SKANDAL!!! NIE BEDZIE EKSTRAKLASY W PABIANICACH!!!

Moderator: Moderatorzy

dario99
Nowy na forum

Postautor: dario99 » 13 maja 2008, 21:47

jasne, ja doloze 10 milionow, dlatego pisalem juz zebysmy sprawe zostawili, spotkajmy sie tu za kilka tygodni a ja chetnie posypie glowe popiolem jesli okaze sie, ze szykuje sie piekny sezon w ekstraklasie!

gucio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gucio » 13 maja 2008, 21:50

Sam wywołujesz burze a teraz piszesz żeby sprawę odłożyć.
Powiedziałeś a to trzeba powiedzieć i b w przeciwnym wypadku sie ośmieszysz.
Włókniarz potęga jak za czasów Langierowicza.
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?

dario99
Nowy na forum

Postautor: dario99 » 13 maja 2008, 22:02

tu chodzi o burze! poki jeszcze jest czas, nie moge przedstawic dowodow, dowody same sie pojawia, zreszta cos juz mozna bylo na ten temat przeczytac http://www.zyciepabianic.pl/article/show/articleid/4383

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 14 maja 2008, 06:15

dario99 pisze:bede oczekiwac przeprosin!

dario99 pisze:tu chodzi o burze! poki jeszcze jest czas, nie moge przedstawic dowodow, dowody same sie pojawia, zreszta cos juz mozna bylo na ten temat przeczytac http://www.zyciepabianic.pl/article/show/articleid/4383

po pierwsze bardzo śmieszne po drugie ten artykuł prasowy to żadna nowość :roll:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 14 maja 2008, 06:25

Rażący brak zainteresowania miasta w finasowaniu drużyny ekstraklasowej (młodziezowych zresztą też-wiem co mówię) nie jest niczym nowym.
Wiadomo o tym od bardzo dawna i raczej nie ma się co spodziewać zmiany "kierunku".
Jednakże cała nadzieja w centrali "Hartmana" w Niemczech.
Wiem też, że w pozyskanie ewentualnych sponsorów mają(mieli) włączyć się pabianiccy parlamentarzyści.
Tak więc na chwilę obecną jest "szansa", że nie da się pozyskać sponsorów i "dopiąć" budżetu ekstraklasowego, ale...
Ja osobiście jestem optymistą (wiem co mówię) :wink:
Pożyjemy-zobaczymy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 14 maja 2008, 08:16

czy jest jakies oficjalne info w sprawie wycofania zespolu z rozgrywek???
nic mi tez nie wiadomo na temat tego, zę Piestrzynska miałaby wzmocnić Energę.Wg mnie to są jakies plotki. Gdyby to byla prawda caly torun huczalby, ze Pabianice sie wycofują, Renata ma grać u nas. chyba nie ma co panikować

pepe1

Postautor: pepe1 » 14 maja 2008, 09:44

rodgers-kibic z torunia pisze:czy jest jakies oficjalne info w sprawie wycofania zespolu z rozgrywek???
nic mi tez nie wiadomo na temat tego, zę Piestrzynska miałaby wzmocnić Energę.Wg mnie to są jakies plotki. Gdyby to byla prawda caly torun huczalby, ze Pabianice sie wycofują, Renata ma grać u nas. chyba nie ma co panikować

śmieszne są te posty że Piestrzyńska w Toruniu - bo takich słabizn albo ,,babć '' to Torun nie potrzebuje...

a z wycofaniem - to po CHOLERE Pabianice zabieraly miejsce drużynom z Kadusa czy Lidera pruszków !!! - Tam chciano e - lige , a jesli w Pabianicach caly czas kiepsko z kasą to byc moze to prawda...

szkoda - bo druzyna z Pabianic zasłużenie awansowala - a tu znowu zagląda widmo upadku - LICZE że JEDNAK znajdziecie SPONSORA :D

dlaczego MIASTO wam nie pomaga ??? :?:

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 14 maja 2008, 14:04

sienot pisze:Ludzie dementuje to ze nie ma kasy na start w lidze!
Nie róbcie paniki!
Na co nam to! Po co pisać ploty, na co to, komu! Jeśli tak będzie to ja chce to usłyszeć od zarządu, a nie psuć mi dzień i innym!! Dario masz jakiś dupaśnych informatorów!! Ja mam z pierwszej ręki i wiem, że na start kasa jest! Po drugie Renia narzie nigdzie się nie wybiera!!
Po kurna „ente” apeluje to kibiców, aby nie czytali bredni ludzi nie zarejestrowanych!
lub z dniowym stażem na forum Krispel_1946 nie masz 6 latek by beczeć! Dario to z pelem niech sobie pisze znajdą wspólny język
:!: :twisted:
Pozdro dla kumatych :!: :!: :!:

A co sienot staz na forum jest wykladnikiem jakiejs madrosci czy dojrzalosci :?: Moze ty jestes takim kibicem, ze likwidacja klubu nie zrobi na tobie zadnego wrazenia ale ja chce zeby kosz w Pabianicach nadal istnial :!:
...:::Włókniarz Pabianice:::...

