Co dalej z zespołem AZS Poznań?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Co dalej z zespołem AZS Poznań?

Postautor: Hersi » 08 czerwca 2004, 06:59

Szukanie sponsorów

Koszykarki Starego Browaru/AZS ponad miesiąc temu wywalczyły tytuł wicemistrzyń Polski, ale nadal nie wiadomo jak potoczą się losy tego zespołu. Pewne jest tylko jedno Stary Browar sponsorem już nie będzie. Działacze akademickiego klubu zabiegają o nowych sponsorów. Prowadzonych jest wiele rozmów, konkretów jednak nadal brak. A od tego zależy, jaki będzie budżet klubu na przyszły sezon – czy taki, by walczyć o wysokie cele, czy też zapewniający jedynie walkę o ligowy byt. A od wysokości budżetu zależeć będzie również to, jakie zawodniczki zagrają w przyszłym sezonie w AZS. Trzy z nich – Beata Krupska-Tyszkiewicz, Natalia Trafimowa i Monika Ciecierska, decyzji jeszcze nie podjęły. Ponoć decydujące rozmowy mają być przeprowadzone w środę.

wił Głos Wielkopolski

Maras nzgl.

Postautor: Maras nzgl. » 01 lutego 2005, 20:20

Wieslaw jak zawsze bzdety pisze!

Kuba
Oldboy

Re: Co dalej z zespołem AZS Poznań?

Postautor: Kuba » 01 lutego 2005, 20:34

Hersi pisze:Szukanie sponsorów

Koszykarki Starego Browaru/AZS ponad miesiąc temu wywalczyły tytuł wicemistrzyń Polski, ale nadal nie wiadomo jak potoczą się losy tego zespołu. Pewne jest tylko jedno Stary Browar sponsorem już nie będzie. wił Głos Wielkopolski

SB nie jest juz sponsorem od prawie roku :D szybko sie WIŁ obudzil ;]

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 01 lutego 2005, 21:30

Przecież to stary post wysłany przez Hersiego w 2004 roku.Ktoś sobie poprostu robi numery :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 01 lutego 2005, 21:39

No tez mi sie wydawalo, ze post jest z czerwca, ale zeby nei bylo to pierwszy tego nei pisalem 8)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 lutego 2005, 21:41

kyS pisze:No tez mi sie wydawalo, ze post jest z czerwca, ale zeby nei bylo to pierwszy tego nei pisalem 8)

faktycznie :oops:
To sie Maras (lub ktoś, kto sie za niego podaje) zapędził ;-)

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 01 lutego 2005, 23:30

Niestety, wiele na to wskazuje, że jednak odbiło naszemu poczciwemu MARASOWI, bez którego świat byłby taki smutny :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 lutego 2005, 23:41

Przecież ten artykół jest stary jak świat i był napisany niedługo po tym jak Pani Kulczyk wycofała sie ze sponsorowania AZS-u a powodem "oficjalnym" była zmiana planów marketingowych czy jakoś tak a wszyscy (przynajmniej w Poznaniu) wiedzą o co poszło.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”