Wizytówki - kim jesteśmy?
Moderator: Moderatorzy
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Cholera Miru rozczaruję cię, taki z ciebie znawca fotomontaży jak z koziej dupy armataJakos nie bardzo wiem po co miałbym robic taki fotomontaż, zeby sie "przetransportowac" do hali CCC?
Czy moze żeby być na zdjeciu z razem z kumplem?
Po pierwsze nie jestem jakimś znawcą fotomontaży a tym bardziej takim jak z koziej dupy armata. Widać to po oświetleniu postaci Ciebie i kolegi a tła i zawodniczek za wami
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ok MirU już sie nie denerwuj. Tyle ze... to zdjecie nie jest fotomontażem!!! Zupełnie normalne zdjecie które zrobiliśmy sobie z Dzikim podczas zeszłorocznej wizyty w Polkowicach. Nie wiem jakie tam światło Ci nie odpowiada ale po prostu się mylisz. Zdjęcie jest jak najbardziej prawdziwe. Zreszta nie chciałoby mi się bawic w jakies fotomontaże bo i po co?? 

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Ale Mikey, przecież on się najlepiej zna na tego typu sprawach! Ponadto pewnie wielokrotnie był w Polkowicach, zna doskonale tamtejszą halę i kiedy wszystko to złożył w całość to wyszło mu że to fotomontaż
![]()
![]()
. Więc nie wciskaj nam tu kitu!
![]()
Zacznijmy od tego że sie najlepiej nie znam na tego typu sprawach i nie wiem skąd to sobie wymyśliłeś, po drugie byłem w Polkowicach ale nie na sali tylko niedaleko niej:lol: i mam nadzieje że kiedyś tam zaglądne. Pozdro
13-te urodziny Qiera
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2005, 10:15 przez MARIO, łącznie zmieniany 1 raz.
..you got to lose, to know how to win..