a to ze wierzysz we wlasna druzyne to dobrze :)

a i dla mnie Lotos jest ZAJEBISTY :D

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 30 marca 2008, 19:49

u nas w mlynie -60+ osob. Doping oceniam 3..duzo przestojow. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.! :D :D

Bedzie 3:2, bedzie 3:2 Leszno Leszno bedzie 3:2 !!!
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Awatar użytkownika
Wierny kibic
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Wierny kibic » 30 marca 2008, 19:58

Doping dobry a wyniczek jeszcze lepszyy :!: :!: Pozdro
:lol: :lol: :lol:
Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest !!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 30 marca 2008, 19:58

Tak jak powiedział Kobi u nas do 60 osób, doping słaby z dobrymi momentami.=, co do przestoi to były w Ikw, bo czekaliśmy aż wszyscy przyjdą. Leszno mimo swojej przewagi liczebnej nie zrobili na mnie jakiegoś dużego wrażenie, trochę się pospinali w czasie meczu(chyba, że źle słyszałem)

PS Może ktoś napisać, co było po meczu, bo słyszałem, że tam to już była ostra napina ze strony Leszna...?

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 30 marca 2008, 20:13

byla byla.. ale szkoda gadac :?

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 30 marca 2008, 20:19

KKobi8 pisze:byla byla.. ale szkoda gadac :?

Napinali się jak zawsze tylko jestem ciekaw dlaczego oni sie tylko na wyjazdach napinają jak my byliśmy w lesznie to jakoś spokój był..... :roll: :oops: :?

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 30 marca 2008, 20:21

Gregor pisze:
KKobi8 pisze:byla byla.. ale szkoda gadac :?

Napinali się jak zawsze tylko jestem ciekaw dlaczego oni sie tylko na wyjazdach napinają jak my byliśmy w lesznie to jakoś spokój był..... :roll: :oops: :?

nie badz taki pewny..byla mala napinka ale nie slyszales...bo glosny doping z naszej strony byl :D
Pozdro :)

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 30 marca 2008, 21:10

Polcja tez policja tez przyjecielem Orla Jest ! xD Oddali Wam szalik?:D
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
pafelek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pafelek » 30 marca 2008, 21:11

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 30 marca 2008, 21:13

Zawsze sie napinamy?? Jakbysmy nie wiem ile sezonow juz tak robili :lol:

My wyruszylismy 2 autobusami, ok 80 osob. Niestety nie chcieli nas wpuscic, maly rewanz!!! Z 15 weszlo od poczatklu meczu, potem wpuszczali pojedynczo, macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach :lol:

Z 80 osob zostalo moze z 65. Doping marny, za duza rozpietosc!!!!! Troche napinki bylo, ale bez przesady, trzeba bylo odreagowac po porazce :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 30 marca 2008, 21:15

czuken pisze:Polcja tez policja tez przyjecielem Orla Jest ! xD Oddali Wam szalik?:D

www.żal.org.net.info.com.pl

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 30 marca 2008, 21:17

wlodi9 pisze: macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach :lol:
:wink:

Lubisz to.... :?: :lol:

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 30 marca 2008, 21:18

wlodi9 pisze:Zawsze sie napinamy?? Jakbysmy nie wiem ile sezonow juz tak robili :lol:

My wyruszylismy 2 autobusami, ok 80 osob. Niestety nie chcieli nas wpuscic, maly rewanz!!! Z 15 weszlo od poczatklu meczu, potem wpuszczali pojedynczo, macanie przed wejsciem oczywiscie nawet po jajkach :lol:

Z 80 osob zostalo moze z 65. Doping marny, za duza rozpietosc!!!!! Troche napinki bylo, ale bez przesady, trzeba bylo odreagowac po porazce :wink:

mnie tez zmacali po jajkach :? czemu? tego niewiem.. chyba dlatego ze szalik mialem..
trzeba bylo odreagowac ? prosze cie..ja juz napinke z waszej strony slyzalem w trakcie spotkania..ale coz ..
mam nadzieje ze jutro nasze dziewczyny wygraja gladko i decydujacy mecz w Lesznie !!! :D tyle. Pozdro :wink:

Wróć do „Kibice”