Lotos PKO BP Gdynia - Wisła Kraków (finały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 13:05

rzymi pisze:a gdzie ja napisalem, ze ich broniles po Franticu? hmm. chyba nigdzie.

a ogarniasz słowo 'zawsze' ? bo jak ogarniasz to przejrzysz swój post powyżej.

rzymi pisze:a wislaczkom na lotnisku niezbyt wychodzil taniec.. nie dorownaja w tym Katii :D

dopiero uczą się pajacowania, ale za to wzorce mają dobre :lol: :lol: :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 05 maja 2008, 13:07

rzymi pisze:a gdzie ja napisalem, ze ich broniles po Franticu? hmm. chyba nigdzie.
skoro tak.. masz racje, w przeciwienstwie do waszych zawodniczek ona umie spiewac i tanczyc i umie sie bawic :) a wislaczkom na lotnisku niezbyt wychodzil taniec.. nie dorownaja w tym Katii :D

bo wolaly sie skupic na grze w finalach a nie na zajmowanie sie p... :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2008, 13:13

tak, ogarniam.

spoko, Ty masz swoje zdanie na ten temat, ja mam swoje. dla Ciebie to pajacowanie - ok. KMWTW o co chodzi :lol: i mysl sobie co chcesz o tym.

P.OLD pisze:
skoro tak.. masz racje, w przeciwienstwie do waszych zawodniczek ona umie spiewac i tanczyc i umie sie bawic :) a wislaczkom na lotnisku niezbyt wychodzil taniec.. nie dorownaja w tym Katii :D

bo wolaly sie skupic na grze w finalach a nie na zajmowanie sie p... :lol:

no jasne, nasze przez 3-4 filmiki przegrały finały. :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 13:15 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

Parisien
Nowy na forum

Postautor: Parisien » 05 maja 2008, 13:15

Liquidor pisze:dopiero uczą się pajacowania, ale za to wzorce mają dobre :lol: :lol: :lol:

Jakby nie było, Katia jest Białorusinką, dlatego ręczę za Tofi, że za tydzień będzie umiała perfekt :lol: :lol:

a tak poza tym:
www.skwk.pl pisze:Kolejne chamskie zachowanie pracowników Lotosu

Po siódmym meczu finałowym, wygranym przez nasze koszykarki 92:85, przedstawiciele redakcji skwk.pl udali się na konferencję prasową. Jednak zanim do niej doszło, zostali oni w chamski sposób wyproszeni z sali konferencyjnej.

Nie jest to pierwsza „wpadka" gdynian. Po ligowym meczu rozegranym w Krakowie w „Dniu Kobiet", kiedy przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków wręczyli zawodniczkom róże, po zakończeniu spotkania zostawiły one kwiaty obok kosza na śmieci.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 13:17 przez Parisien, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 maja 2008, 13:17

Frustracja frustracja frustracja :D

Bo fantazja bo fantazja jest od tego aby bawić sie aby bawić sie na całego

rzymi nie spinaj się tak skoro ktoś publicznie swiadomie cos publiku to automatycznie chce by to bylo komentowane a ze jest smieszne to tak bywa
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 13:21

rzymi pisze: ok. KMWTW o co chodzi :lol:

PDK CH.WDP - Chłopaki trzymajcie się :lol: :lol: :lol:

Widać jednak to podforum kształci, rzymi nauczył się kumatego zwrotu :lol: :lol:

A my swoje - NewBalanceGirl loooooooooooooooooool :lol:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 13:22 przez Liquidor, łącznie zmieniany 1 raz.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2008, 13:22

miedzy komentowaniem a obrazaniem zawodniczki przez takie cos jest roznica.

parisien pisze:A my swoje - NewBalanceGirl loooooooooooooooooool Laughing

no fakt, racja Marco, niepotrzebnie sie spinam.

co do chamskiego zachowania w Gdyni bla bla bla..
kibice nie odpowiadają za zachowanie działaczy itd. wiec prosze nas nie winić za to co sie tam działo. :)

