Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 27 kwietnia 2008, 18:18

E.Gala pisze:Kazdy zobaczy w swoim czasie;)

mam nadzieje ze nie do śledzi?
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 27 kwietnia 2008, 18:22

sienot pisze:
E.Gala pisze:Kazdy zobaczy w swoim czasie;)

mam nadzieje ze nie do śledzi?

oby nie!

no szkoda i dzieki za wszystko!!!

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 27 kwietnia 2008, 18:53

pietrek pisze:no szkoda i dzieki za wszystko!!!

Fakt, szkoda.
U nas byłabyś gwiazdą i grałabyś w pierwszej piątce, ale...
...skoro uważasz, że "tam" się bardziej rozwiniesz sportowo, to życzę powodzenia i wszystkiego naj.
Przykro nam będzie oglądać Cię w "tamtej" koszulce.
Pamietaj "live is brutal" :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Uzi

Postautor: Uzi » 28 kwietnia 2008, 05:14

"tamta" koszulka napewno bedzie na niej zle lezala i kiedys wroci jak Pabianice beda na SWOIM miejscu.
A teraz rzeczywiscie szkoda.
Pozdrowienia zza stolika :wink:

gucio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gucio » 28 kwietnia 2008, 06:23

Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda.
Czekamy na powrót z otwartymi ramionami.
Powodzenia, gdziekolwiek bys grała (tylko z mniejszym zaangażowaniem w ewentualnym meczu przeciwko Włókniarzowi).
Włókniarz potęga jak za czasów Langierowicza.
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?

Orzeł #15

Postautor: Orzeł #15 » 28 kwietnia 2008, 15:35

lotos ; )

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 28 kwietnia 2008, 15:40

Orzeł #15 pisze:lotos ; )

Ani to śmieszne ani zabawne :?
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Orzeł #15

Postautor: Orzeł #15 » 28 kwietnia 2008, 17:24

ale to nei ejst ani śmieszne ani zabawne tylko prawdziwe;)

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 28 kwietnia 2008, 17:40

Masz oficjalna informacje :?: Jezeli jest to naprawde prawdziwe to napisz co i jak :!: A jak gadasz cos wymyslonego i sobie jaja robisz to nie na tym forum :!:
...:::Włókniarz Pabianice:::...

E.Gala

Postautor: E.Gala » 28 kwietnia 2008, 18:15

potwierdzam slowa tego pana ''Orzeł..." jakos tak ...
domyslam sie jaka jest wasza reakcja..natomiast taki jest sport i nie chce sie w zaden sposob tlumaczyc z tego ze tam ide...ale chce dodac ze bede tu przyjezdzac z wielka checia bede was odwiedzac i Pabianice beda w moim sercu ZAWSZE :(:*

MRKS!!

Postautor: MRKS!! » 28 kwietnia 2008, 18:54

A tak panno gadalas na sledzi, lekko mowiac nie darzylas ich sympatia a teraz lecisz nad baltyk. pieniadze jednak to nie wszystko, czeka Cie tam ławeczka:)

Donka

Postautor: Donka » 28 kwietnia 2008, 19:07

oj ludzie ludzie ....ŁAweczka ale bedzie miała szanse uczyć się od najlepszych a tutaj na swojej pozycji raczej nikogo takiego nie ma... bo kogo ??!! SALSKA ktora uwaza sie z anie wie m kogo a tak naprawde kazdy widzi jej 'marne umiejetnosci' na kazdym meczu ...no nie ma z kogo brac przykladu !! to chyba widac ??!! :? ale coz kazdy ma swoje zdanie ... ja uwazam ze dobrze robi trzeba zawsze dążyć do tych najlepszych...!! tymbardziej że w pabianickim klubie jest jaka jest, od jakiegoś czasu , atmosfera i nie ma co tu siedzieć i być w pierwszej piatce, kiedy można się mieżyć z silniejszymi .bo trening czyni mistrza a nie mecz !! a tu na meczu tylko może się zmierzyć z godnym przeciwnikiem ....Ja tam Cię Kocham SIOSTRZYCZKO i przykro mi tylko dlatego ,że tak daleko bedziesz:(:(:( :*:*:*:*:*:*:*

GALA!!!!

Postautor: GALA!!!! » 28 kwietnia 2008, 19:18

jest mi bardzo przykro ze uwazacie ze robie to dla pieniedzy otoz nie mam tam te same pieniadze co tego roku w PABIANICACHi co zdziwko?? jakbym miala w oczach tylko $$$$$$$$$$ to by mnioe tu nie bylo bo mialam propozycje lepsze niz zostanie w pce ale zrobilam top bo CHCIALAM postawilam sie na przekor wszystkim!! rodzinie!! ale wlasnie widze jak wszyscy to teraz doceniaja...no ale przynajmniej wiem jak jest;) ja nie mam zamiaru zegnac sie z tym miastem z nienawioscia bo bylo mi tu ok!! do pewnego czasu!! przykro mi jest czytac takie posty...OWSZEM masz racje ze czeka mnie laweczka..zgadzam sie;) ale nie tylko to! ide na gleboka wode !! i czy wykorzystam swoje 5min czy nie to bedzie moj wybor czy uda mi sie to wykorzystac :twisted: czas pokaze... trzeba rownac do najlepszych...i ja chce sie takiego zadania podjac..chce zbaczyc czy jestem na tyle silna by zaistniec za jakies 2lata ..bo po takim czasie sie okaze czy mi sie uda. nie oczekuje slow powodzenia bo wiem jakie jest wasdze nastawinie do tego klubu ale taki jest sport.. ja mam wielki zal do zarzadu klubu..ale nie jest to juz istotne.. ucze sie miec " dziurawe uszy" bo sa baardzoo potrzebne. zobaczymy co bedzie dalej.. ja bede z wielkim sentymentem przyjezdzac do tego miasta.. pzdr

E.G

Postautor: E.G » 28 kwietnia 2008, 19:19

acha a swoja droga to kiedy na nich gadalam??3lata temu prawda?? mialam 14 lat;))

MRKS!!

Postautor: MRKS!! » 28 kwietnia 2008, 19:22

a zwazywszy na wiek Ewelina(18lat)jest jescze cos takiego jak ogranie boiskowe a jakby nie patrzec jest to jej pierwszy sezon gdzie gra caly czas w pierwszej 5 i co ze zdobywala najwiecej punktow wyrozniala sie to juz trzeba isc do najlepszych?!ja uwazam ze nie bo lepiej ograc boiskowe parkiety grac w meczach a nie na treningu.co z tego ze bedzie trenowala z najlepzymi jak w tamtym sezonie w ekstraklasie w PCE tez trenowala z dobrymi zawodniczkami i co jej z tego wyszlo nic bo nie grala dopiero jak najlepsze odeszly to zaczela grac.pograla jeden sezon to jest nic!!

Wróć do „Archiwum”