Lotos PKO BP Gdynia - PKM Duda PWSZ Leszno (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 10 kwietnia 2008, 11:13

A.shock pisze:
.:Lukas:. pisze:Tęcza "pucu pucu" Leszno :lol: :lol: :lol:

jak dla mnie to oni sa Duda "pucu pucu" Leszno

bo chyba Duda ich klub sie nazywa :roll: tak jak nasz sie nazywa LOTOS PKO BP Gdynia

A wam co tak wesoło? Wasz klub, który w herbie ma stację benzynową co roku inaczej się nazywa, więc te komentarze sa raczej nie na miejscu.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 10 kwietnia 2008, 11:15

patrese pisze:
A wam co tak wesoło? Wasz klub, który w herbie ma stację benzynową co roku inaczej się nazywa, więc te komentarze sa raczej nie na miejscu.

chyba nie co roku :lol:

ale u nas przynajmniej szanuja przeciwnika i jego nazwe pisza poprawnie :evil: zwlaszcza na plakatach :lol:

p.s. ktos mi wytlumaczy co to znaczy ze Skrzecz jest hamem? szukam i szuakm i slowa ham w polskim slowniku brak :(

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 10 kwietnia 2008, 11:20

A ja szukam i szukam i slowa ,,szuakm" tez nie widze :roll:
Wiec jak masz sie do kogos czepiac za literowki to wyluzuj, kazdy ma prawo do bledu, a tobie babciu jak widac brakuje argumentow wiec chwytasz sie juz wszystkiego.Pozdro
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 10 kwietnia 2008, 11:40

A.shock

ogolnie bylo fajnie Smile i ogolnie klimacik w hali Dudy jest Smile i jezlei mecz w przyszlym sezonie bedzie w sobote na pewno bede wszystkich namawiac na wyjazd do Leszna Very Happy

Jeśli coś piszesz to okaż szacunek. Tęcza Leszno
Tak się składa, że siedziałem nad Tobą i "kibicami", napinka pełna gębą. Minki troszkę zrzedły po odrobieniu start i wyjściu na prowadzenie Tęczy, prawda? Te głupie uśmiechy to sobie następnym razem daruj. Bo wczoraj WIELKI Lotos miał kupkę w majtkach.. 8)

Jeśli nie dostrzegasz zachowania Skrzecza, który głowę do sufitu niedługo by chciał podnieść, czy też nie przywitał się z drugim trenerem Tęczy to moja konwersacja z Tobą nie ma większego sensu.

Nie pozdrawiam!

P.S. Pozdrawiam pana Leciejewskiego
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 10 kwietnia 2008, 11:44

Ali_G pisze:Jeśli nie dostrzegasz zachowania Skrzecza, który głowę do sufitu niedługo by chciał podnieść, czy też nie przywitał się z drugim trenerem Tęczy to moja konwersacja z Tobą nie ma większego sensu.

ja sie z drugim trenerem Dudy przywitalam a za wychowanie innych a raczej brak wychowania nie odpowiadam :wink:
ale mam wrazenie ze reke mu podal :roll: chyba ze to nie byl Skrzecz....

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 10 kwietnia 2008, 11:51

A.shock pisze:
Ali_G pisze:Jeśli nie dostrzegasz zachowania Skrzecza, który głowę do sufitu niedługo by chciał podnieść, czy też nie przywitał się z drugim trenerem Tęczy to moja konwersacja z Tobą nie ma większego sensu.

ja sie z drugim trenerem Dudy przywitalam a za wychowanie innych a raczej brak wychowania nie odpowiadam :wink:
ale mam wrazenie ze reke mu podal :roll: chyba ze to nie byl Skrzecz....

Jak ktoś jest dobrze wychowany, to bije brawa podczas prezentacji obu drużyn, a nie tylko Lotosu...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 kwietnia 2008, 11:53

Wyluzyjcie naprawde Panowie i Panie... :) to tylko koszykowka... "dzisiaj" sie nie udalo wygrac moze sie uda "jutro".
Naprawde nie ma co sie spinac

A co do zachowania Skrzecza to jezeli tak bylo to ladnie mu sie w d*@#$ie naprzewracalo.

Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 10 kwietnia 2008, 12:17

Endrju pisze:Wyluzyjcie naprawde Panowie i Panie... :) to tylko koszykowka...

i dobra zabawa :)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 10 kwietnia 2008, 14:23

A.shock pisze:
wlodi9 pisze:Chyba 6 przyjezdnych, doping prowadzili przez caly mecz. Głosniej od nas chyba :lol: :lol: . Ogolnie pokazali sie , hehe Pzd :wink:

dokladnie bylo nas :2 osoby z Gdyni, Rodzinka Leci (pozdrawiam :D ) i kilku znajomych naszych koszykarek.... a i Natalka zeby nie bylo ze zapomnialam :wink:
zebysmy dopingowali to nei powiem ale... pare razy sobie coss krzyknelismy :wink:

wlodi9 pisze:Aha i od razu uprzedze Pania A.shock i spolke , po meczu nie kulturalne, wrecz wulgarne zachowannie fanów TĘCZY LESZNO!!!

a byly jakies niekulturalne? :lol: wybaczcie nie zauwazylam :lol: :lol:

doping w Lesznie bardzo fajny - mlyn dopinguje przez caly czas reszta sali tak jak wszedzie min jak u ans rowniez, czyli jak druzyna jest na fali to wszyscy szaleja jak idzie troche gorzej to wiadomo doping ciagnie mlyn ale ogolnie brawo. S
trasznie zaluje ze nie moglismy jechac wieksza grupa moglaby byc ciekawie na trybunkach :)

do zobaczenia

Dobra, to z tym dopingiem to bylo pisane z ironia , ale widze ze nie wszyscy to zrozumieli :lol:

