Lotos PKO BP Gdynia - Wisła Kraków (finały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 04 maja 2008, 14:16

Gratuluje Zwyciestwa :D

Jeden minus odnosnie kibicow:D Słabo byli przygotowani... bo Szampana nie widzialem po syrenie koncowej :D :D :D

Co do filmu i podsumowania calego sezonu... to oprawy roku napewno naleza sie fanom Wisly dzieki wielkiemu zaangazowaniu stowarzyszenia. Tylko szkoda ze te wspaniale mecze byly przeplatane slabymi w lidze odpuszczanymi przez kibicow... :?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Parisien
Nowy na forum

Postautor: Parisien » 05 maja 2008, 03:24

Ponieważ nie bardzo wiem, co się działo na boisku, wypowiem się w tym temacie ;))

Na meczu było obecnych ok. 20 osób z Wisły (18 na pewno, "pochodzenia" 3 osób nie jestem pewny). Mniej więcej przez całe spotkanie prowadziliśmy regularny doping. Poza tym kilka osób w barwach + 3 flagi na kijach.

Jak wspominał P.OLD, po meczu chuligańska akcja w postaci dobicia Romka S. ;P

teraz czas na gdynian...

Mimo, że w tym Waszym młynie było kilkadziesiąt osób, to i tak ch*** z tego, skoro przerywaliście doping, gdy drużyna przegrywała. Na koronacji zostało 20% ludzi obecnych na meczu. Część z nich opuściła trybuny przed końcowym gwizdkiem...

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 05 maja 2008, 08:35

A pierwsi wyszli Ci, którzy pokrzyczeli sobie "Mistrz mistrz, Lotos mistrz". Dziękujemy im serdecznie i nie zapraszamy ponownie. Doping jak doping u nas niestety tak już jest. Nie wydziera się cała hala, tylko młyn i jak on się zatnie to nawet 20 ludzi nas przekrzyczy. W dogrywce też spadliśmy za faule jak Boba i z ławki ciężko było tak aktywnie uczestniczyć..

Pikniki Wiślackie wczoraj dużo aktywniejsze niż w poprzednich meczach, ale co się dziwić. Mam nadzieję, że nie spotkaliście potem jakiejś Arki (gratulacje dla ustawiających godziny meczów)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 05 maja 2008, 09:07

Wspaniałą niespodziankę sprawili swoim koszykarkom fani krakowskiej Wisły, którzy w 150-cio osobowym składzie zjawili się wczoraj na lotnisku witając nasze Mistrzynie wracające z Gdyni.

Tuż po godzinie 23.30 kiedy to na terminalu krajowym krakowskiego lotniska w Balicach pojawiły się koszykarki, rozpoczęła się prawdziwa feta i świętowanie Mistrzostwa Polski. Gormki MISTRZ MISTRZ NASZ TS oraz inne Wiślackie piosenki przyprawiały o zdumienie nie tylko zawodniczki Wisły ale również innych pasażerów rejsowego lotu z Warszawy. Następnie fani Wisły udali się wraz z zawodniczkami pod autokar, gdzie po blisku 20 minutowej "sesji zdjęciowej" i rozmowach z kibicami wszyscy udali się na Reymonta.

Pod halą fani Wisły po raz kolejny spisali się na medal, witając nasze Mistrzynie blaskiem 10 rac oraz kolejnymi litrami szampanów. Na Reymonta cała zabawa trwała około 30 minut. Zawodniczki ponownie z wielką chęcia pozowały do zdjęć oraz intonowały wiślackie piosenki. Trzeba przyznać, że gratulacje należą się wszystkim fanom zgromadzonym tego wieczora na lotnisku jak i przy Reymonta, gdyż zainteresowanie tą inicjatywą przerosło nasze najśmielsze oczekiwania.

Niebawem zaprezentujemy fotografie z lotniska oraz spod hali.

skwk.pl
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yGXZxmVd ... /video.php

filmikow pojawi sie pewnie jeszcze multum :)

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 05 maja 2008, 12:05

Jesli chodzi o taniec naszych zawodniczek na Lotnisku to czy nie zauwazyliscie przypadkiem analogi i podobnych krokow co do Snytsiny ???

http://www.youtube.com/watch?v=mnRw8-14EAQ

Parisien
Nowy na forum

Postautor: Parisien » 05 maja 2008, 12:15

Kwasiu, przestań :lol: :lol: :lol:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 12:31

Proste że to jest analogia :lol:

Wystarczy rozkminić to ooooo na początku kary i piosenki z bajeranckiego tańca Snytsiny :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2008, 12:36

juz sie nie macie czego czepic tylko naszej biednej Katii? tak, niech kazdy sobie ustawi w profilu link do strony z tym jak tanczy... dajcie jej spokoj!
ObrazekObrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 12:37

rzymi pisze:juz sie nie macie czego czepic tylko naszej biednej Katii? tak, niech kazdy sobie ustawi w profilu link do strony z tym jak tanczy... dajcie jej spokoj!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

za głupotę się płaci :lol:

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 05 maja 2008, 12:42

Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 13:04 przez P.OLD, łącznie zmieniany 1 raz.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2008, 12:47

Liquidor pisze:
rzymi pisze:juz sie nie macie czego czepic tylko naszej biednej Katii? tak, niech kazdy sobie ustawi w profilu link do strony z tym jak tanczy... dajcie jej spokoj!

:lol: :lol: :lol: ciekawe co nazywasz głupotą :?: :!: chyba swoje postępowanie bo gdyby któraś z Waszych dziewczyn coś takiego nagrała i ktoś z nas by poruszył ten temat to byś był oburzony.
ObrazekObrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 12:51

rzymi pisze:
Liquidor pisze:

:lol: :lol: :lol: ciekawe co nazywasz głupotą :?: :!: chyba swoje postępowanie bo gdyby któraś z Waszych dziewczyn coś takiego nagrała i ktoś z nas by poruszył ten temat to byś był oburzony.

dzieciak, skończ p... 8) może gdyby wasze koszykarki zabrały się za granie a nie wrzucanie debilizmów na neta to byś teraz nie musiał się tak prężyć na necie w obronie 'swoich wielkich' tylko mógłbyś się cieszyć mistrzostwem i szydzić z innych tak jak ja teraz :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2008, 12:54

ciesz sie, ze Waszym nie przyszlo zaplacic za "impreze" bo w tym momencie to ja szydziłbym z Ciebie.
Wy zawsze bronicie swoich zawodniczek, dlaczego ja mam tego nie robic?
a Katia jest wielka zawodniczka tylko trener jej nie zaufał i w tym cały problem.
ObrazekObrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 12:59

ja zawodniczek po nocnym wypadzie do Frantica nie broniłem, wręcz przeciwnie, więc jak nie wiesz to się nie odzywaj :) istnieje jeszcze coś takiego jak obiektywizm, o czym wam nad morzem nikt chyba nie powiedział :lol: i naprawdę wali mnie to jaką jest ona zawodniczką, ważne jak śpiewa i tańczy :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2008, 13:02

a gdzie ja napisalem, ze ich broniles po Franticu? hmm. chyba nigdzie.
skoro tak.. masz racje, w przeciwienstwie do waszych zawodniczek ona umie spiewac i tanczyc i umie sie bawic :) a wislaczkom na lotnisku niezbyt wychodzil taniec.. nie dorownaja w tym Katii :D
ObrazekObrazek

Wróć do „Kibice”