Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

E.G

Postautor: E.G » 28 kwietnia 2008, 19:31

niewatpliwie masz swoje racje... Natomiast decyzja zapadla i czy sie uda to dopiero sie okaze... w swoim czasie. jesli nie to bedzies zmogl powiedziec ze jestes medium :D:D ja chce sie podjac takiego zadania..niestety w P-CE i tak bym nie zostala!! przykre ale prawdziwe.

Koszykarka P-ce

Postautor: Koszykarka P-ce » 28 kwietnia 2008, 19:41

Do "donka" z tego co sie dowiedzialam to siostra Eweliny. teraz najlepiej na Salska gadac i na inne ze atmosfera nie najlepsza itp ale wiesz to tylko z opowiadan siostry a sama dokladnie nie wiesz jak bylo bo nie jestes tu na codzien i prosze nie wtracaj sie i nie rob zamieszania! a z tego co ja wiem to wiekszosc zeby nie powiedziec wszyutskie nie przepadaly za Ewelina.cos w tym musialo byc! bo jest cos takiego jak postawa na parkiecie(gdzie plus dla Eweliny) i jest takie cos jak druga twarz poza boiskiem i szanowanie sie i traktowanie na rownym poziomie a nie wywyzszanie a tego chyba Ewelina nie znala. Ale powodzenia. A z tego co wiesz w okresie pobytu Eweliny w Pabianicach duzo u niej sie wydazylo, mozna powiedziec ze sie tu wychowala.PozDro

Gala

Postautor: Gala » 28 kwietnia 2008, 19:49

czemu nie podpiszesz sie imieniem ?? zapomnialam ;p tacy sa LUDZIEEE:D:D troszke przykre. czy mnie nie lubily nie wiem .. mialam swoje dziewczynki z ktiorymi bylo ok a poza nie nie wybiegalam.. wszystkie bylysmy kolezankami z teamu..a nigdy nie jest kolorowo;) jakbym uwazala sie za gwiazde to bym tu zostala bo gram tu duzo ,ale nie chce siegnac wyzej!! bo mam swoje cele i ambicje..;] nie.WYCHOWALAM SIE W WIDZEWIE!! TO BYL I BEDZIE MOJE PIERWSZY KLUB pozniej byly Pabianice do ktorych rozwniez czuje sen\tyment i wielki szacunek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 28 kwietnia 2008, 19:52

moze i nie moja sprawa, tylko pabianicko-(teraz juz)trojmiejska, ale pozwole sie wtracic :)

przede wszystkim to powinniscie Ewelinie podziekowac, bo ma ogromny udzial w tym, ze Wlokniarz ponownie zagra w Ekstraklasie i bedzie mogl sie zmierzyc w derbach z ŁKS-em, albo w meczach z Wisła czy tez wlasnie Lotosem, a nie bedziecie musieli ogladac meczow z La Basketem Warszawa, ktore sie koncza wynikami 150:20...

coz, nie ukrywajmy, ze decyzja bardzo trudna, ale w Polsce tak to juz jest. pozostanie w Pabianicach co prawda wiazaloby sie z mozliwoscia gry i po 40 minut w meczu, ale fakt faktem nie tylko minuty sie licza, a przede wszystkim mozliwosc nauki od kolezanek z druzyny. nie powinno byc tak, ze najlepsza zawodniczka w druzynie jest 17-latka (teraz juz 18-latka, ale mowie o sytuacji sprzed sezonu), bo od kogo ma sie uczyc ? to zdecydowanie nie czas, aby ona byla przykladem, ale zeby przyklad mogla brac od starszych.

