TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Na konferencji padły dwa pytania (tak tak ja nie interesujący się, nie znający się byłem
)
1)
Redaktor: Czy klub będzie się starał o obywatelstwo dla Skerović 9wbre pytaniom tutaj o Ankę
)
Prezes Dunin: (cytat niedokładny) Klub nie może, to sama zawodniczka musi taką decyzję podjąć.
od razu więc pytanie:
Redaktor(zy) To innaczej czy klub pomoże w staraniach
Prezes: (cytat niedokładny): Wiadomo, jak ciężka jest to droga więc nie jest łatwo.
Cała sala:no chyba , ze się jest tak znanym piłkarzem jak Roger
---------------------------------
2)
Redaktor: Czy klub myślał o rozstaniu się z Anną DeForge, bo mimo rzutuw Gdynii dającego Mistrza miała słaby sezon
Prezes: (znów niedokładnie przytoczę) coś tam coś tam, kontekst taki, że DeForge przekonała ich postawą w Gdyni i tym niesamowitym rzutem czyli wg. mnie chodziło chyba, że pokazała,że ma dalej ogromne możliwości
---------------
eh że mi się to udało zapamiętać.
Oceniajcie , dyskutujcie bo śmiesznie jest
) Mocni jesteśmy, wszyscy się teraz kochają i tworzą wielka wspólną rodzinę

1)
Redaktor: Czy klub będzie się starał o obywatelstwo dla Skerović 9wbre pytaniom tutaj o Ankę
Prezes Dunin: (cytat niedokładny) Klub nie może, to sama zawodniczka musi taką decyzję podjąć.
od razu więc pytanie:
Redaktor(zy) To innaczej czy klub pomoże w staraniach
Prezes: (cytat niedokładny): Wiadomo, jak ciężka jest to droga więc nie jest łatwo.
Cała sala:no chyba , ze się jest tak znanym piłkarzem jak Roger
---------------------------------
2)
Redaktor: Czy klub myślał o rozstaniu się z Anną DeForge, bo mimo rzutuw Gdynii dającego Mistrza miała słaby sezon
Prezes: (znów niedokładnie przytoczę) coś tam coś tam, kontekst taki, że DeForge przekonała ich postawą w Gdyni i tym niesamowitym rzutem czyli wg. mnie chodziło chyba, że pokazała,że ma dalej ogromne możliwości
---------------
eh że mi się to udało zapamiętać.
Oceniajcie , dyskutujcie bo śmiesznie jest

