Finał o wejście do ekstraklasy - Pabianice (25-27.04.2008)
Moderator: Moderatorzy
-
xxx
Jamal_312 pisze:Skad wiem ? Polfinal w Bydgoszczy wszystkie pieknie zorganizowane, zero prolemow :> Prosze bardzo, sam na nich bylem.
Pięknie zorganizowane ?? buehehe.... gdzie byli kibice ???? Jedynie chyba wiewiórka dziewczyny dopingowała??
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jamal_312 pisze:świnie ... ja wale, całe pabianice ://///// na cholere dawali im organizacje
Kolego (tfu
Napinasz się przed ekranikiem, plujesz się, trzesiesz i tyle twojego, że se pogadasz.
Wy zrobiliście zajebisty półfinał
Śmieszna wiewiórka i trzech , albo czterech kolesi uprawiających antydoping, bo dopingiem tego nazwać nie mogę.
Chodziło wam tylko o to, żeby zagłuszyć nas.
To było naprawdę śmieszne.
Znawaca tematu się znalazłi zajebiście kumaty
Za te "świnie" to bym ci dał...
...ostrzeżenie-gdybym był modem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Korona Kraków – Kadus Bydgoszcz 77:61 (13:21, 17:16, 26:10, 21:14)
Punkty dla Korony: Krzywoń 22 (2x3), Kaczmarska 18 (1x3), Koszela 16 (1x3), Ratajczak 7 (1x3), Hajduk 7 (1x3), Płazińska 3 (1x3), Oskwarek 2, Włodarz 2, Grzelak, Pacuła.
Punkty dla Kadusa: Kopczyk 15 (1x3), Płóciennik 11 (1x3), Borys 9, Golemska 7 (1x3), Konstencka 6, Kędzia 4, Parus 3 (1x3), Kaja 3 (1x3), Myśków 3 (1x3).
Hartmann Pabianice – Lider Pruszków 75:64 (19:26, 23:9, 14:18, 19:11)
Punkty dla Hartmanna: Szemraj 21 (1x3), Piestrzyńska 19 (1x3), Bogacka 10, Salska 10 (1x3), Głaszcz 9 (1x3), Gala 6, Szymańska.
Punkty dla Lidera: Tomiałowicz 20 (4x3), Dulnik 12 (2x3), Sosnowska 11, Rucińska 8 (1x3), Kopeć 7 (1x3), Kadrońska 6, Banaszczak, Cwyl, Romanek, Gajewska, Rutecka, Skiejka.
Punkty dla Korony: Krzywoń 22 (2x3), Kaczmarska 18 (1x3), Koszela 16 (1x3), Ratajczak 7 (1x3), Hajduk 7 (1x3), Płazińska 3 (1x3), Oskwarek 2, Włodarz 2, Grzelak, Pacuła.
Punkty dla Kadusa: Kopczyk 15 (1x3), Płóciennik 11 (1x3), Borys 9, Golemska 7 (1x3), Konstencka 6, Kędzia 4, Parus 3 (1x3), Kaja 3 (1x3), Myśków 3 (1x3).
Punkty dla Hartmanna: Szemraj 21 (1x3), Piestrzyńska 19 (1x3), Bogacka 10, Salska 10 (1x3), Głaszcz 9 (1x3), Gala 6, Szymańska.
