Mozarthio pisze:no i własnie to LOKALNE spojrzenia sie kłaniają....
ja jestem z Torunia i widze w kardze szanse dla Malaszewskiej.
dlaczego Małaszewska ??? w takim razie dlaczego KOC ???
Małaszewska 2 ostatnie sezony miała dobre - a Koc tylko ten rok ma w miare dobry.
co do Krysiewicz - to był tylko ,,chwilowy '' gest za udany sezon w lidze .
bo wiadomo że na kolejne eliminacje - czy to ME lub MŚ - Krysiewicz po prostu nie bedzie brana pod uwage...
pepe1 coty za glupoty gadasz jakie 2 udane sezony Malaszewskiej ? W sezonie 2006/2007 Nati grala przecietna koszykowke ... a dlaczego Koc a moze dlatego ze bardzo dobrze broni pod koszem a dodatkowo dorzucila swoje pod koszem przeciwnika i nie jeden mecz pomogla Teczy wygrac i nei jest to dziewczyna jednego sezonu ...a to ze w poprzednim klubie Martyna nie miala zbyt duzo szans grac na parkiecie wzieles pod uwage? W lesznie trener postawil na nią od poczatku i zaufanie splacila z nawiazka powolanie do kadry rowniez dostala i nie za kilka udanych wystepow tylko za rowną i solidna forme w ciagu sezonu

i prosze cie nie mow ze fundament 4 druzyny zeszlego sezonu miala w "miare udany sezon" znam realia Teczy i moge cie zapewnic ze wiele klubow naszej ligi chetnie by widzialo te zawodncizke w swoich szeregach ... nawet twoj klub

bo dobrych obroncow w poolskiej lidze jak na lekarstwo[/quote]
może przestaniesz i otrzeźwiejesz ???? Gdzie KOC do kadry sie pytam ??? moze jeszcze Makowska i Budnik co ???
Ja nie twierdze że Małaszewskiej należy sie miejsce w kadzre ; dobrze radziła sobie w słabym klubie - ale teraz będzie grała przede wszystkim z WIELOMA dobrymi koszykarkami. Jeśli się przebije - to wtedy będzie można mówic cos więcej .....
a co do KOC - to niby od kogo jest lepsza ??? : Jarkowskiej , Wielebnowskiej , Mieloszyńskiej , Żurowskiej ??? - NIE - od nich jest słabsza...
jesli po jednym udanym sezonie zawodniczka ma trafiac do kadry - to żart.
ANALOGIA do piłkarzy : czemu Beenhaker nie wzial Wichniarka , Brożka czy Zieńczuka mimo że mieli SEZON ŻYcia ???? Bo są słabi. - jak na kadre ...
i to samo z koszykarkami .... to że któs ma sezon życia - nic nie znaczy...
Gajda czy Waligórska mialy słaby sezon - mało też graly - ale mają umiejętności - wiec naturalne że w kadrze powinny być .