Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
gucio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Może czas drogie dzieci na uszanowanie czyjejś prywatności i zamkniecie skutecznie dziubka.
Możecie oceniac Ewelinke jako zawodniczke, ale ładować się z buciorami w życie prywatne nie przystoi.
Możecie oceniac Ewelinke jako zawodniczke, ale ładować się z buciorami w życie prywatne nie przystoi.
Włókniarz potęga jak za czasów Langierowicza.
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?
- Belfer
- Żak
Ewelina, mam nadzieje, że nie będziesz mnie tytułować "Pan" i mówić "dzień dobry" - bo mi głupio... wiem dziewczyny w Twoim wieku mówią mi Panie profesorze ale nie każda jest Włókniarką... 
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
Gość
Belfer pisze:Ewelina, mam nadzieje, że nie będziesz mnie tytułować "Pan" i mówić "dzień dobry" - bo mi głupio... wiem dziewczyny w Twoim wieku mówią mi Panie profesorze ale nie każda jest Włókniarką...
belfer nie przsadzasz :p, pisz sobie prywatne wiadomości, a poza tym z mlodymi to dziewczynami sie nie umawiaj i nie bałamuć towarzystwa !!!
- Krispel_1946
- Żak
-
Ewelina Gala
TO BYł mój OSTATNI MECZ
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim kibicom za wspaniały doping przez cały sezon a w szczególności za ten teraz. Było super..
Ciesze sie że mogłam w jakiś sposób pomóc żeby Pabianice znów znalazły sie w extra-klasie.
Mam nadzieje ze Pabianicka koszykówka za jakiś czas odzyska swoją moc i wartość, jaką zawsze miała. Dziękuje trenerowi Depcie..bo dobrze poprowadził zespół do zwycięstwa :] myślę że uda sie dziewczynom utrzymać w extra-klasie. Życzę tego z całego serca:)
Ja sie z Wami żegnam.. jeszcze raz Dziękuje za te 3 lata spędzone w Pabianicach.. będę Was odwiedzać z wielkim szacunkiem i sentymentem..Bo te 3lata robią swoje! Raz było gorzej raz lepiej, ale będę Was mile wspominać..Dziękuje za wsparcie i życzę powodzenia.Pozdrawiam E.Gala
Ciesze sie że mogłam w jakiś sposób pomóc żeby Pabianice znów znalazły sie w extra-klasie.
Ja sie z Wami żegnam.. jeszcze raz Dziękuje za te 3 lata spędzone w Pabianicach.. będę Was odwiedzać z wielkim szacunkiem i sentymentem..Bo te 3lata robią swoje! Raz było gorzej raz lepiej, ale będę Was mile wspominać..Dziękuje za wsparcie i życzę powodzenia.Pozdrawiam E.Gala