WislaLive.pl
słowo koszmar trwa!! kompromitacja!! nie wiem kto wpadł na taki skład...
syf się już rozszedł, a mi jeszcze bryza morska morde muskała..do dziś
mam nadzieje, że samolot z trójpakiem wpadnie do morza!! wiadomo co się na powierzchni utrzyma
qrna... ale dzień... wstyd!!
syf się już rozszedł, a mi jeszcze bryza morska morde muskała..do dziś
mam nadzieje, że samolot z trójpakiem wpadnie do morza!! wiadomo co się na powierzchni utrzyma
qrna... ale dzień... wstyd!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
Gość
może patrząc ze względu na nieprzychylność do siebie kibiców obu drużyn oraz to, że Canty i Holdsclaw odeszły do Gdyni z Krakowa a teraz wybrały drogę powrotną.. to to nie jest dobra wiadomość dla kibiców Wisły. Ale patrząc pod względem sportowym musicie przyznać, że poziom sportowy jaki prezentuje wspomniany duet jest imponujący. Co prawda byłem przekonany, że w Krakowie zostanie Candice no ale.. Chociaż w sumie nadal mogą z nią przecież podpisać kontrakt.. ale raczej tylko na grę w FGE.
Co do Maksimovic.. nie rozumiem tego transferu.. No ale.. Zobaczymy po sezonie
bo patrząc na statystyki do Serbka wcale tak źle nie stoi..
Co do Maksimovic.. nie rozumiem tego transferu.. No ale.. Zobaczymy po sezonie
-
pepe1
akakiusz pisze:Że takie są przepisy, to ja wiem. Chodziło mi o to, że młode zawodniczki powinny być czymś więcej niż "zapchajdziurami", a te które są w Wiśle na nic innego prawdopodobnie (pewnie słusznie) liczyć nie mogą....
niestety ale taka prawda - na pewno utalentowane : Kotnis , Gajdosz w Wisle oraz Gala czy tomiałowicz w lotosie - będą - niestety ,,zapchajdziurami '' tak żeby było zgodnie z przepisami. ]
szkoda - bo chyba nie taki jest zamysl PZKOSZ...
-
pepe1
Eve pisze:diablewcielone:P pisze:A myślałam, że Ałgaja mnie wkręca........, to teraz z pakietowej dwójki zrobił się pakietowy trójkącik....
Były bliźniaczki teraz trojaczki...
nie wiem czy ktos sie ze mna zgodzi : ale była szansa by Canty czy Holdsclow zostaly wizytówkami Wisly- ale kiedy poszly do Lotosu a teraz wróciły - nasuwa mi sie jedno : MATERIALISTKI i KASIARY - to ich cechuje .
w życiu juz nie uwierze slowom Hodlsclow czy Canty
-
Gość
nie wiem czy ktos sie ze mna zgodzi : ale była szansa by Canty czy Holdsclow zostaly wizytówkami Wisly- ale kiedy poszly do Lotosu a teraz wróciły - nasuwa mi sie jedno : MATERIALISTKI i KASIARY - to ich cechuje .
w życiu juz nie uwierze slowom Hodlsclow czy Canty
że kasiary i materialisty.. akurat Holdsclaw ma juz swoje lata a koszykowka to jej praca i zarobek.. dziwisz sie wiec dlaczego wybrala wiecej pieniedzy? nie gra w wnba juz wiec musi zarabiac gdzie indziej.. jak ty bys dostal oferte pracy za 5 zl albo za 500 zl na godzine tez bys pewnie poszedl co?
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Rozróżnij odejście dla pieniędzy przy zachowaniu pewnych zasad, od frajerskiego odejścia typu nie lubimy się z tymi, kończę grać bo nóżki bolą, a potem gra u największego rywala,a potem powrót bo znów mi więcej dają tam skad odszedłem. Nie głupio po roku by bylo spojrzeć szefowi w oczy że się firmę zostawiło (czyt.spier zniej) a teraz gdy odniosła sukces to na widok kasy powrocik? Wiadomo,że skoro szef głupi (proszę o zrozumienie wszysktich w TS WISŁA - [jesli to czytają],moim celem nie jest obrażanie włodarzy,a jedynie nakreślenie sytuacji) to czemu nie.
Zestawienie:
Żurawski, Błaszczykowski, Szymkowiak - Dolha Frankowski, Uchce, wszyscy odeszli zapewne by się rozwijać (W Lotosie czy Wisle obie Panie miały te same możliwości) i również dla pieniędzy (W OE jak płacą wiemy, na zachodzie tez wiemy, czy Lotos dał aż tak strasznie więcej? śmiem wątpić) Trzech pierwszych zrobiło to z klasą , trzech innych jak frajerzy bez jakichkolwiek zasad przyzwoitości.
Jeden z nich niejaki Tomasz F. chciał tu wrócić na ciepła posadkę ale zrozumiał po postawie kibiców (nektórych), że zachował się wobec Wisły nie fair(delikatnie mowiac) i nie ma tu dla niego miejsca. Tak samo jak dla Stawowego. Są pewne granice bezczelności!!!
Dla tych Pań, bez względu na poziom miejsca w Wiśle być nie powinno!!!
Wisły nie traktuje się instrumentalnie jak niektórzy to robią. Wisła to ie przytułek dla "biednych" koszykarek nie mogących grać w WNBA.
Same by miały trochę przyzwoitości i nie przychodziły.
Powietrze jak dla mnie, nawet punkty rzucone będę odejmował od wyniku. Tak jak bramki strzelone przez "psieplasiam was wsistkich" Kalu Uchce
Zeby bylo na tematy sportowe, to napiszę, że lepsza porażka ludzi godnych podania ręki niż okazałe zwycięstwo bandy frajerów dla ktorych liczy się tylko własna kieszeń.
Takie mam poglądy do których mam prawo
Zestawienie:
Żurawski, Błaszczykowski, Szymkowiak - Dolha Frankowski, Uchce, wszyscy odeszli zapewne by się rozwijać (W Lotosie czy Wisle obie Panie miały te same możliwości) i również dla pieniędzy (W OE jak płacą wiemy, na zachodzie tez wiemy, czy Lotos dał aż tak strasznie więcej? śmiem wątpić) Trzech pierwszych zrobiło to z klasą , trzech innych jak frajerzy bez jakichkolwiek zasad przyzwoitości.
Jeden z nich niejaki Tomasz F. chciał tu wrócić na ciepła posadkę ale zrozumiał po postawie kibiców (nektórych), że zachował się wobec Wisły nie fair(delikatnie mowiac) i nie ma tu dla niego miejsca. Tak samo jak dla Stawowego. Są pewne granice bezczelności!!!
Dla tych Pań, bez względu na poziom miejsca w Wiśle być nie powinno!!!
Wisły nie traktuje się instrumentalnie jak niektórzy to robią. Wisła to ie przytułek dla "biednych" koszykarek nie mogących grać w WNBA.
Same by miały trochę przyzwoitości i nie przychodziły.
Powietrze jak dla mnie, nawet punkty rzucone będę odejmował od wyniku. Tak jak bramki strzelone przez "psieplasiam was wsistkich" Kalu Uchce
Zeby bylo na tematy sportowe, to napiszę, że lepsza porażka ludzi godnych podania ręki niż okazałe zwycięstwo bandy frajerów dla ktorych liczy się tylko własna kieszeń.
Takie mam poglądy do których mam prawo
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 17:24 przez Marco, łącznie zmieniany 2 razy.

WislaLive.pl
- hellraiser
- Junior
dalsze dyskusje o "paniach chorągiewkach" w temacie Co słychać w Wiśle poproszę. sama chętnie się przyłaczę 
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
pepe1
ann pisze:dalsze dyskusje o "paniach chorągiewkach" w temacie Co słychać w Wiśle poproszę. sama chętnie się przyłaczę
trafne okreslenie ANN - choc trzeba chyba zrozumiec CHAMIQUE która powoli mysli o PRZYSZLOSCI - i chyba naturalne że idzie tam gdzie lepiej zapłacą.
ale jedno jest pewne jesli nic sie nie wydarzy to WISLA póki co zdecydowanie bije LOTOS - ale poczekajmy na inne transfery Gdyni.
Martwi chyba troche fakt - ze pod koszem są polki - które mogą w kontekscie Euroligi mogą byc troche słabe .
ale nie rozumiem trnsferu MAKSIMOVIC - która jest przeciez slabsza nawet od kobryn czy palki - - lepiej trzeba było odpuscic Maksimovic i zwolnic GBURCZYK - a zostawic KRAWIEC i sprowadzic porządnego centra. ANN WAUTERS chocby
- hellraiser
- Junior
-
pepe1
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”