SKANDAL!!! NIE BEDZIE EKSTRAKLASY W PABIANICACH!!!
Moderator: Moderatorzy
SKANDAL!!! NIE BEDZIE EKSTRAKLASY W PABIANICACH!!!
wladze klubu podjely decyzje o sprzedazy miejsca w ekstraklasie!!! od przyszlego sezonu w Pabianicach bedzie tylko koszykowka mlodziezowa!!!
- Krispel_1946
- Żak
- Krispel_1946
- Żak
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
miała Jelenia Góra, która grała juniorkami, a teraz ma już kaseKrispel_1946 pisze:kurde...miejmy nadzieje ze bedzie kosz seniorek. Pabianickie realia, jest jakis klub jeszcze w Polsce ktory ma podobne problemy?
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Ludzie dementuje to ze nie ma kasy na start w lidze!
Nie róbcie paniki!
Na co nam to! Po co pisać ploty, na co to, komu! Jeśli tak będzie to ja chce to usłyszeć od zarządu, a nie psuć mi dzień i innym!! Dario masz jakiś dupaśnych informatorów!! Ja mam z pierwszej ręki i wiem, że na start kasa jest! Po drugie Renia narzie nigdzie się nie wybiera!!
Po kurna „ente” apeluje to kibiców, aby nie czytali bredni ludzi nie zarejestrowanych!
lub z dniowym stażem na forum Krispel_1946 nie masz 6 latek by beczeć! Dario to z pelem niech sobie pisze znajdą wspólny język
Pozdro dla kumatych

Nie róbcie paniki!
Na co nam to! Po co pisać ploty, na co to, komu! Jeśli tak będzie to ja chce to usłyszeć od zarządu, a nie psuć mi dzień i innym!! Dario masz jakiś dupaśnych informatorów!! Ja mam z pierwszej ręki i wiem, że na start kasa jest! Po drugie Renia narzie nigdzie się nie wybiera!!
Po kurna „ente” apeluje to kibiców, aby nie czytali bredni ludzi nie zarejestrowanych!
lub z dniowym stażem na forum Krispel_1946 nie masz 6 latek by beczeć! Dario to z pelem niech sobie pisze znajdą wspólny język
Pozdro dla kumatych
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
nie moge zdradzic zrodla, do tej pory wiedzialo o tym waskie grono osob, napisalem to tylko dlatego, zeby wywiazala sie dyskusja wystarczajaco wczesnie, aby temu zaradzic, moze jezeli podniesiemy krzyk uda sie utrzymac u nas koszykowke, chociaz szanse sa niewielkie, mozemy tylko krzyczec a liczy sie tylko kasa.
-
malkontent
- Żak
dario99 pisze:w ostatnim sezonie nie po to sie utrzymalismy, zeby grac w drugiej lidze, to nie sa brednie, zreszta zostawmy sprawe, za kilka tygodni sami sie przekoniacie, jesli pisalem nieprawde wszystkich przeprosze, jesli zmyslalem bede oczekiwac przeprosin!
Ciekawe to stwierdzenie
spoko, loko, luz i spontan... 
-
gucio
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
To ja napisze tak.
Mam informacje z pewnego źródła, ale nie mogę go zdradzić iz budżet klubu na przyszły rok w związku z rezygnacja miasta z budowy tramwaju regionalnego i uwolnieniem środków będzie wynosił 5 milionów złotych.
Czy jestem mniej wiarygodny niż dario?
Chyba mnie gość zdrzaźnił maksymalnie.
Mam informacje z pewnego źródła, ale nie mogę go zdradzić iz budżet klubu na przyszły rok w związku z rezygnacja miasta z budowy tramwaju regionalnego i uwolnieniem środków będzie wynosił 5 milionów złotych.
Czy jestem mniej wiarygodny niż dario?
Chyba mnie gość zdrzaźnił maksymalnie.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2008, 21:44 przez gucio, łącznie zmieniany 1 raz.
Włókniarz potęga jak za czasów Langierowicza.
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?