Mecze o 3 miejsce: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 28 kwietnia 2008, 20:54

Ałgaja pisze:
Gwarantuję wam, że zarówno trener Maciejewski jak i Krysiewicz gdyby mogli mieć w zespole którąś z gwiazd Wisły albo Lotosu na pewno by nią nie pogardzili.

Prawdopodbnie w przyszłym sezonie będziemy mieli jedną lotosiare...:)
Może nie taka gwiazda, ale zawsze...:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2008, 20:54

Ałgaja pisze:
Endrju pisze:No to gratuluje zespolowi ktory zatrudnil koszykarke ktora ma kilogram metalu w nodze :lol: :lol: :lol:

Faktycznie za cukierki takie zawodniczki grac nie beda :lol: :lol: :lol:

Erin też ma metal w nodze? czy po prostu trudno przyznać, że jednak nie była to ta półka finansowa, bo niestety czasy są jakie są i koszykarka jest warta tyle ile ktoś jest w stanie za nią zapłacić?

Nie osmieszaj sie prosze bo bym ci zacytowal twojego frenda Kube :)))ale wstrzymam sie ze wzgledu na szacunek do kobiet :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 20:58

z całym szacunkiem Endrju, ale akurat Ałgaja się za swoje posty wstydzic nie musi, w odróznieniu od co niektórych. i to nie Ona się ośmiesza.
i przestań pisac o nieobecnych( tych, którzy nie biorą udziału w dyskusji)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2008, 21:03

Spoko :D
Widze ze na tym forum sa zasady :D
Punkt 1
"Notatniki" z Wisly maja zawsze racje.
Punkt 2
Jezeli "Notatniki" z Wisly nie maja racji patrz punkt pierwszy.

(PS Kolegow z Leszna prosze o nie wdawanie sie w dyskusje z nimi - zawsze beda wiedzialy lepiej :D ... co sie dzieje w Gorzowie czy Lesznie :lol: :lol: :lol: )
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 21:07

:lol: :lol: :lol:

i tym miłym akcentem zakończę dyskusję na tym forum z pewnymi osobami:)

a dla Ciebie Endrju taka rada, wiem nie skorzystasz, ale co tam. najpierw myśl poźniej pisz i uważaj na słowa, bo obrażasz ludzi o którzych masz g... a nie pojęcie.

p.s. ja bym na Twoim miejscu większą czcionką napisała, żeby wszyscy zobaczyli.

p.s.2 pozdrawiam też kolegów, od których zapożyczyłeś określenie"notatniki".
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 28 kwietnia 2008, 21:09

Endrju pisze:(PS Kolegow z Leszna prosze o nie wdawanie sie w dyskusje z nimi - zawsze beda wiedzialy lepiej :D ... co sie dzieje w Gorzowie czy Lesznie :lol: :lol: :lol: )

gorzej że chyba ktoś z Gorzowa też nam przyznał racje :lol:

ps. "notatnik" fajne określenie, wiadomego pochodzenia, ale ile dzięki temu meczy wyjazdowych się widziało :) 8), przeanalizowała :roll: :lol: odnotowało :roll: :lol:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 kwietnia 2008, 21:14

super Ann zakoncz swoja wypowiedz na tym forum :)

p.s Greebo to nei ja tu cfaniakuje ze moze jak zbierzesz wszystkie najlepsze zawodniczki z calej ligi to pokonaja twoją Wiselke i to na dodatek jak beda mialy slabszy dzien

a co do zawodniczek ktore nie wymienilem wiesz niektorzy pracuja i wchodza na chwile poczytac te wasze bzdurki a ja nei zamierzam sprawdzac wszystkich zawodniczek ktore zapomnialem bo pisze to w jednej krotkiej chwili.. sorki nastepnym razem nei bede wspominal o 2 kolejnych zawodniczkach ktorych zapomiialem nazwisk ..oj wielki problem do ktorego jak cala Wisla dluga i szeroka sie przyczepiono + jeden ciec z polkowic nie obrazajac prawdziwych kibicow polkowic zeby znowu wojny jakies nie bylo...