Ewelina wybrala Lotos. zastawmy tutaj sprawy "kibicowskie", bo wiadomo, jak ich wszystkich w Polsce lubia. skupic sie trzeba na sprawach sportowych. decyzja na pewno byla trudna, bo raz ze konkurencje w zespole bedzie miala ogromna, a dwa ze z liderki druzyny nagle staje sie "jedna z wielu srednich". szkoleniowo mysle ze to bardzo dobrze. jedynym problemem moze byc gra lub jej brak w meczach, co jest podstawa. wedlug mnie bardzo dobrze Ewelina zrobila rok temu, zostajac w Pabianicach i wlasnie "ogrywajac" sie jeszcze rok w I lidze. skoro teraz czuje, ze to juz ten moment i mozna sprobowac swoich sil w Ekstraklasie i to czolowym klubie - pozostaje zyczyc powodzenia. kto nie ryzykuje ten nie ma. ja ze swojej strony mam nadzieje, ze Ci sie uda :)

tak naprawde jednak to o tym, czy dana zawodniczka bedzie mogla sie rowijac i grac czy nie nie decyduje sam klub a trener. niby idzie do Mistrza lub Wicemistrza Polski, ale nie jest powiedziane, ze nie bedzie sie pojawiac na parkiecie. przypominam rowniez, ze od przyszlego sezonu musza grac minimum 2 Polki. z drugiej strony ŁKS kolejny sezon gra o nic w srodku tabeli, a mlode zawodniczki i tak nie sa ogrywane. moim zdaniem wiec zdecydowanie lepiej isc na jej miejscu do czolowego Lotosu niz do sredniego ŁKS-u (choc oczywiscie wolalbym, gdyby przyszla do Łodzi :) ). wszystko kwestia trenera, polityki kadrowej itd.itp. jak bedzie, zobaczymy, czas wszystko zweryfikuje :)

ps. no i na koniec jeszcze pozytyw :) jak do Pabianic (w moim przypadku do Łodzi) przyjedzie Lotos, to przynajmniej nie bedzie to tylko grupka kibicow z klapeczkami i troche Amerykanek, ale i "nasza" zawodniczka.

gall

Postautor: gall » 28 kwietnia 2008, 19:53

oj Kas Kas..;] ja Cie nie jade;p hehe moja siostra ma prawo do zdania;] i napewno nie tylko ma moje informacje..nie chce zeby mnie ponioslo bo bym napisala co sie tak naprawde dzieje xD ale juz odpuszcze.. UCIEKAAAM STAD bo nie chce na to patrzec;/

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 28 kwietnia 2008, 20:00

o! to Ci nowina! :)
No to, Ewelino, powodzenia w Lotosie! Dzięki za trzy lata w Pabianicach i punkty w I lidze :). Niech morze Ci służy i rozwijaj tam swe talenty.
A Wy, lotosiacy, dobrze się Nią opiekować! 8) i nie w Waszym trójmiejskim rozumieniu :lol: :wink:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

KINIO

Postautor: KINIO » 28 kwietnia 2008, 20:00

WIELKA ROZKAPRYSZONA GWIAZDA...MOZE I MA WARUNKI ALE GRAC TO TRZEBA MIEC W SOBIE TROCHE POKORY, KTOREJ CHBA JEJ BRAKUJE! SPOKOJNIE MOGALABY SIE ROZWIJAC W PABACH ALE NIE....LEPIEJ DALEJ ...WIKESZE MIASTO ZGLUPIEJE JESZCZE BARDZIEJ,,,,

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 28 kwietnia 2008, 20:03

Ewa to prawda, że Lotos chce Cię później wypożyczyć do Łomianek :?: Słyszałem tak z opowieści jakie chodziły na trybunach :(
Ps. Pamiętaj od czasu do czasu o PABIANICACH jesteś jedną z dziewczyn która przyczyniła sie do awansu.

Ludzie zejdźcie z EWY co was interesuje jak było w klubie :!: :!: :!:

donia

Postautor: donia » 28 kwietnia 2008, 20:06

oj Ludziska ... tacy z was kibice a na zawodniczke wjerzdzacie za to ze klub zmienia ...kazdy kiedys zmieni ... takie zycie ...:) no ale coz bywa...a to nie jest tak ,ze ja na kogos wjezdzam ...po postawie zawodnika mowie co mysle,kazdy ma do tego prawo chyba. ale szczerze powiedziawszy to trzymam kciuki za Pce w ekstraklasie i mam nadzieje ,ze pokazecie jeszcze jak sie gra w pce!! nie dziewczyny??:):):):)