PD(nie)K jak ja :)
uciekam.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 05 maja 2008, 13:51

A mnie tam sie podoba to co nagrala Snytsina i te inne filmy jak spiewaja w aucie. Beka chociaz jest , to tez sa ludzie przeciez, a co niektorzy chyba tego nie rozumieja i mysla, ze jak jest sie zawodowym sportowcem to powinno sie tlyko budzic, isc na trening,silownie i spac, dzien w dzien to samo i mecz.I tak co tydzien. WIdac ze umieja sie bawic , wiec nie wiem po co sie wtracac w czyjes sprawy :roll:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 maja 2008, 17:16

czuken pisze:A mnie tam sie podoba to co nagrala Snytsina i te inne filmy jak spiewaja w aucie. Beka chociaz jest , to tez sa ludzie przeciez, a co niektorzy chyba tego nie rozumieja i mysla, ze jak jest sie zawodowym sportowcem to powinno sie tlyko budzic, isc na trening,silownie i spac, dzien w dzien to samo i mecz.I tak co tydzien. WIdac ze umieja sie bawic , wiec nie wiem po co sie wtracac w czyjes sprawy :roll:

mi się tez podoba trio w aucie i mówię serio,jest smieszne i zabawne :lol:

jak to wtrącać się w czyjeś sprawy?? zamieszczono filmik na youtube (na cały świat) a ty komentarze do tego określasz wtrącaniem się do czyiś spraw? no bez jaj "kolego" skoro tam sie znalazły to pewnie chcą by to komentowano :))

Jest super jest super więc o co ci chodzi 8)

4:3
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

ann#10
Nowy na forum

Postautor: ann#10 » 05 maja 2008, 17:47

jeżeli został poruszony temat filmików, to jeszcze jeden do kompletu dodany dzisiaj http://pl.youtube.com/watch?v=wwmShLB7dv8&feature=user

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 05 maja 2008, 17:55

ann#10 pisze:jeżeli został poruszony temat filmików, to jeszcze jeden do kompletu dodany dzisiaj http://pl.youtube.com/watch?v=wwmShLB7dv8&feature=user

I niech mi zaden Aszok czy inny Gdynianin nie cisnie na privy ... Po prostu zrobcie sobie porzadek na wlasnym podworku, bo taki filmik to juz lekka kompromitacja :twisted:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 05 maja 2008, 17:57

kwassek pisze:
ann#10 pisze:jeżeli został poruszony temat filmików, to jeszcze jeden do kompletu dodany dzisiaj http://pl.youtube.com/watch?v=wwmShLB7dv8&feature=user

I niech mi zaden Aszok czy inny Gdynianin nie cisnie na privy ... Po prostu zrobcie sobie porzadek na wlasnym podworku, bo taki filmik to juz lekka kompromitacja :twisted:

teraz jestem dopiero ciekawy komentarzy, czuken i tego też nie mamy komentować?

ten filmik mnie akurat ani śmieszy ani nie bawi to jest teraz żałosne. to jets robienie z siebie .... (wstawić co kto uważa)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 06 maja 2008, 07:12

Niestety filmik został już usuniety przez własciciela, także się nia niego nie załapałem.
Może ktoś powie co tam było do oglądnięcia :?:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 06 maja 2008, 10:38

marco nie skomentuje bo nie widzialem :) Tyle w temacie.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 maja 2008, 15:13

BasketFan pisze:

Niestety filmik został już usuniety przez własciciela, także się nia niego nie załapałem.
Może ktoś powie co tam było do oglądnięcia :?:

idzie Lecia i śpiewa płaczącym głosem Jezu to znowu się stało, przegrałam mistrzostwo bla bla bla (nuta dokładnie taka sama jak z auta)

czuken szkoda, że nie zobaczyłeś. Ten usunięty filmik (ciekawym kto dał cynk ;) ) to przykład skrajnej glupoty, zwłaszcza ze zamieszczony po przegranej.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”