O H

Postautor: O H » 14 maja 2008, 14:40

gucio pisze:To ja napisze tak.
Mam informacje z pewnego źródła, ale nie mogę go zdradzić iz budżet klubu na przyszły rok w związku z rezygnacja miasta z budowy tramwaju regionalnego i uwolnieniem środków będzie wynosił 5 milionów złotych.
Czy jestem mniej wiarygodny niż dario?
Chyba mnie gość zdrzaźnił maksymalnie.

niezłe bajki opowiadacie :)) miasto da kase :) załosne :/, jak do tej pory pan Prezydent nie pofatygował sie przyjśc na mecz koszykówki, a to co robi, to jest wielka ściema, łatwiej posprzątać miasto jakimiś zdezelowanymi śmieciarko-odkurzaczami i powiedzieć ze sie w mieście cos robi, niz dać kase, a co ważniejsze pomóc w szukaniu sponsorów, nie chodzi tutaj tylko o koszykówke, ale jakąkolwiek dyscypline sportową.
Miasto ma nas gdzieś, widać po Turnieju finałowym, zaden Prezydent czy zastępca nie ruszył tłustej juz d... urzędnika żeby zasiąśc na hali MOSiR przy Grota Roweckiego to co tu mówić o pieniądzach...

proponuje zeby kazdy napisał jakąś bajkę :))

myśle że dobrą bajką bedzie ze klub koszykówki kupi Pan A. Ptak, przerobi ta powierzchnie na hale targową i bedzie spokój :))

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 14 maja 2008, 15:23

Juz wiem. Kupi to Tiger Woods i bedziemy mieli pole golfowe :D :lol:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 14 maja 2008, 16:00

pepe1 pisze:śmieszne są te posty że Piestrzyńska w Toruniu - bo takich słabizn albo ,,babć '' to Torun nie potrzebuje...

Kolego sympatyczny :!:
Czytam od pewnego czasu twoje wypowiedzi na forum i widzę, że są dość kontrowersyjne i prowokujące.
Nie podejmuję polemiki i dyskusji z "gośćmi", ale tym wpisem mnie (i napewno nie tylko mnie) lekko... ukur..... :!: :!: (taki był cel :?: )

Pisanie o Reni Piestrzyńskiej - "słabizna" jest nad wyraz niepoprawne i nieuprawnione (skąd ja znam takie wyrazy :?: :wink: ) :!:
Jest to zawodniczka o ogromnych umiejętnościach i wielkim doświadczeniu, która niejedną "gwiazdkę" na boisku FGE "zakręci jak cygan słońcem" :!:
Woli walki może się uczyć od niej naprawdę wiele zawodniczek, w tym i zagranicznych pseudogwiazd :!: :!:
Nie wiem czy widziałeś choc jeden mecz w jej wykonaniu w tym sezonie :?:
Jeżeli tak, to prowokujesz , albo gówno się znasz :!: .
Jeżeli nie to... odpier.... się od niej :!: :!:

Natomiast używanie sformułowania "babcia" wobec kobiety, którym nigdy i nigdzie się nie wypomina wieku pozostawiam bez komentarza :!: :!:
Słoma z butów wyłazi :!: :!:

Bez odbioru-koniec dyskusji z tym ...
...kimś :!:

P.S.
Po raz kolejny apeluję: wypier..... "gości" z tego forum :!: :!: :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 14 maja 2008, 16:06

pepe1 pisze:
śmieszne są te posty że Piestrzyńska w Toruniu - bo takich słabizn albo ,,babć '' to Torun nie potrzebuje...

zostaw Renie w spokoju :!: i naucz się kultury gburze :!:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 14 maja 2008, 16:08

Krispel_1946 pisze:
sienot pisze:Ludzie dementuje to ze nie ma kasy na start w lidze!
Nie róbcie paniki!
Na co nam to! Po co pisać ploty, na co to, komu! Jeśli tak będzie to ja chce to usłyszeć od zarządu, a nie psuć mi dzień i innym!! Dario masz jakiś dupaśnych informatorów!! Ja mam z pierwszej ręki i wiem, że na start kasa jest! Po drugie Renia narzie nigdzie się nie wybiera!!
Po kurna „ente” apeluje to kibiców, aby nie czytali bredni ludzi nie zarejestrowanych!
lub z dniowym stażem na forum Krispel_1946 nie masz 6 latek by beczeć! Dario to z pelem niech sobie pisze znajdą wspólny język
:!: :twisted:
Pozdro dla kumatych :!: :!: :!:

A co sienot staz na forum jest wykladnikiem jakiejs madrosci czy dojrzalosci :?: Moze ty jestes takim kibicem, ze likwidacja klubu nie zrobi na tobie zadnego wrazenia ale ja chce zeby kosz w Pabianicach nadal istnial :!:

czytanie ze zrozumieniem się kłania :?

gdziol
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: gdziol » 15 maja 2008, 15:21

eee... jak można mówić o tym, że Pabianice zabrały komuś miejsce w ekstraklasie? Pruszków też bał się tego awansu jak ognia, bo wszędzie sa problemy z kasą!

Życzę powodzenia drużynie z Pabianic i mam nadzieję, że zanjdą się pieniądze, bo dziewczyny były zdecydowanie najlepsze w 1lidze i zasłuzyły na awans.

A co do Piestrzyńskiej to zdecydowanie klasowy gracz i komentarz bardzo niestosowny. Szczególnie, że mówimy o Enerdze, która ze swoimi gwiazdami nie załapała sie nawet do play offów..

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 15 maja 2008, 20:09

sądzac po wpisach Pepe1 stwierdzam, zę musi byc on z torunia. :) :) czyli nie jestem sam z tego pieknego miasta.

Kolega chyba kieruje sie tym, zę Renata nigdy w e-lidze nie zdobyla w meczu powyzej 10 punktow. Ale to nie znaczy, że jest slaba - po prostu ma inne zadania na boisku. ja jej za slabą zawodniczke nie uważam, ale Toruniowi ona nie jest do niczego potrzebna.

Wróć do „Archiwum”