Gość

Postautor: Gość » 28 kwietnia 2008, 20:10

KINIO pisze:WIELKA ROZKAPRYSZONA GWIAZDA...MOZE I MA WARUNKI ALE GRAC TO TRZEBA MIEC W SOBIE TROCHE POKORY, KTOREJ CHBA JEJ BRAKUJE! SPOKOJNIE MOGALABY SIE ROZWIJAC W PABACH ALE NIE....LEPIEJ DALEJ ...WIKESZE MIASTO ZGLUPIEJE JESZCZE BARDZIEJ,,,,

boze<wow> na bogato czlowieczku lecisz ,nie ma co!! daruj sobie takie teksty i zajmij się lepiej sobą !! przecież to nie jest forum żeby komuś dupe obrabiać ...ja nie wiem skad tacy ludzie się biorą!! Po co takie rzeczy na forum wypisujesz??!! wrrr .... ludziom to czasem brak ogłady

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 28 kwietnia 2008, 20:17

Czasem :?: :wink: Ale sie forum ruszylo :lol:
Musze sie zgodzic z Pietrocem w tej calej sprawie 8)
spoko, loko, luz i spontan... :-)

gościu

Postautor: gościu » 28 kwietnia 2008, 20:54

hej, trafia mnie jak czytam bzdurne posty. totalny szacun dla Eweliny za milosc do basketu i naszego miasta. szacun dla prawdziwych kibicow , pohybel dla LESZCZY. DZIEWCZYNA ma charakter ktory ja wyroznia i czy to jest zle? nie badzmy zawistni,cieszmy sie ze nasza Laska ma marzenia ktore przenosza gory. Bez marzen giniemy albo jestesmy tak zgorzkniali i zawistni jak bzdurne posty ktore czytalem. Szacun dla Eweliny ktora dala nam smak zwyciestwa,super Laska i dla wszystkich kibicow i Gosci ktorym obce jest poczucie zazdrosci i zawisci.

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 28 kwietnia 2008, 21:06

Żenujący poziom rozmowy :!: :!:
Zajebiście żenujący :!: :!:
Na miescu moderatora wywaliłbym wszystkie wpisy "gości" i tych "za" jak i "przeciw" Ewelinie :!: :!:
Ewelinko-nie znam twoich powodów, dla których odchodzisz z Pabianic.
Widocznie tak już musiało być.
Chcesz się rozwijać w Lotosie-bardzo proszę.
Napewno spotkasz tam zdecydowanie lepsze zawodniczki niż w Pabaianicach.
Chcesz zarabiać więcej-bardzo proszę.
Napewno będą to wieksze pieniążki niż w Pabianicach.
Żaden z tych powodów nie zasługuje na totalną falę krytyki.
Osobiście życzę ci wszystkiego naj w tym Lotosie.
Obyś grała jak najwięcej, oby omijały cię kontuzje, obyś "wyrosła" na super zawodniczkę, która będzie decydowała w przyszłości o pozycji polskiego basketu.
Z mojej strony-będę miał w pamięci tylko to dobre co zrobiłaś dla Pabianic. :!:
Proponuję już zamknąć ten temat, żeby nie robiono dziewczynie przykrości, na które nie zasłużyła :!:
Pamiętaj :!: :!:
W Pabianicach jest wielu, którzy będą cię wspominali pozytywnie. :!: :!:
A ci nieliczni, którzy wypisują p... nie są warci, żeby im odpowiadać :!: :!:

P.S.
Ewelinka- a pisałem wyżej
"Live is brutal" :!: :?:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

