Lotos PKO BP Gdynia - Wisła Kraków (finały)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 06 maja 2008, 16:08

Marco pisze:
BasketFan pisze:
ann#10 pisze:jeżeli został poruszony temat filmików, to jeszcze jeden do kompletu dodany dzisiaj http://pl.youtube.com/watch?v=wwmShLB7dv8&feature=user

Niestety filmik został już usuniety przez własciciela, także się nia niego nie załapałem.
Może ktoś powie co tam było do oglądnięcia :?:

idzie Lecia i śpiewa płaczącym głosem Jezu to znowu się stało, przegrałam mistrzostwo bla bla bla (nuta dokładnie taka sama jak z auta)

czuken szkoda, że nie zobaczyłeś. Ten usunięty filmik (ciekawym kto dał cynk ;) ) to przykład skrajnej glupoty, zwłaszcza ze zamieszczony po przegranej.

hahahahahahaha :) prosze, aby spowrotem ktos to wrzucił :) z miła chęcią posłucham :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 maja 2008, 17:15

Marek1990 pisze:
Marco pisze:
BasketFan pisze:
ann#10 pisze:jeżeli został poruszony temat filmików, to jeszcze jeden do kompletu dodany dzisiaj http://pl.youtube.com/watch?v=wwmShLB7dv8&feature=user

Niestety filmik został już usuniety przez własciciela, także się nia niego nie załapałem.
Może ktoś powie co tam było do oglądnięcia :?:

idzie Lecia i śpiewa płaczącym głosem Jezu to znowu się stało, przegrałam mistrzostwo bla bla bla (nuta dokładnie taka sama jak z auta)

czuken szkoda, że nie zobaczyłeś. Ten usunięty filmik (ciekawym kto dał cynk ;) ) to przykład skrajnej glupoty, zwłaszcza ze zamieszczony po przegranej.

hahahahahahaha :) prosze, aby spowrotem ktos to wrzucił :) z miła chęcią posłucham :)

Niestety wtedy gdy on byl na necie mialem jakies klopoty z netem by sobie z youtube'a zgrać. Jeśli nikt tego nie uczynił to wątpię by NewBalanceGirl (czyt. Snytsina) ponownie umieściła filmik. Chyba, że ktoś inny dokonał tej rzeczy.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 06 maja 2008, 19:47

A moze opiszesz co tam bylo?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 06 maja 2008, 20:14

Marco już raczej to dokładnie opisał. Jedynie co mógłby jeszcze zrobić, to zaśpiewać. :wink:
Mnie tam się podobało. Poważnie. Szkoda, że filmik został zdjęty. Ale może Tankista go wydobędzie z powrotem, bo widziałem, że działa dość prężnie w tym gdyńskim kółku filmowym. :wink:
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 06 maja 2008, 20:33

patrese pisze:Tankista go wydobędzie z powrotem, bo widziałem, że działa dość prężnie w tym gdyńskim kółku filmowym. :wink:
że co? :?:

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 06 maja 2008, 20:38

tankista pisze:
patrese pisze:Tankista go wydobędzie z powrotem, bo widziałem, że działa dość prężnie w tym gdyńskim kółku filmowym. :wink:

Koledzy chcieli obejrzeć ten zdjęty filmik. Jedyna w Tobie nadzieja. Jakaś wymiana, podmiana, zamiana z koleżanką NewBalance... :wink:
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 06 maja 2008, 20:41

patrese pisze:
tankista pisze:

Koledzy chcieli obejrzeć ten zdjęty filmik. Jedyna w Tobie nadzieja. Jakaś wymiana, podmiana, zamiana z koleżanką NewBalance... :wink:

Niestety,a może 'stety" nie zgrałem go ...

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 28 maja 2008, 18:32

http://tiny.pl/n3r4 Kibice Lotosu PKO BP Gdynia w sezonie 2007/2008

Wróć do „Kibice”