AZS - Tęcza
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
AZS - Tęcza
Panowie jzu jutro pierwszy mecz , napewno my sie do was wybieramy , a mam do was pytanie , jak wiadomo przyjezdzamy an dwa dni do Gorzowa , to z soboty na niedziele mozna by było sie przejsc na jakas dobra imprezke co wy na to ???
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
hmm... dzisiaj już troche gożej z frekfęcją w kk i z grą ale i tak było super. Ale najbardziej zaskoczyło mnie to że pod koniec publicznośc wstała i zaczeła klaskać i sie wydzierać bez akcji "wszyscy wstają i śpiewają"!!!!! Nie moge uwiezryć że jeszcze tylko jedno i mamy medal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZS PWSZ Gorzów - MY LIFE
-
tomaszek
doproszcz pisze:hmm... dzisiaj już troche gożej z frekfęcją w kk i z grą ale i tak było super. Ale najbardziej zaskoczyło mnie to że pod koniec publicznośc wstała i zaczeła klaskać i sie wydzierać bez akcji "wszyscy wstają i śpiewają"!!!!! Nie moge uwiezryć że jeszcze tylko jedno i mamy medal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze tylko albo AŻ tylko!!!!
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”