Wisła Kraków - AZS PWSZ Gorzów W. 78:52

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

roman

Wisła Kraków - AZS PWSZ Gorzów W. 78:52

Postautor: roman » 31 stycznia 2005, 08:54

no co tu gadac jestesmy na dnie w nastepnym sezonie splyniemy do rynsztoku

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 31 stycznia 2005, 10:48

Romuś! zawsze z niecierpliwoscia czekam na Twoje inteligente i pełne erudycji posty. i co? znowu sie nie zawiodłem, zawsze moge sie posmiac do bolu! :lol: :lol: :lol:

co do emczu: po prostu trafiacie teraz na bardzo wymagajace druzyny, a to ze przegrywacie nie jest chyba tragedia, prawda? nie ma co od razu biadolic ze spadniecie do rynsztoka. jesli Ty tak myslisz, to powiedz mi co powinni myślec w tyym samym czasie kibice mablotapu, ktorzy sa w o wiele gorszej sytuacji. ciesz sie ze macie dobry zespol ktory gra na bdb poziomie, a ze przegrywa czaem? no cóż. taki jest sport.

teraz taki mały off-topic dotyczacy meczu AZS Poznań vs. AZS Gorzów. czy jakas grupka kibicow z Waszego miasta zawita do Areny??
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 31 stycznia 2005, 13:46

Na rany Chrystusa skąd Wy bierzecie tych wszystich romanów i innych robertów???? :shock: :evil:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 31 stycznia 2005, 15:14

mikey normalnie mnie rozwaliłes... my ich nie produkujemy, oni sie sami sieją.
co do drużyny to laski narobiły kibicom apetytu na wygrane i swemu trenerowi a teraz przegrały kilka meczy, ale świat sie na tym nie kończy. plan wykonany, w extraklasie zostajemy i bedziemy walczyć dalej w przyszłym sezonie. dziewczyny sie ze soba jeszcze dograją, zapewne kupia jakąs dziewczyne, na przyszły sezon i zobaczymy co sie wydarzy. nasze piękności potrafiły wykorzystać słabości innych zespołów i chwała im za to, ale jak przegrywają to zaraz spłyniemy w rynsztoku... uwazaj romanie czy baranie czy jak ci tam, zebys ty nie spłyną z falami ścieków.
TO JEST SPORT i raz do przodu raz do tyłu.
pozdrawiam wszystkich prawdziwych wielbicieli naszego AZS-u
PS
Kozunia nareszcie maciejewski dał ci pograc, moze to bedzie wielkie przebudzenie, czy narodzenie na nowo???? nie zawiedz mnie... plissssss
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 31 stycznia 2005, 17:49

thomas nie oceniam Was przez pryzmat tych modeli, którzy co jakis czas tu wyskakuja jak grzyby po deszczu :D A moje pytanie miało charakter... :wink: Zdaję sobie sprawę że nikt nie ma wpłyu na pojawianie sie takich mało rozgarnietych osobników
Obrazek

Obrazek

Andrzej

KEMOR

Postautor: Andrzej » 04 lutego 2005, 14:36

Romek??? Romek!!! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”