Kto przyjezdza na mecz do Poznania???
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Kto przyjezdza na mecz do Poznania???
Prosze o wpisy kibiców gorzowskich którzy maja zamiar lub planuja zawitac 12 lutego na mecz do Poznania!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
hydraulicy
- Nowy na forum
-
Gość
Mlody nawet nie komentuj wpisu takich rownych gosci, bo oni chyba z biedronki sa
.
Ja do Poznania jade na 90% no chyba, ze jakas poprawka wypadnie
.
Odonosnie kosztow, to prawdopodobnie jeden problem odpada bo wjazd na mecz za darmoszke, tak?
Wydaje mi sie, ze chyba kk zorganizuje jakis wyjazd - wszystko sie wyjasnie w sobote. Moim zdanie do Poznania pojedzie wiecej ludzi, bo raz ze jeszcze ferie niektorzy maja, a dwa, ze jest blisko
Ja do Poznania jade na 90% no chyba, ze jakas poprawka wypadnie
Odonosnie kosztow, to prawdopodobnie jeden problem odpada bo wjazd na mecz za darmoszke, tak?
Wydaje mi sie, ze chyba kk zorganizuje jakis wyjazd - wszystko sie wyjasnie w sobote. Moim zdanie do Poznania pojedzie wiecej ludzi, bo raz ze jeszcze ferie niektorzy maja, a dwa, ze jest blisko
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:Czyli ktoś napewno przyjedzie z Gorzowa? Tylko żeby Was za dużo nie przyjechało bo nas przekrzyczycie- mam nadzieje że będzie tak fajnie jak wtedy kiedy to my do Was jechaliśmy, pozdro
trzeba wresZczie zmobilizowac wiare z KK, bo to juz ludzkie pojecie przechodzi!!!
a kibicoe w gorzowa serdecznie zapraszamy: wjazd za darmo za okazaniem legitymacji ucznie/studenta lub indeksu.
PS: ostatnio jak pokazywałem indeks to nie chceli mnie wpuscic(
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”