Dobra dziewczynki i chlopcy czujecie sie mocni ok macie podstawy ale przyjdzie czas innych :)

p.s. a jaka Lotosiara bedzie grala w lesznie?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 21:18

ann pisze: tym miłym akcentem zakończę dyskusję na tym forum z pewnymi osobami:)

Mozarthio pisze:super Ann zakoncz swoja wypowiedz na tym forum

czytanie ze zrozumieniem, wiem to dość trudne :?

p.s. a jaka Lotosiara bedzie grala w lesznie?

pewnie AnaBanana :P

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 kwietnia 2008, 21:26

Mozarthio pisze:Dobra dziewczynki i chlopcy czujecie sie mocni ok macie podstawy ale przyjdzie czas innych :)

Wiesz, panie psorze.. my naprawdę zdajemy sobie sprawę ze przyjdą gorsze czasy dla Wisły.. co więcej, praktycznie wszyscy już je przezywaliśmy.. i to nie raz.. bo w większości kibicujemy temu klubowi juz naście lat. Czego zarówno Tobie jak i innym oponentom w tym temacie życze ;-)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 kwietnia 2008, 21:28

heh Ann dlaczego szukasz zaczepki ? odpusc sobie nie musisz wchodizic na poziom IQ bo mozesz przegrac a mysle ze to by moglo doprowadzic do jakies moze twojej zalamki depresji...ehh szkoda ze tu cenzura jest ;) i za wszystko karają nic koncze ten off top poczekam jeszcze na kilka docinek ze strony Wisły i im podobnym i tyle :) coz to jest forum tutaj kazdy czuje sie kims ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 21:31

kończąc ten off top, napiszę tylko, że zagiąłeś mnie totalnie.
zabiłeś mnie swoim poziomem IQ, właśnie wpadłam w depresję...ide płakać

:cry: :cry: :cry:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2008, 21:41

Ałgaja pisze:
Endrju pisze:(PS Kolegow z Leszna prosze o nie wdawanie sie w dyskusje z nimi - zawsze beda wiedzialy lepiej :D ... co sie dzieje w Gorzowie czy Lesznie :lol: :lol: :lol: )

gorzej że chyba ktoś z Gorzowa też nam przyznał racje :lol:

Czy ja gdzies napisalem ze sie z Elenem nie zgadzam ? To jest oczywiste ze jezeli nie znajdziemy poteznego sponsora to na final szanse mamy znikome.
Mozarthio troche ponioslo z ta fuzja, ale z tych zawodniczek mozna calkiem niezla 12-tke stworzyc. (co jest oczywiscie nie mozliwe)

Ale napisze jeszcze raz "Skacz sie osmieszac" !! Ze wiesz lepiej jak bylo z Chandi Jones
ann pisze: masz g... a nie pojęcie.

Co wtedy bylo w Gorzowie!!

W tym sensie napisalem post :
Endrju pisze:Spoko :D
Widze ze na tym forum sa zasady :D
Punkt 1
"Notatniki" z Wisly maja zawsze racje.
Punkt 2
Jezeli "Notatniki" z Wisly nie maja racji patrz punkt pierwszy.

(PS Kolegow z Leszna prosze o nie wdawanie sie w dyskusje z nimi - zawsze beda wiedzialy lepiej :D ... co sie dzieje w Gorzowie czy Lesznie :lol: :lol: :lol: )

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 28 kwietnia 2008, 21:46

Endrju pisze:Ale napisze jeszcze raz "Skacz sie osmieszac" !! Ze wiesz lepiej jak bylo z Chandi Jones

Dobra kończe się ośmieszać, kompromitować itd.
Możesz mi tylko zacytować, gdzie ja coś o Jones napisałam?
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 21:48

Ałgaja pisze:
Endrju pisze:Ale napisze jeszcze raz "Skacz sie osmieszac" !! Ze wiesz lepiej jak bylo z Chandi Jones

Dobra kończe się ośmieszać, kompromitować itd.
Możesz mi tylko zacytować, gdzie ja coś o Jones napisałam?

to do mnie było.
spoko, więc uznajmy, że w Gorzowie miała dużą nadwagę przez kilo żelaza w kolanie, ale we Francji udało się jej to zrzucić:)
dobranoc :)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2008, 21:49

Ałgaja pisze:
Erin też ma metal w nodze? czy po prostu trudno przyznać, że jednak nie była to ta półka finansowa, bo niestety czasy są jakie są i koszykarka jest warta tyle ile ktoś jest w stanie za nią zapłacić?

prosze bardzo :]

Ann czytaj ze zrozumieniem :)
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2008, 21:50 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”