Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... Obszerna relacja w godzinach nocnych
Wisła Kraków - AZS Gorzów (półfinały)
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Wisła Kraków - AZS Gorzów (półfinały)
Dosc ciekawie pod wzgledem kibicowskim zapowiada sie ta rywalizacja. Do Krakowa z tego co wiemy przybywa grupka Gorzowian, ponadto wspomagac nas beda kibice Slaska z BRZEGU
... No i chyba trzeba dodac najwazniejsze, ze po meczu kosza, wszyscy lacznie z kibicami z Gorzowa idziemy na mecz pilkarzy z Ruchem
- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
No to ja juz w domu
Musialem wrocic do domu po pierwszym meczu ogolnie wyjazd bardzo udany doping rowniez dawal rade... do konca pierwszej polowy. Sytuacja na boisku nas zalamala i nie ogarnelismy sie.
Atmosfera w hali fajna jednak jakis baran podszedl do naszego sektora i zaczal sobie pluc na nas... Pozatym kwasek marco dzieki za obstawe po meczu
Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
Atmosfera w hali fajna jednak jakis baran podszedl do naszego sektora i zaczal sobie pluc na nas... Pozatym kwasek marco dzieki za obstawe po meczu
Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
Co do polfinalow - potwierdza sie fakt ze przezywamy lekki kryzys zwiazany z meczami pilki. Nas w mlynie w obu tych dniach nie wiecej niz 30 osob .. doping sredni.
Co do Gorzowa, wczoraj pokazali sie elegancko - doping przez caly mecz... niejednokrotnie nas przekrzyczeli. Dzis natomiast po pierwszej polowie, kiedy wynik byl niekorzystny zaprzestali dopingu. Aczkolwiek chwala im za to ze pokazali sie z dobrej strony i odwiedzili nasza hale.
Po wczorajszym meczu na Ruch wybrala sie 7 osobowa delegacja z Gorzowa oraz dwu osobowa delegacja Slaska z Brzegu. Mamy nadzieje ze mimo naszej cienkiej postawy jesli chodzi o doping rowniez sie podobalo.
To tak w telegraficznym skrocie ... Pewnie jeszcze ktos dopisze wiecej konkretow
.
AVE WISLA
Co do Gorzowa, wczoraj pokazali sie elegancko - doping przez caly mecz... niejednokrotnie nas przekrzyczeli. Dzis natomiast po pierwszej polowie, kiedy wynik byl niekorzystny zaprzestali dopingu. Aczkolwiek chwala im za to ze pokazali sie z dobrej strony i odwiedzili nasza hale.
Po wczorajszym meczu na Ruch wybrala sie 7 osobowa delegacja z Gorzowa oraz dwu osobowa delegacja Slaska z Brzegu. Mamy nadzieje ze mimo naszej cienkiej postawy jesli chodzi o doping rowniez sie podobalo.
To tak w telegraficznym skrocie ... Pewnie jeszcze ktos dopisze wiecej konkretow
AVE WISLA
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
O naszej postawie żal pisać, kryzys jest ale pewnie szybko minie bo finały blisko.
Gorzów dobrze i solidnie. Jedyny minus to zaprzestanie dopingu gdy druzynie nie idzie. Wiem, że ciężko się zmobilizować ale wtedy warto sobie powiedzieć " a kij z tym wynikiem robimy swoje". Gdyby nie ich obecność to pewnie dziś z naszej strony pewnie też była cisza a tak to goście zawsze moblilizują.
Gorzów dobrze i solidnie. Jedyny minus to zaprzestanie dopingu gdy druzynie nie idzie. Wiem, że ciężko się zmobilizować ale wtedy warto sobie powiedzieć " a kij z tym wynikiem robimy swoje". Gdyby nie ich obecność to pewnie dziś z naszej strony pewnie też była cisza a tak to goście zawsze moblilizują.

WislaLive.pl
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
A wiec podsumowujac caly wyjazd
poza meczami naszej druzyny ktore byly kompletnie nie udane.. wyjazd wyjazd na wielki PLUUUS
Troche zwiedzania
, (W planach bylo zabranie smoczka do Gorzowa
) moze nastepnym razem sie uda
Meczyk Wisła - Ruch i sektor C3
(Gardelko mialem ostro zdarte)
Troszke meczaca podroz...
Co do naszego dopingu... na 1-meczu sredni... do przerwy nawet dawalismy rade... po przerwie... niektorym ciezko zrozumiec ze przyjechalismy sie bawic i dopingowac bez wzgledu na wynik... wiec doping bardzo slabnie...
