Odra Brzeg - CCC Polkowice 68:67

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 30 stycznia 2005, 15:23

Matii pisze:BRAWO ODRA !! POZDRO DLA DOLORES :lol:

Dołaczam sie do gratulacji :) Brawo Kedziorek :twisted:

kołysanka
Nowy na forum

Postautor: kołysanka » 30 stycznia 2005, 15:31

gratulacje dla Odry, dziewczyny pokazują, że powalczyć można i bez gwiazd w składzie. Tym razem telewizja lepiej trafiła i udało im sie pokazać interesujące i emocjonujące spotkanie. Dobry pomysł na komentowanie - Arkadiusz Dziubek + Ewa Ślotała. Oby transmisji z meczy koszykówki kobiet było w TV coraz więcej!

Gość

Postautor: Gość » 30 stycznia 2005, 15:32

To nie CUKIERKI wygrały a Polkowice przegrały ten mecz.Jak tak doświadczona zawodniczka jak Marczewska może zrobić taki numer tego nikt chyba nie może wytłumaczyć.Kolejny raz okazuje sie,że koszykówka to gra dla inteligentnych.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 30 stycznia 2005, 15:35

Anonymous pisze:To nie CUKIERKI wygrały a Polkowice przegrały ten mecz.Jak tak doświadczona zawodniczka jak Marczewska może zrobić taki numer tego nikt chyba nie może wytłumaczyć.Kolejny raz okazuje sie,że koszykówka to gra dla inteligentnych.

To Cukierki wygrały a Polkowice przegrały

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 30 stycznia 2005, 15:36

Hersi pisze:3 kw: Odra Brzeg - CCC Polkowice 51:48, Słaba koncówka 3 kw. w wykonaniu Polkowic, ponoć na trybunach jest "ostro" :wink:

info: Kuba

Ciekaw jestem co znaczy że " na trybunach jest ostro"?

Gość

Postautor: Gość » 30 stycznia 2005, 15:47

kołysanka pisze:gratulacje dla Odry, dziewczyny pokazują, że powalczyć można i bez gwiazd w składzie. Tym razem telewizja lepiej trafiła i udało im sie pokazać interesujące i emocjonujące spotkanie. Dobry pomysł na komentowanie - Arkadiusz Dziubek + Ewa Ślotała. Oby transmisji z meczy koszykówki kobiet było w TV coraz więcej!

a czy ktos moze wie, jakEwa Ślotała sie tam wkrecila do komentowania??? :roll:

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 30 stycznia 2005, 15:52

W sumie jest GIT

Gość

Postautor: Gość » 30 stycznia 2005, 15:54

Gratulacje dla Brzegu za pokonanie zespołu z Polkowic. Ja też jestem ciekaw o co chodziło z tym że na trybunach jest ostro :lol: ??czy ktoś wie

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 30 stycznia 2005, 15:55

Anonymous pisze:Gratulacje dla Brzegu za pokonanie zespołu z Polkowic. Ja też jestem ciekaw o co chodziło z tym że na trybunach jest ostro :lol: ??czy ktoś wie

to byłem ja tylko ciągle mnie coś wywala :cry:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 stycznia 2005, 16:04

brawo Odra Brzeg!!!!!!! dzieki Wam nie zmienił sie stosunek punktowu miedzy CCC a AZSem. teraz jeszcze trzymam kciuki na Wisłę, ktora mam nadzieje ze pokona gorzowski AZS co, nie ukrywam, byłby nam na reke....
jeszcze raz brawo dla dziewczyn z Brzegu! z tego co czytałem to koncowka rzeczywiscie musiała byc goraca.... :)
reloaded :]

Paulinka

ODRA - CCC

Postautor: Paulinka » 30 stycznia 2005, 16:08

Świetny mecz :D Emocje od początku do końca :!: Szczególne gratulacje dla Martyny Koc :!: wytrzymać taki stres w końcówce ... SUPER :!: Pozdro for all :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: ODRA - CCC

Postautor: MARIO » 30 stycznia 2005, 16:44

powiem krótko -----> ZAJEBIŚCIE !!! i już mnie nie ma w domciu :)

Pozdro dla Kuby - fajnie, że wpadłeś - no cóż ktoś musiał wygrać - dziś to my górą ;) Pozdrowionka dla Oli Ż. i BEATKI - szkoda, że Cie nie było buuu..
..you got to lose, to know how to win..

Adam
Żak

Postautor: Adam » 30 stycznia 2005, 17:15

Zgadzam się z przedmówcą. Przejdźmy od słów do czynów :lol:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 30 stycznia 2005, 20:18

http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=74

Bardzo dobry mecz Małgosi Babickiej. Moze w końcu zacznie grac. Dziś 100% skuteczność z gry 1/1 za 2 pkt ,3/3 za 3 pkt. W sumie 11 pkt. Brawo Gosia!!!!

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 30 stycznia 2005, 20:26

Statsy: http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=74

Ale jazda :!: Dla mnie to mecz sezonu w Brzegu :!: Takiej walki nie widziałem już od dawna. Obydwie drużyny stworzyły znakomite widowisko. a Martyna sowimi 12/13 osobistych poprowadziła zespół do zwycięstwa. Cały mecz blisko i na pewno trochę szczęścia pod koniec. Wielki pokaz kibicowania na trybunach :!:
A Czesi ta końcówka będzie się śniła jeszcze przez wieeeeele nocy :lol: Chociaż przez 39 min. i 55 sek. meczu była zdecydowanie najlepszą zawodniczką CCC, to te ostatnie 5 sekund to popis bezmyślności. Ale w końcu czego można wymagać od koszykarki, która w końcówce zaciętego meczu (jeszcze grając w Odrze) potrafiła rzucic do własnego kosza :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”