Wisła Kraków - AZS Gorzów (półfinały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Wisła Kraków - AZS Gorzów (półfinały)

Postautor: kwassek » 05 kwietnia 2008, 09:08

Dosc ciekawie pod wzgledem kibicowskim zapowiada sie ta rywalizacja. Do Krakowa z tego co wiemy przybywa grupka Gorzowian, ponadto wspomagac nas beda kibice Slaska z BRZEGU ;) ... No i chyba trzeba dodac najwazniejsze, ze po meczu kosza, wszyscy lacznie z kibicami z Gorzowa idziemy na mecz pilkarzy z Ruchem :)

Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie... Obszerna relacja w godzinach nocnych ;)

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 05 kwietnia 2008, 10:08

Tylko grzecznie mi tam i ewentualnie nie za wiele % 8) :twisted:

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 06 kwietnia 2008, 11:23

No to ja juz w domu :) Musialem wrocic do domu po pierwszym meczu ogolnie wyjazd bardzo udany doping rowniez dawal rade... do konca pierwszej polowy. Sytuacja na boisku nas zalamala i nie ogarnelismy sie.
Atmosfera w hali fajna jednak jakis baran podszedl do naszego sektora i zaczal sobie pluc na nas... Pozatym kwasek marco dzieki za obstawe po meczu ;)
Pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 06 kwietnia 2008, 18:51

Co do polfinalow - potwierdza sie fakt ze przezywamy lekki kryzys zwiazany z meczami pilki. Nas w mlynie w obu tych dniach nie wiecej niz 30 osob .. doping sredni.

Co do Gorzowa, wczoraj pokazali sie elegancko - doping przez caly mecz... niejednokrotnie nas przekrzyczeli. Dzis natomiast po pierwszej polowie, kiedy wynik byl niekorzystny zaprzestali dopingu. Aczkolwiek chwala im za to ze pokazali sie z dobrej strony i odwiedzili nasza hale.

Po wczorajszym meczu na Ruch wybrala sie 7 osobowa delegacja z Gorzowa oraz dwu osobowa delegacja Slaska z Brzegu. Mamy nadzieje ze mimo naszej cienkiej postawy jesli chodzi o doping rowniez sie podobalo.

To tak w telegraficznym skrocie ... Pewnie jeszcze ktos dopisze wiecej konkretow :) .

AVE WISLA :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 kwietnia 2008, 20:26

O naszej postawie żal pisać, kryzys jest ale pewnie szybko minie bo finały blisko.

Gorzów dobrze i solidnie. Jedyny minus to zaprzestanie dopingu gdy druzynie nie idzie. Wiem, że ciężko się zmobilizować ale wtedy warto sobie powiedzieć " a kij z tym wynikiem robimy swoje". Gdyby nie ich obecność to pewnie dziś z naszej strony pewnie też była cisza a tak to goście zawsze moblilizują.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 06 kwietnia 2008, 21:49

Wiem ze powinnismy jechac dalej mimo wyniku ale naprawde to co sie stalo to masakra ciezko nam bylo to ogarnac :P

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 07 kwietnia 2008, 11:40

Smoczek ladnie pozowal :D

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 kwietnia 2008, 17:19

A wiec podsumowujac caly wyjazd :D poza meczami naszej druzyny ktore byly kompletnie nie udane.. wyjazd wyjazd na wielki PLUUUS :D

Troche zwiedzania :P, (W planach bylo zabranie smoczka do Gorzowa :D) moze nastepnym razem sie uda :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Meczyk Wisła - Ruch i sektor C3 :D (Gardelko mialem ostro zdarte) :D

Troszke meczaca podroz...

Co do naszego dopingu... na 1-meczu sredni... do przerwy nawet dawalismy rade... po przerwie... niektorym ciezko zrozumiec ze przyjechalismy sie bawic i dopingowac bez wzgledu na wynik... wiec doping bardzo slabnie...