Drugi mecz... jeszcze ciezej zmobilizowac kogos do spiewania, kibicowania, probowalem to jakos ratowac chociaz nabijajac rytm w beben... (zbyt wiele meczu wtedy nie widzialem)
Mam nadzieje ze niektorzy zrozumieja ze nie zaleznie od wyniku nalezy dopingowac do konca... (chociaz sam napewno do konca nie bylem przykladem
, ale czlowiek uczy sie na bledach)
I mam nadzieje ze za rok sie znowu spotkamy w play-offach bo Krakow to napewno jeden z najlepszych wyjazdow
)))
(PS licze na to ze jeszcze w Kwietniu bede mial okazje zobaczyc ul .Reymonta):D
Troche zwiedzania
Meczyk Wisła - Ruch i sektor C3
Troszke meczaca podroz...
Co do naszego dopingu... na 1-meczu sredni... do przerwy nawet dawalismy rade... po przerwie... niektorym ciezko zrozumiec ze przyjechalismy sie bawic i dopingowac bez wzgledu na wynik... wiec doping bardzo slabnie...
Drugi mecz... jeszcze ciezej zmobilizowac kogos do spiewania, kibicowania, probowalem to jakos ratowac chociaz nabijajac rytm w beben... (zbyt wiele meczu wtedy nie widzialem)
Mam nadzieje ze niektorzy zrozumieja ze nie zaleznie od wyniku nalezy dopingowac do konca... (chociaz sam napewno do konca nie bylem przykladem
I mam nadzieje ze za rok sie znowu spotkamy w play-offach bo Krakow to napewno jeden z najlepszych wyjazdow
(PS licze na to ze jeszcze w Kwietniu bede mial okazje zobaczyc ul .Reymonta):D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Michal-Lemberg
- Amator
2-osobowa delegacja Śląska z Brzegu była na pierwszym meczu półfinałowym. Do przerwy co prawda drżeliśmy o końcowy wynik, jednak 2. odsłona była jednostronnym popisem krakowianek. Ostatecznie po końcowym gwizdku sędziego wynik 76:48 najdobitniej odzwierciedlał różnicę klas między dwoma drużynami (z całym szacunkiem dla zawodniczek AZS-u).
W tym miejscu pragniemy oficjalnie podziękować fanom "Białej Gwiazdy" za przyjacielskie przyjęcie i wszystko, czego doświadczyliśmy z ICH STRONY, podczas naszego pobytu w Krk.
Serdeczne pozdro! Życzymy gładkiego i bezproblemowego awansu Wisełki do finałów play-off.
Michał & Oko
AVE WISŁA!
P.S.: Sorry, że piszemy dopiero teraz, ale wczoraj całą niedzielę odsypialiśmy
, zaś dzisiaj aż do popołudnia nie mieliśmy dojścia do neta.
W tym miejscu pragniemy oficjalnie podziękować fanom "Białej Gwiazdy" za przyjacielskie przyjęcie i wszystko, czego doświadczyliśmy z ICH STRONY, podczas naszego pobytu w Krk.
Michał & Oko
AVE WISŁA!
P.S.: Sorry, że piszemy dopiero teraz, ale wczoraj całą niedzielę odsypialiśmy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Doping w 3-cim meczu z naszej strony 2+ (tylko w pierwszej polowie cos tam sie dzialo) ...bieda na maxa... ale tak to jest jak w najwazniejszych meczach sezonu... ludzie wola wybrac sie na Zuzel --------> "KIBICE".
Z Krakowa przyjechala grupka kibicow (ok 6-7osob) w barwach klubowych.
Z Krakowa przyjechala grupka kibicow (ok 6-7osob) w barwach klubowych.
-
tomaszek
Endrju pisze:Doping w 3-cim meczu z naszej strony 2+ (tylko w pierwszej polowie cos tam sie dzialo) ...bieda na maxa... ale tak to jest jak w najwazniejszych meczach sezonu... ludzie wola wybrac sie na Zuzel --------> "KIBICE".
Nie wszyscy którzy nie byli w sektorze KK wybrali żużel
PS. a swoją drogą dobrze tak czasami zasiąść w innej częsci hali. widać wtedy co nam wytykają inni
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:Endrju pisze:Doping w 3-cim meczu z naszej strony 2+ (tylko w pierwszej polowie cos tam sie dzialo) ...bieda na maxa... ale tak to jest jak w najwazniejszych meczach sezonu... ludzie wola wybrac sie na Zuzel --------> "KIBICE".
Nie wszyscy którzy nie byli w sektorze KK wybrali żużelPo drugie patrząc z boku na Wasz doping nie skomentuje kto pokazał największą "biedę na maksa".
PS. a swoją drogą dobrze tak czasami zasiąść w innej częsci hali. widać wtedy co nam wytykają innitak więc polecam "wodzireją" choć na 10 minut iść w inne miejsce hali i posłuchać dopingu :wink:
A na co tu bylo patrzec jak nie bylo wogule ludzi do dopingu... a niektorzy jak co przyszli to jak pikniki sie zachowywali...
A co ty tam slyszales z tego dopingu ?