O H POZDRAWIA

Postautor: O H POZDRAWIA » 28 kwietnia 2008, 22:05

OLEJ ICH EWELA, ZROBIŁAŚ DOBRĄ ROBOTE SZCZEGOLNIE W TYM SEZONIE, TO JEST ZASŁUGA PRZEDE WSZYSTKIM TWOJA JAK I TRENERA BAJERA, NALEZY TEZ PODZIĘKOWAĆ TRENEROWI DEPCIE, ZE DAŁ CI SZANSE NA GRE I REALIZACJE PO CZĘSCI PLANU...
MYSLE ZE KORZYSTNIE BYŁO ZE ZOSTAŁAŚ W PABIANICACH W KONCZĄCYM SIE JUZ SEZONIE, KARTE ZAPISAŁAŚ NA PLUS I TO SIE LICZY, A PROFESOJNALNI ZAWODNICY ZMIENIAJĄ OTOCZENIE, TYM BARDZIEJ ZE KLUB NIE PRZEJAWIA Z TEGO CO WIDAC ZAINTERESOWAN CO DO DALSZEJ PRZYSZŁOŚCI, TAKIE RZECZY TO SIE ZAŁATWIA W POŁOWIE LUTEGO...
NO ALE KTO TO MA ZROBIĆ??
PAN Z. CO ZROBIŁ WIELE, ALE NA WIECEJ NIE MOZNA LICZYĆ, ON MA KASE, ALE CZY WIEDZA W KLUBIE PRZEJAWIA SIE TYLKO CZĘSCIĄ OGOLNĄ, TO JEST SPORT, TO JEST MARKETING, JAK I ZARZĄDANIE, ALE WSZYSTKO MA SPECJALIZACJE - SPORTEM A TO JUZ JEST RÓZNICA...

TERAZ TREZBA ZYC DALEJ...

SZUKAĆ NOWYCH ZAWODNICZEK POKI JESZCZE SĄ WOLNE...
POTEM TO BEDZIE ISTNA ŁAPANKA I ZOSTANĄ RESZTKI ... PO OBIEDZIE
A TO JEST JUŻ EKSTRAKLASA, A NIE I LIGA I TO JESZCZE PRZED REFORMĄ :))

EWELA SOBIE PORADZI, MYŚLE ZE TO DOBRY RUCH. ZMIANA OTOCZENIA, A CO DO GDYNI CZY INNEGO TO JUZ JEST PROFESJONALIZM, TO BUDUJE SIE LATAMI, A W PABIANICACH TO CO ZOSTAŁO ZACHWIANE I ZEPSUTE NIE ODBUDUJE SIE W 2-3 LATA...

KASA TO NIE WSZYTSTKO, KIBICE NIESTETY TEŻ :/
LICZY SIE OTOCZENIE, ZAPLECZE SOCJALNE, POZA TYM WARUNKI TRENINGOWE I MOZLIWOŚC PRACY Z NAJLEPSZYMI, MOZE EWELA POJDZIE WYZEJ, A Z CENTRUM POLSKI, TO MOZE WYJECHAĆ ALE DO UK NA ZMYWAK, NIESTETY, TRZEBA SIE ROZWIJAĆ, MAMY POTENCJAŁ, ALE TRZEBA ODBUDOWAC TO CO BYŁO BUDOWANE W MRKS PRZEZ KILKANASCIE LAT, ZANIM MISTRZOWSJA DRUZYNA POWSTAŁA...
NO ALE NA RAZIE MAMY UKŁADY, NIESTETY I NIE ZMIENI SIE JEŚLI BEDĄ LUDZIE ZWIĄZANI Z POPRZEDNIM KLUBEM, NIE CHODZI TU O PION SZKOLENIOWY, ALE O ORGANIZAJCE...

EWLELINIE ZYCZYMY NAJLEPIEJ !!!

TAK SAMO INNYM KOSZYKARKOM PTK...

MYŚLE ZE MOŻE 3 PLUS 2 (STRASZA GWARDIA) MA SZANSE I POWINNO ZOSTAĆ TUTAJ, RESZTE ZAPRASZAMY PO OGRANIU W I LIDZE...

WSZYSTKIM GOŚCIOM I STAŁYM BYWALCOM ŻYCZE MNIE ZAWIŚCI I WIECEJ ZDROWEGO ROZSĄDKU, A TO CO NAPISAŁEM JEST WYŁĄCZNIE MOIM ZDANIEM,

POZDRAWIAM SERDECZNIE

OTTMAR H.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 29 kwietnia 2008, 06:46

ja życze Ewelinie wszystkiego dobrego :!:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Wróć do „Archiwum”