Drugi mecz... jeszcze ciezej zmobilizowac kogos do spiewania, kibicowania, probowalem to jakos ratowac chociaz nabijajac rytm w beben... (zbyt wiele meczu wtedy nie widzialem) :D

Mam nadzieje ze niektorzy zrozumieja ze nie zaleznie od wyniku nalezy dopingowac do konca... (chociaz sam napewno do konca nie bylem przykladem :( , ale czlowiek uczy sie na bledach)

I mam nadzieje ze za rok sie znowu spotkamy w play-offach bo Krakow to napewno jeden z najlepszych wyjazdow :))))

(PS licze na to ze jeszcze w Kwietniu bede mial okazje zobaczyc ul .Reymonta):D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 07 kwietnia 2008, 18:50

2-osobowa delegacja Śląska z Brzegu była na pierwszym meczu półfinałowym. Do przerwy co prawda drżeliśmy o końcowy wynik, jednak 2. odsłona była jednostronnym popisem krakowianek. Ostatecznie po końcowym gwizdku sędziego wynik 76:48 najdobitniej odzwierciedlał różnicę klas między dwoma drużynami (z całym szacunkiem dla zawodniczek AZS-u).
W tym miejscu pragniemy oficjalnie podziękować fanom "Białej Gwiazdy" za przyjacielskie przyjęcie i wszystko, czego doświadczyliśmy z ICH STRONY, podczas naszego pobytu w Krk. :lol: Serdeczne pozdro! Życzymy gładkiego i bezproblemowego awansu Wisełki do finałów play-off.

Michał & Oko

AVE WISŁA! :lol:

P.S.: Sorry, że piszemy dopiero teraz, ale wczoraj całą niedzielę odsypialiśmy :wink: , zaś dzisiaj aż do popołudnia nie mieliśmy dojścia do neta.

pako
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: pako » 08 kwietnia 2008, 20:03

hehe prosze to zdjecie usunac:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe
a wyjazd udany
i meczyk wisełki z ruchem dobry:D
haha
no wyjazd na 100% na +
he a co do dopingu mozna przegrac po walce ale gdy jej nie ma to nawet nie chce sie krzyczec
NA GÓRZE KIBICE!!!
NA DOLE TEŻ!!!
A W SERCU AZS!!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 kwietnia 2008, 12:23

Doping w 3-cim meczu z naszej strony 2+ (tylko w pierwszej polowie cos tam sie dzialo) ...bieda na maxa... ale tak to jest jak w najwazniejszych meczach sezonu... ludzie wola wybrac sie na Zuzel --------> "KIBICE".
Z Krakowa przyjechala grupka kibicow (ok 6-7osob) w barwach klubowych.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 13 kwietnia 2008, 12:42

Bijesz do mnie np. :?: 8)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 kwietnia 2008, 13:04

heh "uderz w stoł a nozyce sie odezwa" :lol: :lol: :lol:
Ty byles tylko kropla w morzu potrzeb :D

tomaszek

Postautor: tomaszek » 13 kwietnia 2008, 15:05

Endrju pisze:Doping w 3-cim meczu z naszej strony 2+ (tylko w pierwszej polowie cos tam sie dzialo) ...bieda na maxa... ale tak to jest jak w najwazniejszych meczach sezonu... ludzie wola wybrac sie na Zuzel --------> "KIBICE".

Nie wszyscy którzy nie byli w sektorze KK wybrali żużel :wink: Po drugie patrząc z boku na Wasz doping nie skomentuje kto pokazał największą "biedę na maksa".

PS. a swoją drogą dobrze tak czasami zasiąść w innej częsci hali. widać wtedy co nam wytykają inni :D tak więc polecam "wodzireją" choć na 10 minut iść w inne miejsce hali i posłuchać dopingu :wink:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 kwietnia 2008, 17:19

tomaszek pisze:
Endrju pisze:Doping w 3-cim meczu z naszej strony 2+ (tylko w pierwszej polowie cos tam sie dzialo) ...bieda na maxa... ale tak to jest jak w najwazniejszych meczach sezonu... ludzie wola wybrac sie na Zuzel --------> "KIBICE".

Nie wszyscy którzy nie byli w sektorze KK wybrali żużel :wink: Po drugie patrząc z boku na Wasz doping nie skomentuje kto pokazał największą "biedę na maksa".

PS. a swoją drogą dobrze tak czasami zasiąść w innej częsci hali. widać wtedy co nam wytykają inni :D tak więc polecam "wodzireją" choć na 10 minut iść w inne miejsce hali i posłuchać dopingu :wink:

A na co tu bylo patrzec jak nie bylo wogule ludzi do dopingu... a niektorzy jak co przyszli to jak pikniki sie zachowywali...

A co ty tam slyszales z tego dopingu ? :lol: Bicie bebna ? :lol: :lol:

Wróć do „Kibice”