Zapraszam za rok, mozecie przyjechac nawet w tyle osob co u Was na meczu jest albo i wiecej 8) !!!!! Ale przynajmniej jakies emocje będą :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 10 kwietnia 2008, 15:04

.:Lukas:. pisze:
Longerinho pisze:Powiem tak ROman Skrzecz jest wrednym hamem a dlamnie skurwysynem. Pozdrawiam

Ładnie, ladnie :shock: najpierw ścier... teraz skurw... hmmm od sukcesów w glówkach się przewraca panowie :lol: :lol: :lol: trochę luzu proponuje bo wam żylka pęknie i będzie kuku :D

A co do skandowania w trapezie czy poza "Wisla Kraków" przez kibiców Tęczy, to od wczoraj możemy nazywać leszczyński klub:
Tęcza "pucu pucu" Leszno :lol: :lol: :lol:

Uważaj zebym ja ciebei nie wypucował jak wpadniesz do Leszna albo spotkamy sie w Gdynii
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 10 kwietnia 2008, 15:18

jak ktos mi ku*** powie ze w PLKK nie ma korupcji to ja jestem adam malysz . Nie wiem czy 3 sedziowie sa po to zeby byl wiekszy profit ale jak by nawt bylo 40 to by nie widzieli sprzedana liga po prostu Gdynia nei mogla sobie pozwolic na przegrana w meczu bo po 1 jak by to wylgadalo po 2 za duzo sil by poszlo sie j...*** . A mecz z wisla trzeba wygrac wiec sory ale korupcja w polsce jest wszedzie . ps nawet w szpitalu w lesznie bez lapowy sie nie obedzie wiec norma

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 10 kwietnia 2008, 15:56

Dobra dajcie juz spokoj. Lotos byl lepszy w obliczu calego sezonu i tyle. Za rok bedzie nasza kolej i to Lotos dostanie 3:0. Jak juz widze wyolbrzymianie problemow z jednej jak i z drugiej strony to bierze mnie na wymioty. Dajcie sobie po mordzie i spokoj. Aaaa nie sorry, nie dacie bo nie macie jak sie spotkac tyko ogolnokrajowa napinka na forum...moze w CS'a chociaz pograjcie xD
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 10 kwietnia 2008, 16:11

Czuken masz racje , ale zobacz to , nie mozna sobie pozwolic na obrażanie naszego klubu na forum ogólnopolskim , gdzie ktos pisze o nas ze jestesmy dupolizy , My obrażamy an tym forum Lotos , raczej nie , jedyna osoba któa jest przez nas obrażana to pan Romek Skrzecz , ale załśużył sobie na to , pokazał jakim jest h.... podczas konferencji , ciekawe czy inni trenezy tez sie zachowuja jak drugi trener sie wypowiada , a to co robił na boisku to technik bankowy ale te decyzje to jzu podejmuja sedziowie. Fakt wwszedzie jest korupcja nawet w Koszykówce kobiet , ale kajtek do konca nei masz racji , sedziowie I czesc meczu to dali prawdziwy pokaz umiejetnosci , Niewiem skad oni brali te przewinienia ale chyba z kosmosu. Bo nic innego nei mozna na ten temat powiedziec , a o tym czy lotos daje nei mamy pewnosci w 100% , pewnosc bedzie wtedy gdy to zobaczymy albo jak ktos to ujawni.

CO do meczu z porażka wszyscy sie pogodzili szkoda tego meczu bo zwyciestwo było pewne. Pozdrowienia
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 10 kwietnia 2008, 17:26

clownn pisze:jak ktos mi ku*** powie ze w PLKK nie ma korupcji to ja jestem adam malysz . Nie wiem czy 3 sedziowie sa po to zeby byl wiekszy profit ale jak by nawt bylo 40 to by nie widzieli sprzedana liga po prostu Gdynia nei mogla sobie pozwolic na przegrana w meczu bo po 1 jak by to wylgadalo po 2 za duzo sil by poszlo sie j...*** . A mecz z wisla trzeba wygrac wiec sory ale korupcja w polsce jest wszedzie . ps nawet w szpitalu w lesznie bez lapowy sie nie obedzie wiec norma

Hellloo Adam Małysz :lol:
"It isn't about how hard u fall,it's about how high u bounce back"

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 kwietnia 2008, 18:58

coz od korupcji bylbym daleki ale hmm nie sposob odnies wrazenia ..ze pewnosc pana Skrzecza przed meczem byla uzasadniona... zwlaszcza jesli chodzi o 1 kwarte... byc moze sedziowie dostali instrukcje ze nie mozna Lotosu przemeczac nie wiem .. ale jesli mysleli ze w Lesznie nikt nie bedzie negowal ich decyzji to sie pomylili ..przyjechalo 3 baranow do Leszna a chyba nie wiedzieli ze u nas kibice raczje o wychowaniu wieloletnim na zuzlu wiec nei sa to poukładani "piknikowcy" i grzeczni kibice. Coz atmosfera na meczu byla napieta ...skoro A.shock porownala atmosfere z Leszna do tego jaka panuje u nich to ja chetnei sie przyjrze czy to prawda
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Wróć do „Kibice”