Punkty dla Lidera: Tomiałowicz 20 (4x3), Dulnik 12 (2x3), Sosnowska 11, Rucińska 8 (1x3), Kopeć 7 (1x3), Kadrońska 6, Banaszczak, Cwyl, Romanek, Gajewska, Rutecka, Skiejka.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jamal_312 pisze:świnie ... ja wale, całe pabianice ://///// na cholere dawali im organizacje
nie widzialam wczesniej tego posta ale dziekuje BasketFan za cytat wypowiedzi tego pana.. wczesniej tez "stekal" (jak to okreslilam) o organizacji finalow w Pabianicach.. oczywiscie ostrzezenie dostanie ajjj
co do bohatera z Bydgoszczy mam prosbe.. jesli masz jakies pretensje co do przyznania przez PZKosz organizacji finalow Pabianicom mogles i mozesz wciaz napisal zazalenie do zwiazku.. tutaj udzielaja sie kibice i oni nie sa winni temu ze relacja na necie nie dziala odpowiednio czy tez sala jest za mala.. i to kogo walisz kogo nie mnie i pewnie ludzi tutaj zagladajacych i udzielajacych sie takze wiec swoje uwagi zachowaj dla siebie bo tylko zbierasz sobie minusiki i jestes niekulturalny.. uwazaj co piszesz a jesli chcesz podyskutowac z kibicami jest specjalny do tego przeznaczony temat ajjj
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
- Belfer
- Żak
Wszyscy znamy "bohaterskich kibiców" z pewnego miasta na północy, którzy napinali się przed kompem na całą Polskę, potem znaleźli sie ich naśladowcy na wschodzie kraju, a teraz doszli nowi z bydgoszczy (piszę specjalnie z małej litery). dla takich dzieci neostrady jak niejaki Jamal coś tam, nie ma miejsca na tym forum.
Jeśli mogę apelować do "panów z obsługi" wypierd
lcie tego buraka z forum, bo smród jest!
Jeśli mogę apelować do "panów z obsługi" wypierd
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Wojteg pisze:
hmmmm, spodziewalem sie duzo wyzszej przegranej Lidera...
-
xxxx
-
Widze, że doszło do spooorego nieporozumienia, więc pozwole sobie na kilka słow z mojej strony. Mając na mysli zla organizacje, myslalem tutaj o problemach technicznych z relacja live. Pozniej jak sie okazalo organizatorzy nie zadbali nawet o to, zeby grac tradycyjna jak dla kobiet pilka, rozmiarem 6!(grali 7). Ale to niewazne. Nie chcialem pokazac, ze w Bydgoszczy bylo niewiadomo jak super, tylko zwrocic uwage na to, ze mecze odbywaly sie sprawnie, nie bylo klopotow z relacja live. W ogole nie myslalem o kibicach, bo to kazdy wie, ze u Nas ich nigdy nie bylo i nie ma. Wczoraj faktycznie troche mnie ponioslo, a to dlatego, ze bardzo mi zalezalo na tej relacji, tak wiec za to i za brzydkie okreslenie gospodarza-przepraszam. I juz przestancie pisac, ze bledy zwiazane z relacja live sa spowodowane JAK JUZ to ze strony PZKosz bo bedizemy ciagnac to w nieskonczonosc.
W tej chwili chce zakonczyc te kwestie i dalej wrocic do dzielenia sie opiniami i wrazeniami na temat dzisiejszych i jutrzejszych meczy.
W tej chwili chce zakonczyc te kwestie i dalej wrocic do dzielenia sie opiniami i wrazeniami na temat dzisiejszych i jutrzejszych meczy.
-
xxxx
#5 pisze:Korona powalczy z Hartman ... a z Lider rozprawi sie jak to zrobiła w Pruszkowie I będzie Ekstraklasa![]()
Sądzę ,że absolutnie nie masz racji.Dostałem informacje ,że Pabianice wogóle się nie spisały.Naze dziewczyny grały inna piłką i miały wogóle problem z zakwaterowaniem.uważam ,że Korona nie jest wcale taka silna jak się wszystkim wydaje.Wierzę ,że dziisaj okonamy Lidera a Korona ulegnie Hartmanowi.Wtedy wszystko wyjaśni się jutro i nawet Lider będzie miał o co walczyc z Koroną dlatego tu mozna upatryac nasze szanse.A Pabianice już dzisiaj zapewnią sobie awans i jutro w meczu z nami nie zagrają na 100% swoich ożliwości.